mesiac
Sobota, 20.4.2024
Meniny má Marcel

Voľný pokec - 

Celoplošné testovanie

neznámy
neznámy » simetra | 27.11.2020 18:26
Potom ale nepíš, že štúdie nie sú, je to klamstvo.

Kto čo seje, to zožne.

Je to tam uvedené dvakrát v poslednej správe.

Arogancia a výsmech nie je pre mňa argument, je to skôr ukazovateľ, že daný človek nemá pevnú pôdu pod nohami.

Klamala si, že vedci sa zhodli a klamala si, že štúdie nie sú.

Zneužívala si smrť a vieš veľmi dobre ako som to s bodmi myslel.

Ja som písal všobecne o väčšine detí.

Povedal to jasne, v kontexte ktorý si sama potvrdila. Klamal, že bol zle pochopený a že to bolo vytrhnuté z kontextu. A prejavili sa tam jeho priority, ktoré som zmienil vyššie. Kľudne ver, ja tvoju vieru neriešim. Ja riešim čo povedal a príčiny a následky, slepá viera mi nestačí.

Nemyslím si.
simetra
simetra | 27.11.2020 18:50
Klameš, že klameme :)
milan08
milan08 » simetra | 30.11.2020 08:43
aj tak si urobia po svojom,nic nieje pre nich svate...
milan08
milan08 » Ailin | 30.11.2020 08:45
tesim sa ze budem chodit so spajdlami v nose haha.
hrabeti
hrabeti » milan08 | 30.11.2020 20:38
Gitus
Gitus » hrabeti | 1.12.2020 17:31
Aj ja som za celoplosne tetovanie :D
Gitus
Gitus » simetra | 1.12.2020 17:35
Podelím sa o skúsenosti.
V nedeľu mi zostalo divno, myslela som ze som prechladla. Trosku hrdlo bolelo, tak som sa doma liecila. V noci to uz ale preslo do strasnych bolesti klbov, tak som sa pondelok sla do preace otestovat. Myslela som si tiez ze tie antigen testy nic moc, ziadny pacient, ktoreho som otestovala ho nemal pozit. Ked som si ale spravila test sama, hned mi vysli dve palicky. Tak mi spravili este pcr a sla som dom. Dneska prisiel aj ten pozit.
Vraj teda antigen je najlepsi na aktualnu zdravotnú situaciu, a pcr skor ako doplnok.
hrabeti
hrabeti » Gitus | 1.12.2020 18:11
Tak hladký priebeh prajeme a držíme palce.
simetra
simetra » Gitus | 1.12.2020 18:42
Akurát som čítala, že Žilinská nemocnica eviduje zvýšený príjem s potvrdeným covidom, navyše aktuálne 43 zdravotníkov v karanténe.

Primár nemocnice v Považskej Bystrici je tiež pozitívny, ako sa lieči, možno sa Ti zíde jeho rada, ale Ty určite vieš ako na to...."Pre tých, ktorí by sa chceli spýtať, ako sa liečim. Oddychujem, často vetrám, veľa pijem (nie Vodku), vodu mám stále pri sebe, aby som vypil aspoň 2-3l tekutín. Užívam vitamíny a podpornú liečbu, teda, C, E, D, B, zinok, selén a Erdomed. Pri teplote antipyretiká, najmä paracetamol."

Obchody praskajú vo švíkoch, ľudia sú oveľa menej ostražití, snáď si tie Vianoce nepokazíme :(
Gitus
Gitus » hrabeti | 1.12.2020 19:49
Dakujem, hned potom nasleduje to celoplosne... Tetovanie. :)
Gitus
Gitus » simetra | 1.12.2020 19:54
Bohuzial aj u nas sa zrovna dnes potvrdilo viac pozit zamestnancov. Darmo, tato praca je nebezpecna.

Ďakujem velmi pekne, tiez vela pijem:) a snazim sa doplnovat vsetko potrebné.
Dufam aj ja ze aspom povecerat s rodinou bude mozne :(
Ailin
Ailin » Gitus | 1.12.2020 20:32
Nuž ja si myslím, že tie antigénové testy nie sú vôbec zlé. Ich kvalita je dosť kritizovaná, ale čo ja viem, tak ak označili napríklad troch ľudí v dedine, tak tí traja neboli z troch rôznych rodín, ale boli to zväčša ľudia jednej domácnosti, z toho vyplýva, že v tej domácnosti to pravdepodobne bolo. Prajem hladký priebeh a skoré uzdravenie.
neznámy
marcie
marcie » simetra | 11.12.2020 07:43
Považská je na tom zle a paradoxne ľudia akoby si vôbec nedávali pozor - rúška nenosia, kolegyňa hovorila, že v Tescu nebol jediný košík ani vozík, proste koniec sveta ako vždy pred sviatkami :D
Tiež pijem veľa čistej vody a užívam vitamín C, ostatné v strave, ale začala som aspoň 1x do týždňa jesť ryby, čo som predtým nejedávala. Časté vetranie a otužovanie tiež.
simetra
simetra » simetra | 11.12.2020 21:50
Lockdown na slovenský spôsob na TA3, odporúčam hlavne psychoterapeutku Janu Žemličkovú vypočuť

https://www.ta3.com/clanok/1198615/lockdown-na-slovensky-sposob.html
Ailin
Ailin » simetra | 12.12.2020 15:28
Nuž tá pani má slovo dobrovoľnosť očividne pomýlenú, takisto ako ostatní účastníci debaty. Ja sa napríklad dávám zaočkovať na všetko, čo je dostupné. Nikdy som ani nepremýšľala, že by som odmietla očkovanie. Ale prepáč, na túto "pandémiu" to určite nebude. Necítim vôbec ohrozenie, že by mi mohol Covid po zdravotnej stránke ublížiť. Ak by som mala nad 80 rokov, možno by som o tom uvažovala, ale momentálne to nemá zmysel. Ale som rada, že teda vakcínu vynašli a tých starých ľudí, alebo nejako inak chorých ochránia. To je veľmi dobre. Pri mladých ľuďoch v normálnej telesnej kondícii nevidím na očkovanie dôvod. Mala som už okolo seba niekoľkých ľudí pozitívnych, aj sedeli vedľa mňa aj jedli so mnou, že ak by som mala v osude to dostať a zomrieť, tak sa nakazím a zomriem. Tu ide o to, že ľuďom podsúvajú jednu vec, že ak sa nepôjdu zaočkovať, tak že nemyslia na ostatných, že sú egoisti a podobne. Naopak, majú sa ísť zaočkovať tí, ktorým niečo hrozí, a nebyť nezodpovednými, určite nie deti a ľudia bez zdravotných problémov. Aj teraz mám známeho 55 rokov, keďže je pendler, musel ísť na test. Bol pozitívny :) Dal si dodatočne urobiť PCR test a bolo to potvrdené. Nemal žiadne príznaky, bolo to pre neho prekvapenie, vôbec s tým nerátal, nakoľko sa už dával testovať viackrát, tak sa necítil nijak inak. Asi si má trochu oddýchnuť :)
Gitus
Gitus » Ailin | 12.12.2020 17:47
Vysvetlim vam jednu zasadnu vec.
Ak je niekto pozitívny a nema ziadne priznaky, tak to neznamena ze uz to ochorenie prekonal a moze byt veselý. Naopak, prisiel do kontaktu s malou dávkou a zvycajne si ani nevytvoril protilátky.
Takze ked sa stretne s koronou este raz, moze sa nakazit, ale uz poriadne, a môže pritom aj prist o zivot.
neznámy
neznámy » Ailin | 12.12.2020 18:25
Áno, tá manipulácia je očividná. Snažia sa dosiahnuť aby ľudia išli na očkovanie kvôli pocitu viny.

Nuž, je to dôvod na zamyslenie hlavne pre nich. Očkovanie musí ostať dobrovoľné, a ak nie, tak nie sme demokracia a nie to ešte nejaký iný vyvinutý systém. Je jedno aké výhovorky by nasledovali. To sú len snahy zlej ľudskej stránky obliekajúcej si kabát slušnosti. Či už je to strach alebo niečo iné. Myslím si, že povinným očkovaním argumentujú okrem iného aj ľudia strachopudi, ktorí sa boja, že ak sa dajú zaočkovať iba oni, neochráni ich to. Tak slabú mienku majú o svojej imunite, že ju potrebujú podnietiť vakcínou a neostávajú pri tom ale ich strach pokračuje ďalej a snažia sa aby všetci boli zaočkovaní. Lenže ten strach nemusí mať dna a čo potom keď im konečne dojde, že to tak nefunguje a že sa o svoju imunitu musia predovšetkým starať sami? Sme na ezowebe ale akosi je veľký problém pochopiť, že sami sme si strojcom svojho šťastia a že hlavne na nás záleží čo sa bude diať v našom živote. Namiesto toho sa orientujú niektorí na hmotu (vakcínu, testy, ... ) - materializmus. Uviaznutí v hmote s ktorou sa zrazu nedá hnúť a nič spraviť, ale to len preto, lebo zabudli na to druhé čo hmotu dopĺňa. To platí aj mimo web podľa mňa, všeobecne. Je veľa chorôb ale kvôli strachu a materializmu sa ideme dať všetci od strachu zaočkovať práve proti tej jednej. Keby to bolo len na smiech tak sa človek aj smeje. Ale ono je to do plaču ako zle sú pochopené niektoré prebiehajúce procesy.
Ailin
Ailin » Gitus | 12.12.2020 18:27
Ale je to na ňom, či sa dá očkovať, je to jeho vec. A nemal by na nikoho byť robený absolútne žiadny nátlak. Áno chápem, že ak sa niekto nakazí chrípkou, tak nemá protilátky na celý život ale môže sa ňou nakaziť opätovne. Myslím že je tu každému jasné, že Covid nie je chorobou typu kiahne alebo mumps, že sa ňou človek nakazí raz za život a má pokoj.
Gitus
Gitus | 12.12.2020 18:55
Sme na ezowebe, presne tak. A je neskutočne smutne, ako velmi sebecky si..
A to si dost odporujes ze si tu, nemyslis?
Ludia po celom svete bojuju o zivot, ludia umieraju, zdravotnici kolabuju ale teba sa to osobne netyka.
Takze vlastne nic sa nedeje a je to bublina netreba nic v tvojom zivote menit pre inych.
Stránka:
< 24 25 26 27 28 >
 

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...