mesiac
Štvrtok, 25.4.2024
Meniny má Marek

Oznamy a akcie - 

tak a má to....

neznámy
neznámy | 1.3.2016 22:55
no ved prave, toto ti robi len medvediu sluzbu tento zverokruh, mas srdce na dlani, a preto je URCITE lepsie mat zive zazitky. Zelam ti to zo srdca-HEART-
neznámy
neznámy | 1.3.2016 23:02
Titanic ani ja nemám v osobnom výbere filmov, ale obaja, Kate aj Leo, sa odvtedy vypracovali na výborných hercov.
Lea a jeho filmy tiež cielene nevyhľadávam, väčšinou mi muž len tak mimochodom pustí nejaký film s ním, a vždy som zasiahnutá tým, ako skvele hrá. No... úplne geniálny je.
neznámy
neznámy | 1.3.2016 23:04
Ten Gatsby bol aj výtvarne úžasný.
Teším sa, že máme podobný literárny vkus.:)
neznámy
neznámy | 1.3.2016 23:10
A Úplné zatmění jsi viděla?
- Já taky koukám na režiséra, léta jsem chodila do Fil. klubu, kde se "jely" filmy podle režisérů, nejvíc mě dal Bergman.
U nás v rodině najdeš všechno, malíře, muzikanty, a já jsem v deseti tím hraním dost slušně vydělávala... Mám herectví moc ráda. Teď jsme zrovna "řešili", co je to za fenomén, seriálové herectví...
neznámy
neznámy | 1.3.2016 23:22
Ano, výtvarně perfektní.
Já mám většinou s adaptacemi literárních děl problém. Zvlášť když jde o věci dobře "načtené". To ti potom může film nebo dívadlo pěkně "šlápnout" do jistot. pamatuju se, jak mě odrovnala Kronika Pickwickova klubu, tllustí byli hubení, malí byli velcí, smysl pro humor jednoho byl pryč, druhý trapně vtipkoval, ach ouvej.- Mohly bychom založit téma - přepisy literárních děl.:)
neznámy
neznámy | 1.3.2016 23:28
Výborný nápad s tou novou témou.:) Nech neprzníme belial diskusiu.;)

Málokedy sa stane, že sa adaptácia vydarí. Pre mňa bola výborná napr. Bondarčukova Vojna a mier.
Na Bergmanovi som "vyrástla".
neznámy
neznámy | 1.3.2016 23:33
Souhlas! Vojna a mír - výborná.
Tak-BYE-
Jdu si hrát. na prima love bude astroložka, dávám si horoskopy na počítač a koukám, jak to rychle zmákne. Někdy s ní vydržím - držet krok, tak půl hoďky. Ale je to dobrá zábava.
neznámy
neznámy | 2.3.2016 00:47
áno hlavne kniha je fajn,,teraz mi to už nepripadá ako povinné čítanie,,,,,teraz dávam pred filmami prednosť knihám:)
neznámy
neznámy | 2.3.2016 07:46
Omezenost a neschopnost jsem nemyslel nijak negativně a už vůbec nebylo mým záměrem někoho urazit, narážel jsem na filmovou problematiku a vnímání jednotlivce, a to i přesto že některé filmy mají ten úkol předat něco člověku jako celku. Lidé se těší na film a mnohdy pod palbou nemalé skupiny kritiků, od plánu upustí. A co víc, aniž by film viděli, přidají se k reakcím nespokojených kritiků. Dále jsou i tací, kteří se i přesto na film podívají, ale ovlivněni onou kritikou se transformují do nespokojeného diváka,čímž podporují neblahý výsledek hodnocení. Poukazoval jsem tedy na individuální úsudek každého člověka.Film jako takový není stejný pro všechny, nikdy nebyl a nebude, v tom je ta krása omezenosti a neschopnosti, na jejíž základě vznikají diskuze a názory,které nikomu nezakazuji, jen jsem doporučil je brát jako krajně nepodstatné a nenechat si vzít své vlastní dojmy, které druzí nevidí, neslyší, necítí.
neznámy
neznámy | 2.3.2016 09:45
Viděl jsem nedávno americký film byl o tom jak parta lovců najala honáka který jim měl dělat doprovod. Otec se synem to organizoval v divoké kanadě, pointa byla v tom že pustili do přírody člověka a pak ho začali lovit. Aby v klukovi probudil lovecké pudy, na člověku.
Koukal jsem asi deset minut než jsem kapil o co jde.
Když člověk zabíjí zvíře nepřijde mu to divné. Japonci zabíjí delfíny běžně.
Myslím že tohle patří k původním mužským rituálům. Kill it.

A tohle je taky původní mužský rituál.
https://www.youtube.com/watch?v=MAidmBZD0Bk

Měli jsme ve třídě na průmce takového týpka, ten si zakládal na tom jaký je rváč. A aby ukázal jaký je borec a má před ostatníma navrch, dal pěstí v hospodě jednomu místnímu (na chmelové brigádě). Jenom tak bez výstrahy nic netušícímu. Je tomu asi 30let. Ale vzpomněl jsem si na něj když dávali ten film klub rváčů.

A co jsou toto vůbec za lidi? Znám je? Tyson, Kličko..o čem to je?
https://www.youtube.com/watch?v=Oww5zb0XvHg

Chceme se pořád ještě vracet k původním kořenům?
neznámy
neznámy | 3.3.2016 16:46
neznámy
neznámy | 4.3.2016 00:05
a čo tak zapoľovať si na ňu-SAD-
milan08
milan08 | 21.3.2016 08:31
tak mu treba!....
Stránka:
1 2 3
 

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...