mesiac
Piatok, 19.4.2024
Meniny má Jela

Príroda a zmysly - 

Svet je presne taky aky ma byt...

neznámy
neznámy | 15.8.2015 17:13
v podstate ano, ten co nekomunikuje s emociami svojimi to ma tazsie, ale aj to moze byt produktivne a moze mu to pomoct byt sam sebou

A toto už ako myslíš? Nerozumiem ti.
neznámy
neznámy | 15.8.2015 17:38
ako? napriklad tak ze sme mohli mat dlhe roky nejaky sebaobraz o sebe. Napriklad o nasich schopnostiach, ze nieco nezvladneme, lebo strach nas mohol uplne paralyzovat, ono je tazko aj na to prist ze je to strach a hroza, no a potom sme sa mohli rozhodnut pozriet strachu do oci, priamo zoci voci. Mohlo to dopadnut katastrofalne, ale aj nemuselo, pretoze sme mali odvahu stretnut ho, na vysledku vlastne ani zalezat nemusi, pretoze asi ani nie su dolezite tie vonkajsie katastrofy ci nekatastrofy, ale to, ze zistujeme kde su nase hranicce vnutorne.
Ze zistujeme ze hranice nie su.
neznámy
neznámy | 15.8.2015 17:43
tak onka, majak je uplne v strede, ze clovek si az pre oci nevidi-HEART-
neznámy
neznámy | 15.8.2015 18:26
Hmm, no neviem, asi mám iné chápanie človeka, ktorý nekomunikuje so svojimi emóciami. A to takého , ktorý emócie vytesnil a hrá sa na to, že ich už nemá.
Ale aj tam je prvotným impulzom strach, to hej.
neznámy
neznámy | 15.8.2015 18:43
no, vsak aj apatia, pripadne lipnutie na schematizmoch,cynizmus, stoicizmus, obrovska rezistencia, vyzivanie sa vo zvratenosti a extremnych emociach, neprijimanie pomoci a podpory, neviera v dobro, beznadej, kontrolovanie vsetkeho, neschopnost tesit sa, to maju obsedanti obcas, najma ti co sa s tym vnutorne stotoznia.. alebo aj kadeco, aj prilis velka otvorenost, bujarost, bezstarostnost, neschopnost a neochota podriadit svoj zivot akejkolvek kontrole a discipline, a ostatne aj ako vysledok ohromneho stardania moze byt vyyrazom potlaceneho strachu. Takze zistit kde je iluzia a realita nenie malina. Cely nas svet je v podstate iluzia:)
https://www.youtube.com/watch?v=844Vrki5090
neznámy
neznámy | 16.8.2015 00:20
Myslím, že Simetra tím "ak vnímám vela dobrého, vela krásného, vela milého, vela se znaménkem plus, mám potřebu to vyvážit do toho zlého, škaredého až nechutného...do znaménka mínus" neprojevuje "vědomé zlo".
Cítím to tak, že když je něco moc miloučké, heboučké, růžovoučké, samý úsměv a ťuťu až k falši, prostě kýč v umění i v životě, má potřebu to vyvážit aspoň zařváním jednoho sprostého slova.Můj muž, Vodnář, silná osobnost se silným Uranem byl takový - když cítil řůžovou pouťovou vatu, zařval H...o! I to je vyvažování.

To, o čem píšeš dál, to "zazmatkování", může mít asi různé kořeny. Nezpracovaná vnitřní zranění, i blbost a nezralost. :)
neznámy
neznámy | 16.8.2015 05:37
na to aku ma simetra vysku v skutocnosti mozem povedat ze simetra je taky maly benjamin zverokruhu:)) Aj napriek tomu ze obcas riadne zazlosti, tak jej to kazdy prepaci, ja mam napriklad ascendent v raku, to sa vynikajuco hodi k levovi, lebo on take materske vztahy potrebuje, aj ked si to nepriznava:D, moj oco je lev, a niekedy nas vztah je riadne dynamicky teda, ale aspon viem, aka ma byt moja pozicia. Inac pozeram, ze ty si uz pani v slusnom veku, a ja s tebou ako so seberovnou-LOL-, to asi preto, ze posobis tak myslenim sviezo a mlado alebo co:))
neznámy
neznámy | 16.8.2015 07:10
Ďakujem, tak to je :)
Milujem komédiu "Drž hubu" a hlavne túto scénu

https://www.youtube.com/watch?v=P-dxpuhwJSI

Inak aj na mňa pôsobíš veľmi mlado a sviežo, ale zrejme s bohatými životnými skúsenosťami...vyrovnano :)
neznámy
neznámy | 16.8.2015 08:12
Vyjadrujem nespokojnosť so smajlíkmi na tomto webe!
Je to tu prekvetinkované a presrdiečkované, chýba tu niečo, čo to prebije...napríklad taký Vazbič, čo tu pôsobil kedysi -PUH-

Ono je fakt, ako písala Zuzka, že tu je zhluk ľudí "iných". Ale ja si nejak nemyslím, že tu nie sú aj tí iní ľudia, podľa mňa sú, len možno nemajú motiváciu sa tu prejaviť. A dokonca si myslím, že aj pod tými ľuďmi, ktorí sa tu prejavujú, sú tu aj takí, ktorí sa možno na iných weboch vyjadrujú tak, že tu by boli hnaní kade ľahšie a preto sa držia na uzde.
Je to tu také útočisko toho milého, pekného, príjemného...ostatné tu ostáva neprejavené, ale prítomné je to aj tu.

A nie je to u mňa vytesnenie emócii ani toho krásneho, je to tam...tiež! :)
nikav
nikav | 16.8.2015 08:50
Ohľadne tých "iných" mám dojem, že niektorí, čo odtiaľto po nejakých búrlivých situáciách odišli, sa vrátili pod nickom "neznámy". Potom vzájomná komunikácia troch
neznámych bola úsmevná, keď som hneď nevedela, kto reaguje na koho.:)
neznámy
neznámy | 18.8.2015 01:51
vsak ked sa budu chciet prejavit tak sa prejavia:))

vazbica si nepamatam, a ja som spokojna so smejlami, napriklad na skype uz neviem poslat obycajne pekne srdiecko, lebo sa automaticky updejtuju nove verzie,
a pekne srdiecko zmizlo z vyberu. Za to, su tam uplne hovadiny, o ktore ja nemam zaujem. Tusim len kvoli tomu, si budem musiet nainstalovat starsiu verziu. Dazmo, za kvalitu sa plati. A este s tymi updejtami sa mi vkuse instaluje zoznamka a ja ju vkuse zablokovavam, ze vraj ked to tam mat nechcem, tak si musim zaplatit-ROLL-
Tak neviem....
neznámy
neznámy | 18.8.2015 07:10
Skype by tým iritoval aj mňa, keby som ho zapínala častejšie :)
Jaj a keď tam nemáš srdiečko, tak sa nehanbi napísať dotyčnému, dotyčnej, že ich máš rada...veď kedysi smajlíky neboli a žilo sa tiež, vyznávala sa láska tiež a tak :)
Inak na skype je bohovský, objímajúci maco :)
nikav
nikav | 18.8.2015 12:02
Pointa asi ako v Coelhovej knihe Alchymista.;)
Stránka:
< 8 9 10
 

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...