mesiac
Štvrtok, 25.4.2024
Meniny má Marek

Príroda a zmysly - 

Je Boh ? alebo ...

neznámy
neznámy | 28.6.2015 20:30
Tvojim radarom je reaktívna myseľ. Môj názor je ten, že si sa na mňa urazila, keď som sem hodil vtip o chlapovi pred telkou. Možno si sa v ňom spoznala. Potom som ťa ešte dorazil niekoľkými poznámkami o zlatokopkách a sliepkach.
neznámy
neznámy | 28.6.2015 21:19
tvoje prispevky som zacala citat az po tvojom nazore, ze vztah chladne ked muz nevie utesit zenu, nejake vraj vtipy o chlapovi pri telke ani o zlatokopkach som si nevsimla a zrejme by som si nevsimla ani to o sliepke keby ho neskor nespomenula insomnia....ani netusim ako by si mohol svojimi prispevkami niekoho urazit....vysvetlila som ti, ze na mna posobis neprijemne, to je cele, zbytocne v tom hladas hlboky zmysel, je to vlastne velmi jednoduchy dojem, ktory vyvolavas aj ked chapem, ze pre muzske ego je jednoduchsie si to ospravedlnit tym, ze zena je urazena a trafil si jej na city
neznámy
neznámy | 29.6.2015 06:33
ĎAKUJEM -FLOWER-
pomohlo mi to ....

Takže oneday to sem dal pred mesiacom a vidíš jednéhodňa jeho zapadnutý odkaz niekto našiel a si jeho časť preniesla sem a v pravú chviľu - to pomáha! Načasovanie. Čas je realatívny, však. Človek sa pominie a to každý bez výnimky i Mooji no a takému Einsteinovi sa to už aj stalo a pominieme sa aj my tu všetci a zostane po nás len - stopa.

A mne záleží na tom akú stopu po sebe zanechám.
neznámy
neznámy | 1.7.2015 20:05
ved prave o to sa jedna, ze keby taky Saturn dokazal otvorit svoje srdce, tak by sa zosobnila, zrealnila laska, aka na nasej zemi nema obdoby, vzhladom vsak k jeho nedovercivosti zostava v archivoch a historii ci minulosti, cim neukonzervovatelny cit akym je ludska laska priklincuje a znici. v kazdom pripade, je ludska laska nicena aj neptunickym typickym nasladlym iluzionizmom. Keby ti dvaja nasli spolocnu rec a cit, to by bolo hej. Zatial mozeme zostavat iba v nasich snahach zorientovat sa medzi iluziou a realitou. ked to vidi clovek vo svojom zivote, tak to az take smiesne nie je, aspon, esteze sa da na to pozriet obcas s humorom Woodyho Allena, tam sa clovek aj na sebe zasmeje, ked postavy tak fantasticky stvarnia veci, co clovek nebadane kamufluje vo vlastnom zivote-PUH-
milan08
milan08 | 2.7.2015 14:34
samozrejme ze existuje!
neznámy
neznámy » milan08 | 29.7.2015 12:33
Počujem ako tvoje srdce plače. Vidím ako tvoja duša hľadá. Poznám tvoju hlbokú túžbu po Pravde. Voláš po nej v bolesti i v radosti. Nekonečne dlho Ma úpenlivo prosíš: Ukáž sa mi. Zjav sa mi. Chcem porozumieť.

Teraz tak činím. Prihováram sa ti myšlienkami takými zreteľnými, že ich nemožeš nepochopiť. Jazykom tak jednoduchým, že ťa nemože zmiasť. Slovami takými priamočiarymi, že sa nemožeš stratiť v ich nejednoznačnosti.

Načúvaj, všímaj si ....
Slová piesne, ktorú vzápatí započuješ. Informácie z novinového článku, ktorý budeš čítať. Pointu filmu, ktorý si najbližšie pozrieš v kine. Náhodnú poznámku osoby, ktorú práve stretneš. Alebo šepot rieky, oceánu, či vánku, ktorý ti pohladí uši - to všetko sú Moje nástroje. Sú to sposoby, akými sa ti prihováram. Sú to cesty, ktoré ťa privedú ku Mne. Rozprávam sa s tebou, ak mi chceš načúvať. Navštívim ťa, ak ma pozveš. Ukážem ti, že som neustále v tvojej prítomnosti, už od počiatku. V akejkoľvek forme.
Už navždy.

(N.D.Walsch: Rozhovory s Bohom, kniha PRVÁ)
neznámy
neznámy | 29.7.2015 12:41
BOH je Bláznivé Ošálení Hluchých.-WINKIE-
neznámy
neznámy | 29.7.2015 12:56
Aha, takže Saturn je príčinou ne-lásky na Zemi?:D Ale možno je to tak, ako píšeš. I na Saturne sú ľadové príkrovy, i na ľudských srdciach sú.
milan08
milan08 | 28.8.2015 12:13
uz som sa zlakol odkial ma poznas!
nikav
nikav | 28.8.2015 19:24
Bez Saturna vládne ale bezuzdnosť a zneužínanie slobody. Po roku 2050 má vraj ohlásenú návštevu.-NOSMILE-:)
neznámy
neznámy » nikav | 28.8.2015 21:32
Myslím, že ani Saturn a ani nič iné nie je zodpovedné za ľad v ľudských srdciach, iba človek sám -NOSMILE- na svoju vlastnú škodu.
Saffiyah
Saffiyah | 28.8.2015 22:04
Trénovaná lidská mysl je schopna uskutečňovat zázraky, připisované božskému působení.

Meditace jogínů, exercicie jezuitů, šamanské extáze... Každá kultura má určité, navzájem v konečných důsledcích podobné metody tréninku mysli. Všechny se týkají spolupráce s přírodou, se živly, zemskými i vesmírnými energiemi prostřednictvím posvátných starověkých rituálů. :)
neznámy
neznámy » Saffiyah | 29.8.2015 07:37
Trénovaná lidská mysl je schopna uskutečňovat zázraky, připisované božskému působení.

Ľudská myseľ je vraj ten limitujúci faktor, pričom sme zodpovední za jej stav.
Bola nám daná darom a ako s ňou nakladáme je na každom jednotlivcovi, je to ako s telom. Myseľ tak i telo vzniká je a zaniká, no schopnosti v nás uložené sú vačšie než si - myslíme.

Schopnosť tvoriť je božská.
(sme malí bohovia našich svetov)

:)
nikav
nikav » Saffiyah | 29.8.2015 09:40
Myslím si, že ľudská myseľ sa rôznymi cestami napája na Univerzálnu myseľ - na Boha. :):):)
nikav
nikav | 29.8.2015 09:54
ÁNO - tvorivý potenciál vo sfére hmoty aj ducha. -THUMBSUP-
neznámy
neznámy | 30.8.2015 02:29
ano je. Boh je. Tuto temu riesim posledne dni dost intenzivne teda:)). Najma to, ze by som si racila mat kontrolu nad vela vecami, a v mojom zivote neviem kolko miesta zostava pre Boha potom. Tak a jeden clovek mi povedal, ze som liecitel, a ja na to, ze liecitelom neverim. Potom som nad tym rozmyslala, ze preco im neverim a prisla som na to, ze vlastne kvoli tomu, ze hoci to vyzera ze niekto je liecitel-ROLL-, v skutocnosti ten niekto nie je liecitel-WINKIE-. Ze liecitel nie je clovek, ale Boh. Boh je liecitel a lieci skrze ludi. A vlastne som mala pravdu, ked som tvrdila, ze liecitelom neverim. Neverim takym, co sa stotoznuju s niecim co ku nim prichadza zvonka, a to nieco si prisvojuju, a pritom su to dary, ktore nie oni vytvaraju, ale ktore su im dane, ako nadanie a vlohy, pomahat inym.
neznámy
neznámy | 30.8.2015 05:46
presne len teraz som si vsimla co pises, bezuzdnost a zneuzivanie slobody je len dalsim prikladom ladovej kryhy na srdci, ked sme zaslepeni svojou pravdou moze sa stat, ze taku kryhu pestujeme. Aj ked z pohladu globalneho oteplovania by sa tych kryh zislo viac/ tak ale ked uz vsetko so vsetkym suvisis tak kludne mozeme skoncit a zacat pri tom srdci.Ani najsamlepsia vyspikovana a sofistikovana struktura saturna nieco take ako obycajny uprimny ludsky cit nevynahradi:)
neznámy
neznámy | 30.8.2015 10:18
Mám takú svoju obľúbenú obraznú predstavu. Je to zvon, taký vo veži napríklad. :)
Zvon sám o sebe je mŕtve hmotné teleso, kus studeného kovu. Ale má obrovský potenciál niesť zvuk. Ten zvuk sa nesie krajinou, má obrovský dosah, je to vibrácia, ktorá sa dotkne úplne všetkého. Stačí k tomu aby sa zvon dal do pohybu a aby sa srdce v strede dotklo zvonu. Ak sa srdce zvona nedotkne, zvon nevydá zvuk.
Ten hlas zvonu je Boží hlas a potrebuje len pohyb, aby sa srdce dotklo.
Zvon ani srdce nie sú Boh, ale ten zvuk, ktorý nesie, ten áno. :)
neznámy
neznámy | 30.8.2015 10:52
A tak to áno, na to sú aj rôzne iné prirovnania....napríklad taký ohňostroj či rôzna pyrotechnika :)
Samo o sebe je to mŕtve hmotné teleso, ale má obrovský potenciál niesť zvuk, v niektorých prípadoch aj obraz. Ten zvuk a aj obraz sa nesie krajinou, má obrovský dosah, ja to vibrácia, ktorá sa dotkne úplne všetkého, stačí len zapáliť a už to ide :)
Psi sa schovávajú kde môžu, niektorí ľudia žasnú, iní nadávajú a často spomínajú pritom aj meno Boha....nadarmo :) Hlavne vtedy, ak chcú spať po namáhavej službe, či ak im to zobudí dieťa po zdĺhavom uspávaní a tak... :)
neznámy
neznámy | 30.8.2015 11:25
Ale ty určite cítiš a vnímaš, že medzi zvukom pyrotechniky a zvukom zvonu je veľmi veľký rozdiel. A asi o to ide, že zvuky sú rôzne. :)
A keď už si pri psoch, tak sused vedľa má dvoch, tí keď v noci spustia, tak spoločne vydajú aj za hluk pyrotechniky. No a to sa deje dosť často, pretože srnky a líšky sú všade, tak ich neustále asi budia. Chudáci psy, nevyspia sa poriadne. -LOL-
Stránka:
< 5 6 7 8 9 >
 

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...