mesiac
Štvrtok, 28.3.2024
Meniny má Soňa

Oznamy a akcie - 

NOVÝ ASTROLOGICKÝ WEB - horoscopeyourself

neznámy
neznámy » marcie | 14.7.2015 22:36
nie, nie... v uvodniku som pisal, ze takmer vsetky sekcie sme hodili do noveho satu a prerobili sme ich...cize aj bodovanie a hladanie dominantnej planety... brali sme do uvahy 13 faktorov, pricom na zverokruh asi len polovicu...
tu je zoznam hodnotenia dominanty, ze co sme pouzili na horoscopeyourself:

-Planet position by sign, house and planetary aspect
-Horoscope Axes and house types
-Michel Gauquelin's findings about planet strength
-Personal midpoints
-Fixed stars, HAYZ, 0° Aries, Cazimi, planetary speed and Vertex influence
-Planet domicile, fall, exaltation and exile
-Overall house/sign occupation
-Planet, sign and house rulers
neznámy
neznámy | 15.7.2015 01:03
až na ten škaredý jazyk je to pekné :-).
martinbd
martinbd | 15.7.2015 05:18
hmm, tak to si asi nastavil na tú konjukciu Mesiaca s Jupiterom v prvom dome, takže to určite osloví svojím vzhľadom. Len neviem či vám ten Urán tam nezavarí tou kvadratúrou na Pluto, navyše je dosť silný, v recepcii na Mars, v kulminácii, hoci ťažko povedať, či v elekčnej brať moderných vládcov, ale dáva to zmysel, Urán ako vládca 7. domu - zákazníci, v 9. dome, Urán spraví trigon na Jupiter, to je spojenie vy a zákazník, hoci tam obe planéty prijímu pred tým kopec iných aspektov, takže by sa to spojenie nemuselo uskutočniť, takže to asi ani nemožno brať, ani prenos svetla som tam nenašiel. A ak by sa bral Saturn ako vládca 7. domu, teda zákazníci, v 4. dome - teda domáci, tak je tam dosť osamotený, bez aspektu na vládcu 1. domu, alebo Mesiac, to asi ukazuje na to, že zo strany domácich zákazníkov to nebude veľmi bohaté. Jediný aspekt s Mesiacom tam je kvadratúra, do ktorej sa blíži, skôr ako opustí znamenie, takže to môže z počiatočného nadšenia, konjukcia Jupiter, prejsť do sklamania. Ešte ten trigon Merkúr Jupiter a Mesiac Merkúr je celkom fajn, hlavne keď je Merkúr vládca 2. domu. :). Ale tá konjukci Mesiac Jupiter určite niečo spraví, takže z toho nakoniec asi niečo bude. A potom by bolo ešte zaujímavé pozrieť, ako to ladí s vašimi horoskopmi.
Tak som zvedavý, ako sa to vyvinie.
neznámy
neznámy » martinbd | 15.7.2015 07:52
tak napriklad aj horoskop zverokruhu (9.2.2006, 21:30, Bratislava) ma dost katastrofalneho vladcu 7.domu - Mars pod palbou kvadratury na slnko, merkur, opoziciu na jupiter, ci v kvinkunx pluto, v pade, v 8.dome...a keby to aspon vyzeralo raz ako na zverokruhu, tak by som sa neurazil:)
ono vhodny cas na spustenie niecoho je dost narocna zalezitost....tento datum sme hladali niekolko tyzdnov. a ak by sme tento nevybrali, tak dalsi horoskop, ktory sa nam pozdaval, bol o pol roka neskor:D totiz nejde len ze ako horoskop vyzera, ale tiez aj ake tranzity, ci direkcie ho najblizsie 2-3 roky cakaju...tiez ako je previazany s ludmi, co na nom pracuju... zaklad bolo, aby ten horoskop mal silnu jupitersku signaturu... tak sme dali jupitersko/lunarne vedro do 1.domu... uvidime, aky to bude mat ucinok-PUH-
neznámy
neznámy | 15.7.2015 07:54
zaregistrovala som sa dnes ráno, všetko úplne v pohode. Vyhodila som si len osobný horoskop, zatiaľ sa mi to veľmi páči. Hlavne vypísané také tie bežné záležitosti, ako najsilnejšia planéta. Viac až doma.
Ale je to super... :D Len možno by bolo super do budúcnosti doplniť aj slovenský preklad pre pohodlnejších...
martinbd
martinbd | 15.7.2015 08:22
no však o tom som písal, že ako sa to bude vyvíjať a že treba pozrieť aj prepojenie na horoskopy ľudí.

Zverokruh to tam má iné, samozrejme, tam máš to isté, že Mesiac aplikatívne na Jupiter, ale posledný tranzit, kým vystúpi zo znamenia je práve na Mars sextil teda na zákazníka. A Venuša, vládca 1. domu ide do sextilu na Jupiter v 2. dome - financie. Čiže Luna na Jupiter a vládca 1. domu na Jupiter, to je dosť dobré, a Jupiter je v 2. dome, takže si myslím, že si na seba zarobí tá stránka :).
Ten Mars ukazuje na to, že to sú nejako okultne založený ľudia, lebo je to v 8. dome. To že Slnko ide do kvadratúry na Marsa vás trápiť nemusí. Dôležité je, aby vládca 1. domu bol v pohode a tam máš ten sextil na Jupitera.
Ale ako som už písal k tej stránke, keď tam máš Mesiac k Jupiteru, tak sa to určite nejako pozitívne prejaví, ale posledný aspekt Mesiaca, ako vystupuje zo znamenia je vraj dôležitý a to je kvadratúra na zákazníka, ale na domáceho, čo aj dáva zmysel.

Kukni si horoskop mojej stránky, povedal by si, že to prežije aspoň deň? :)

27.8.2013, 18:29, RV

Ale je tam prepojenie vládca ASC na vládcu DSC harmonicky.
marcie
marcie | 15.7.2015 08:46
aha, takže to mám chápať tak, že tuto je to kompletnejšie, tým pádom smerodatnejšie? trochu som z toho zmätená, keď to vychádza všade inak ... a ozaj, človek by mal venovať pozornosť najslabším planétam, tým čo sú na konci? ja si to tak vysvetľujem ... ale možno to zle chápem ... asi si musím k tomu niečo naštudovať ...:)
neznámy
neznámy » marcie | 15.7.2015 18:06
musis to tak brat, ze existuje viac astrologickych skol, ktore kazda presadzuje trosku iny system ako urcit dominantu... kazdopadne keby si posadila 10 astrologov, tak by ti malo vsetkych 10 povedat, ze ktore planety vidia u teba ako silne a ktore ako slabe...lisili by sa pravdepodobne len v tom, ze poriadie tych silnych a tych slabych by mali prehodene... podla toho, co povazuju za najdolezitejsie pri urcovani sily... my sme prakticky zobrali takmer vsetky ukazovatele a spojili sme to do jedneho celku... ci to je presnejsie, tak to uz necham na uzivateloch, ale rozhodne je to najkomplexnejsie...-PUH-
neznámy
neznámy » martinbd | 15.7.2015 18:22
uz by mali byt presne tie osy, len treba ist do "settinng" a nanovo si savjnut udaje-PUH-

http://horoscopeyourself.com/forum/topic/15/

no ja si myslim, ze pravidla pre horarnu astrologiu, pripadne pre take veci ako operaciu, vybavovanie, kupa bytu (elekciu) rozdielne ako pre mundannu a nativnu astrologiu, kde patri aj zalozenie spolocnosti, statu, ci spustenie toho portalu...tam skor platia pravidla ako pre radix... takze ci sa planeta vzdialuje alebo priblizuje, podla mna nehra taku zasadnu ulohu ako v horarnej astologii...
a tiez nie som si uplne isty, ci 7.dom uplne presne vystihuje uzivatelov (tych by som asi zaradil do 11.domu - komunita). 7.dom moze pre mna mozno viac symbolizuje partnerov stranky...napriklad partnerske stranky, spolupracovnikov, obchodnych partnerov...7.dom skor ma vyznam "spolocnost, ale v mensom"...cize ako dvojicu, partnerov, superov, konkurenciu...ale mozno ze sa mylim-PUH-

to tvoje spustenie stranky si robil asi dost nadivoko:D
hned mi padol do oci ten velky kriz-PUH- to ze tvoja stranke zije, tak podla mna to ani tak nezalezi tak na horoskope, ale na snahe a napadoch webmajstra... zvolenie vhodneho horoskopu je tak mozno 30 percent celkoveho uspechu.... to mas ako ked vidis radix plny kvadratur... nikdy nedokazes vylucit, ze tie kvadratury cloveka dokazu poriadne nastartovat...a nie je vynimkou, ze to dalej dotiahnu ako ludia s pohodlnymi horoskopmi... cervene horoskopy len znamenaju horsie startovacie podmienky, akysi tazky batoh plny kamenov na pleci...ale casom sa ten tazky batoh moze stat vyhodou, lebo tomu cloveku narastu svaly a zosilnie...a lahsie bude zdolavat kopce:)
martinbd
martinbd | 15.7.2015 18:51
No je to vec pohľadu, je beriem spustenie stránky za elekciu, ale dá sa to brať aj ako radix. Aj tak v tomto smere asi nie je zhoda medzi astrológmi, aj čo sa týka elekcií to robí každí tak trochu ináč.

Tú stránku som nezakladal vedome, len som si spätne pozrel, čo sa dialo na nebi. Všimol si si že Mesiac je na Algole? :). Ale prepojenie na môj radix je celkom dobré, Urán sextil Merkúr - to si myslím že je kľúčové, čo ma primälo založiť stránku, lebo Urán sú moderné technológie a Merkúr komunikácia. Ale aj Jupiter na severnom uzle, Slnko v sextile na Slnko a konjukcii s Mesiacom atď. Zo začiatku sa mi tá stránka rozpadala, obrázky lietali a podobne, to asi zodpovedá tým disharmonickým aspektom, ale potom som to nejako stabilizoval. Graficky tiež veľmi nevyniká. Ale tá idea za tým bola, že spraviť stránku kde bude niečo, čo sa nedá nájsť na nete, niečo originálne a tomu zodpovedá ASC vo Vodnárovi sextil Urán. Takže stále sa snažím tam dávať také veci, nechcel som nejakú kópiu stránok, alebo článkov, ktoré sa dajú nájsť.
Ináč z toho je vidieť, že je dôležitejšie prepojenie na radix, lebo ja som s ňou spokojný, aj keď to nie je objektívne bohviečo :). Ale celkom ma prekvapila návštevnosť, na to, že tam nemám niečo interaktívne. Teraz sa to pohybuje okolo 700 unique visitors za mesiac. Kto vie či ten Neptún na Fumalhaute niečo nerobí.

Ináč pozri si radix Jacka Londona.

http://www.astro.com/astro-databank/London,_Jack

Tiež veľký kríž a iné ..., nemal to v živote ľahké, ale nakoniec veľa dokázal.
neznámy
neznámy » martinbd | 19.7.2015 22:48
algol je jedna z mala hviezd, kde ucinok je dost citelny na prvy pohlad... -PUH-
skor si myslim, ze v tom kolecku moze hrat rolu opozicia tvojho slnka na fomalhaut... vsimam si v poslednej dobe, ze na tie najdolezitejsie hviezdy posobia aj opozicie... napriklad kral kralov v basketbale Michael Jordan mal slnko v presnej opozicii na kralovsku hviezdu regulus...
a tiez aj ta venusa vo vahach v presnom kvadrate na jupiter nie je zly aspekt, ak sa vie s nim narabat... bradley napriklad pise, ze je to dokonca lepsie konstelacie pre nejake vyhry, ci ine potesenia ako napriklad sextil, ci trigon...
a poznam vela ludi s velkymi krizmi, ktory to sice maju v zivote tazke ale mozu byt priklad ako zvladat krizove situacie... tato konstelacia neuveritelne ludi zoceluje, samozrejme, ak sa nou nenechaju udupat-PUH-
martinbd
martinbd | 20.7.2015 05:33
Tak ja mám v radixe Regulus v trigone na MC, ale neviem či to niečo spraví.

Ináč ešte jednu stránku si pozri 4.7.2015, 1:21, RV

pôvodne to malo byť o 2:21, ale pomýlil som si zimný a letný čas, šteloval som to na Merkúr sextil Jupiter, Merkúr ako vládca 1. domu a Jupiter ako vládca 7. domu, ale teraz je to ináč, vládca 1. domu Venuša sa blíži do kvadratúry na Saturn a aj ten Saturn v 7. dome nie je bohviečo, navyše vládne 10. domu. Ale aspoň ten Merkúr je dobrý, v domovskom znamení, sextil Jupiter, Venuša a sextil Urán a na Capelle. Len ma mrzí, že sa mi ho nepodarilo dať do 1. domu.


https://www.facebook.com/pages/Astrologia-mbd/1465480817098906?ref=aymt_homepage_panel
marcie
marcie | 20.7.2015 08:42
ešte ma napadla jedna vec ... ak si tam budem ukladať dáta napr. svojich známych, nebude sa to dať napr. podľa mena nájsť na internete? to by som nerada, aby také dôverné informácie hocikto našiel ... ;)
neznámy
neznámy » marcie | 21.7.2015 10:23
podla mna nie, ale pre istotu by som urcite nepisal priezviska... skor by som ukladal mena pod skratkami...napriklad michal l., martin s. a podobne...pochybujem ze poznas desat martinov s:D
marcie
marcie | 21.7.2015 15:33
momentálne nie, ale ak by som tam mala povedzme už viac ľudí, tak neviem, či by som si napr. spomenula, kto bol martin s., ak by trebárs nešlo o človeka, ktorý mi je osobne známy ( mohol by to byť trebárs nejaký dávny ctiteľ mojej kamarátky ... ) ... no ale však kým tam ja budem mať tých 100 horoskopov, dovtedy určite vymyslím aj spôsob, ako si ich ukladať, aby som ich vedela aj neskôr identifikovať a aby zostali anonymní... -LOL-
neznámy
neznámy | 14.12.2015 23:04
Velmi pekny web... -THUMBSUP- Teraz mam dva domovy, jeden tu a druhy tam... -PUH-
Mala by som dve otazky... Tu mi ukazuje dominantnu planetu Lunu a tam Jupiter... Ktoru mam teda dominantnejsiu? A taktiez v osobnom horoskope mi chyba aspekt medzi Jupiterom a Plutom... To preto lebo ma vacsi obris ten aspekt?
neznámy
neznámy | 14.12.2015 23:46
tu je na vypocet dominanty jednoduchsi vypocet, tam je zas zahrnutych viac faktorov (midpointy, hayz, in cazimi, stacionarita...). ale tazko povedat, ktory vypocet je trefnejsi, lebo predsa len v astrologii je dolezity ludsky faktor a cez comp sa len mozeme k nejakemu vysledku priblizit...
a ty si myslis, ze ktora planeta je v tvojom kolecku dominantnejsia??? luna ci jupiter???
ano, tam su uzsie orbisy...aj myslim odstupnovane, ze ci sa v aspekte nachadza svetlo, osobna planeta alebo transaturn...-PUH-
neznámy
neznámy | 15.12.2015 00:21
Dakujem za vysvetlenie... -FLOWER-
Pravdupovediac... Luna...
To co predstavuje Luna, (dom v ktorom mam Lunu v mojom kolecku) hra u mna tu najdolezitejsiu ulohu v mojom zivote... Nic ine mi nie je vzacnejsie a ani prednejsie...
vrchol.vsetkeho
vrchol.vsetkeho | 16.12.2015 01:47
je riadny
vrchol.vsetkeho
vrchol.vsetkeho | 16.12.2015 01:47
len by ma zaujimalo podla coho sa tam urcuju tie body na planety ked na ine strane my vysla dominantna uplne ina
Stránka:
1 2 3 4
 

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...