mesiac
Sobota, 20.4.2024
Meniny má Marcel

Ľudská duša - 

Stretnutie v budúcom živote a dokola ten istý sen plus pocit.

neznámy
neznámy | 24.5.2017 19:04
Dobrý deň želám,

chcem sa spýtať čo si myslíte o tom, že je možné naplnánovať si stretnutie s niekým kto mi umrel aj v budúcom živote? Je to možné? Ak áno ako? nikdy som sa tým nezaoberala no niekto mi to spomenul a ja cítim....že po roku od smrti milovaného človeka by som sa tým mala začať zaoberať. Neviete poradiť kde by som našla nejaké bližšie informácie ohľadom plánovania takéhoto stretnutia, ako sa to robí a samozrejme i riziká. O karme už mám prečítané naozaj všetko možné, no tam som odpoveď na svoju otázku naozaj nenašla. Budem sa tešiť každej rozumnej odpovedi k veci ďakujem. A ešte jedna vec nie je síce k veci ale chcela by som nejaká vysvetlenie. Už niekoľko mesiacov vkuse sa mi asi tak raz do týždňa prisnije o jednom človeku. Dej ten sen nemá žiadny stále sa deje to isté. Len to, že ho vidím a to že po prebudení mám taký zvláštny pocit, ktorý neviem celkom ešte identifikovať ale je skôr nepríjemný. Toho človeka reálne poznám, kedysi som ho mala celkom rada (už vtedy som mávala tie sny) odvtedy sa niečo stalo a dá sa povedať že ja ho moc nemusím nemám rada faloš a mám z neho práve taký pocit. Ale ten istý sen ma prenasleduje mesiace a mesiace a mesiace a neviem čo s tým. Čo mi to chce povedať na čo sa mám zamerať. Tá jeho tvár a ten nepríjemný pocit taký ako keby sa mi stalo niečo nepríjemné, zlé, priam až v jednom šoku sa z toho budím proste ide o ten pocit. Aký máte názor čo to má celé znamenať? Vopred ďakujem za odpovede.
neznámy
neznámy | 24.5.2017 19:18
Toto co zamýšlíš plánovat se nazývá spiritismus.
Co je, už bylo.
Co bude, už je.
Co minulo, Bůh vyhledá.
neznámy
neznámy | 24.5.2017 19:34
Nie, myslím, že to nie je ono. Nechcem komunikovať s mŕtvymi no chcem si s nimi vytvoriť stretnutie v budúcom živote teda vytvoriť to teraz kým si to uvedomujem a nechať tak nech sa to udeje po mojej smrti. Proste stretnúť sa znovu.
neznámy
neznámy | 24.5.2017 19:39
Jak myslíš.
neznámy
neznámy | 24.5.2017 19:50
Podľa mňa k tomu nepotrebuješ vôbec nič, stačí tá túžba, čo máš, je ako sľub, no myslím, že podobné priania ľudia spravidla oľutujú, podľa mňa je pre dušu osožnejšie pút sa zbavovať, nie si ich vytvárať


Ten sen je divný, tiež to na mňa pôsobí ako nejaké nezdravé puto nevedome vytvorené, som sama zvedavá, čo ti tunajšie "čarodejnice" ;) poradia
neznámy
neznámy | 24.5.2017 20:04
stačí si zaželať? nemyslím si, že je to tak jednoduché predsa ak umrie niekto koho sme mali radi (môj bývalý priateľ) a stalo sa to minulý rok okrem toho samovraždou ale na tom nezáleží. Predsa ak niekto taký umrie všetky poznatky ktoré som doteraz nazbierala hovorili o tom, že na takého človeka máme zabudnúť. Nemysím zabudnúť úplne ale neoplakávať nesmútiť neľutovať čo je asi to najtažšie kedže sa cítim vinná za jeho smrť. Ževraj to dušičku vťahuje sem na náš svet drží ho to tu a on tu trpí. Toto písala literatúra ktorú som čítala a to som ozaj čerpala z rôznych zdrojov. Preto som chcela naplánovať ak je to teda možné a pustiť ho preč. Momentálne som šťastne zadaná ale aj tak nemôžem zabudnúť a myslím, že to je tá chyba. Cítim svoj podiel viny a zároveň tú bezmocnosť nad celou tou situáciou, že som tomu nezabránila keď som s ním bola skoro stále, že som si nevšimla, žeby mu niečo také hrozilo. O to ide.Proste chcem to skúsiť a pustiť von z hlavy len neviem ako na to. Okrem toho môjmu súčasnému partnerovi to tiež nerobí dobre keď ho spomínam a to že sa zabil a tak. Ako keby si myslel, že je len mojou náhradou tak to nie je milujem ho. Ale na druhej strane tažko sa mi žije s tým čo sa stalo a hlavne keď viem, že sme si chceli ešte niečo povedať a nikdy sme si to už nepovedali.
neznámy
neznámy | 24.5.2017 20:34
Ja neviem ako to je, párkrát som na to narazila, na to že v rámci spomienok na minulé životy si ľudia jasne spomenú na sľub, to, čo zažívaš je veľmi silné až na dreň, pôsobí to na mňa sko takýto sľub, isto, že to nie je tak jednoduché, rovnako ako nie je jednoduché zbaviť sa viny, odpustiť si, pretože rovnako ako ten sľub i odpustenie je čosi, čo navzdory argumentom intelekt, hlava, rozum, ego, chcenie to všetko ti je v podstate k ničomu.....
Nestačí pochopenie hlavy, k odpusteniu potrebuješ skutočne pochopiť.... aby so to celé mohla pustiť, odpustiť si, necitiť vinu a bezmocnosť (minulé nezmeníš) ale prijať zodpovednosť (cenná skúsenosť pre prítomnosť i budúcnosť)
Je mi ľúto čo zažívaš, verím, že nájdeš cestu -FLOWER-
vevuska
vevuska | 24.5.2017 23:33
Netráp sa tým už. Ono... ak to aj on tak cítil ešte pred smrťou, že si ešte máte čo povedať, tak sa určite stretnete v budúcom živote. :)

Aj ten pocit viny časom prebolí.

Je dosť možné, že v budúcom živote, keď ho stretneš, tak tiež budeš mať takýto blbý pocit, aj keď to nebudeš vedieť opísať. Lebo časom zabudneš - tvoja duša nebude presne vedieť čo sa v tomto živote udialo ( myslím detaily). Ale ten blbý pocit pri ňom, pri tom človeku, môžeš opäť zažiť. Väčšinou, keď je niečo nedopovedané, alebo nevyjasnené, tak sa tí dvaja ( minimálne - počtovo) stretnú aj v budúcom živote. Alebo ak nie v budúcom, tak v ďalšom.
Spomínaš, že tvoj bývalý priateľ opustil tento svet dobrovoľne? Samovraždou? Tým pádom to nemusí byť tak skoro, aby sa vrátil na tento svet. Jeho duša musí v prvom rade chcieť sa sem po určitom čase vrátiť. Ty zatiaľ môžeš prejsť aj dva životy, kým sa opäť stretnete. Ale aj nemusí. Všetko je to na jeho duši. Bola to jeho voľba. Aj keby si tam bola s ním a bola s ním každý deň a každú hodinu, časom by si jeho duša aj tak zvolila takýto odchod. Niektoré duše potrebujú zažiť takéto niečo, aby pochopili isté veci, ktoré sú len pre nich. Pre ich duše.


:)-FLOWER-
lak
lak | 25.5.2017 03:29
ahoj :)

myslim, ze tieto stretnutia sa planuju v barde :) -HEART-
neznámy
neznámy | 25.5.2017 07:22
U mňa to bolo opačne :) ja presne viem ,že som v tomto živote stretla niekoho z minulých životov :) a presne viem ,že v budúcom sme spolu zase :)
Určite sa stretnete ak toto cítiš.
neznámy
neznámy | 25.5.2017 07:56
V knižkách od R: Moodyho, ktorý sa zaoberal klinickou smrťou bolo písané, že mnohí ľudia sa na prahu odlúčenia sa od pozemského tela stretli so svojimi blížnymi. Myslím si, že ak to bude pre náš vývoj správne a chcené, tak nás osud privedie k takým ľudom akým je treba, bez ohľadu na to, či je to tu na Zemi, alebo na druhom svete. Ale myslím si, že treba skôr pracovať na sebe samom, snažiť sa byť lepším, ako sa príliš zaoberať takouto témou.
milan08
milan08 | 25.5.2017 08:06
to od nas nezalezi.
nikav
nikav » lak | 25.5.2017 10:08
Presne tak, tam spolupracujú aj anjeli karmy. Pozemským rozumom nie je možné takto nasilu niečo pretláčať. Nejaký dávny filozof povedal "Ak chceš spoznať pravdu, musíš zomrieť." Snaž sa lunka zbaviť tejto záťaže /napr. rodinné konštelácie/, aby si mohla plniť úlohy, ktoré si tvoja duša vyvolila pre tento život. Zo srdca ti prajem, aby sa ti to podarilo. :)
neznámy
neznámy | 10.6.2017 13:16
Tvá duše po tvé smrti si bude plánovat co chce v další reinkranaci prožít. Na střetnutí v budoucím životě vám pomůže láska kterou jste cítili. Setkáš se s ním i po odchodu z pozemského těla. Ted a tady v těle nemůžeš nic dělat. jediné co můžeš, je posílat mu lásku. To samé platí i pro blízkeho člověka který ti odešel. Až se spolu nahoře potkáte, domluvíte se o dalším setkání na pozemské rovině
milan08
milan08 | 20.7.2017 07:46
kto sa ma sretnut stretne sa.
milan08
milan08 | 20.7.2017 07:59
kto sa ma stretut ,stretne sa!
marcie
marcie | 20.7.2017 08:11
myslím, že je to vysvetľované tak, že sa to stane vtedy, ak si napr. s niekým žila, a ten niekto zomrel, napr. vo vojne, a tak ste si nestihli odžiť to, čo ste spolu mali, tak potom sa stretnete znovu, aby ste si odžili tú lekciu do konca ... ;):)
marcie
marcie | 20.7.2017 08:16
z hľadiska psychológie je práve veľmi dôležité po smrti človeka trúchliť 40 dní ... potom "pustiť" ... ak človek etapu trúchlenia preskočí, tak puto zostáva, čo nie je dobré ani pre jednu stranu ...
neznámy
neznámy | 20.7.2017 09:08
Nemyslím si to. Především proto, že nevěřím na koncept budoucích životů, linearitu času. Věřím, že vše už je.

Ten člověk jsi ty. Někdy pomůže, když si člověk řekne, jak toho druhého vnímá, s čím ho má spojeného. Vlastnost, událost, v mém případě se mi takto zdávalo o člověku, který má zrcadlový Mars na můj. Byl něco jako výzva k činům.
neznámy
neznámy | 20.7.2017 09:27
Ja to vnímam ako jeden z paradoxov, že platí aj jedno aj druhé. Aj koncept minulých či budúcich životov, linearita času aj to že všetko sa odohráva práve teraz.
Podobne to vnímam v pojmoch slobodná vôľa a osud, alebo indiviluálne ja a jednota.
Ono to existuje tak nejako zároveň. Žijeme v v čase, hmote a oddelení.
Svet, ktorý si takto tvoríme, je možno len osobná ilúzia, ale je to nažívaná skúsenosť, takže je reálna.
Stránka:
1 2
 

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...