mesiac
Utorok, 16.4.2024
Meniny má Dana, Danica

Oznamy a akcie - 

Stáž v Indii

neznámy
neznámy | 5.7.2013 18:37
To tipuju na tovarnu na kondomy
neznámy
neznámy » Slnecnica | 5.7.2013 18:40
vsak ved odchod do Indie schvalujem vsetkymi desiatimi, MYSLELA som ze to bolo jasne z toho co som napisala a ze som sa temy dost uzkosprso teda aj drzala:)
neznámy
neznámy | 5.7.2013 18:42
Ted kdyz to zase ctu,tak mi pripada ze jsem nadzvedl viko od popelnice.
neznámy
neznámy | 5.7.2013 18:42
dalo by sa spomenut aj konzorcne zoskupenie ovladajuce tovarne co spominas, len to moze byt vnimane ze sme dost od temy teda
neznámy
neznámy » Slnecnica | 5.7.2013 23:09
nenechaj sa otravit, niekedy tu ludia vyrobia hotove teorie....poznam holku co tam sla na staz, teraz som v zahranici a ona tiez niekde v Malajzii tak nemam kontakt ale viem, ze chodili partie, tak ak vyzistim ci niekto nejde aj teraz, sa ozvem....len tak orientacne na kolko chces ist? som zvazovala Indoneziu o rok, odtial som pocula tiez chvaly
Slnecnica
Slnecnica | 6.7.2013 12:15
Ďakujem za podporu! :) Budem rada, ak sa ti o tom podarí niečo zistiť a ozveš sa mi. Chcela by som ísť na dlhšie. Aspoň na pol roka, možno aj dlhšie. Vzhľadom na cenu letenky sa tam na otočku chodiť rozhodne neoplatí. A máš pravdu, aj Indonézia by mohla byť fajn.
Slnecnica
Slnecnica | 6.7.2013 12:22
a vy sa neurážajte, ak nepoznáte význam metafory. netvrdím, že ste hovorili o prostitúcii. to bol len príklad, lebo všetci tu fakt panikárite, ako keby som tam šla predávať vlastné orgány alebo čo. pritom poznám osobne niekoľko ľudí, ktorí tam boli a nič zlé sa im nestalo, ani sa necítili nijako ohrození. ako tu písali ľudia predo mnou - človeka môže zabiť auto aj keď prechádza cez cestu na vlastnej ulici. tieto hororové scenáre ma naozaj nebavia. nedávno som sa vrátila z Turecka, kde som bola práve počas nepokojov, ktoré vkuse ukazovali v telke. videla som tank a ťažkoodencov prechádzať ulicou, na ktorej som bývala. a napriek tomu som tu - živá a zdravá a ani na minútu som sa tam necítila ohrozená.
neznámy
neznámy » Slnecnica | 6.7.2013 15:40
nemáš zač...a být tebou, tak tady na tomto serveru nehledám- což vidíš i z reakcí, že to nikam nevede...

a přeju ti, ať najdeš supr parťáka :-) ... doporučila bych ti před časem kamaráda, ale on se nedávno z Indie vrátil a navíc je čerstvě zamilovaný, takže tato možnost padá :-)
Stránka:
1 2
 

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...