mesiac
Štvrtok, 25.4.2024
Meniny má Marek

Ľudská duša - 

Sen o zlých dětech

neznámy
neznámy | 20.4.2015 08:11
Zdálo se mi,že jsme byly se setrou někde na chalupě a tam nás přepadly dvě zlý děti.Chlapci,tak ve věku 5 a 7 let.Oba byli ale tak malinkatí-cca 20 a 40 cm,že to přepadení,při kterým měl ten menší v rukou dva velký nože bylo spíš směšný....Samozřejmě,že tomu malýmu jsem nože hravě vzala a poučila jsem chlapce,jak se mají chovat.Pak jsme jim daly najíst a vypadalo to,že s námi prostě na tý chalupě zůstanou....Pak jsem ale musel odejít do vesnice na nákup.Sestra je měla hlídat.

Po cestě jsem měla divnou předtuchu ,až za chvíli mě dohnala sestra s tím,že jde se mnou,že si po cestě aspoň zakouří (ve skutečnosti nekouří)

V tu chvíli jsem věděla,že se něco hroznýho stane,hrozně jsem jí vynadala,že je tam nechala samotný,přestože slíbila,že na ně dohlídne.Pak jsem řekla,ť jde teda na ten nákup a běžela jsem domů....už po cestě jsem věděla,že jdu pozdě.

Chlapci si hráli s oprátkou (údajně) a při tom se ten menší oběsil.Věděla jsem,že je to lež,že ten větši toho menšího prostě zlikvidoval....jen tak,protože v něm bylo zlo.....

Pocity,provázející ten sen byly taky zvláštní...cítila jsem,že ty děti mám ráda,a cítila jsem se za ně zodpovědná.V momentě,kdy jsem si byla jistá,že se jim něco hroznýho stalo to byla strašná bezmoc....
neznámy
neznámy | 20.4.2015 08:38
Hneď pri čítaní mi napadla veta, ktorú mám v knihe o snoch, v súvislosti s deťmi, neznámymi deťmi. Takýto sen vraj predstavuje naše vlastné nevychované ja. :D
Zaujala ma tam aj súvislosť s tvojou sestrou a jej správaním.
Takže čo som si všimla v sne, je nekontrolovaná nevychovaná detskosť a nezodpovednosť.
V akej súvislosti samozrejme netuším. :)
neznámy
neznámy | 20.4.2015 08:49
Jakože moje nevychovaná dětskost a nezodpovědnost?Vůči komu?Vůči sobě?
Nevychovanost je v tomhle případě hooodně velkej eufemismus:D
To jsou prostě vražedný sklony-CONFUSED-
neznámy
neznámy | 20.4.2015 09:00
Chystáš sa niekoho odpraviť? -BIGEYE- :D
neznámy
neznámy | 20.4.2015 09:08
No,jako...pár tejdnů o tom přemejšlim....:D
Když dáš Odpravit do uvozovek....-PUH-
neznámy
neznámy | 20.4.2015 09:35
Ja by som si ten sen vysvetľovala asi takto: So sestrou pracujete na nejakom pláne, vyskytne sa tam problém, ktorý vyzerá dosť hrozne, ale keď sa nato lepšie pozrie má to malé rozmery a dá sa to zvládnuť. Potom už situácia vyzerá celkom dobre, ale ak to nechá na sestru tak ona to neustráži, ale nechá tomu volný priebeh, čím dôjde k dosť závažnej udalosti, ktorú už nemožno zmeniť.
Vyzerá to tak, že na sestru sa netreba veľmi spoliehať a nenechávať jej dohliadanie na niečo v rukách. Treba preverovať situáciu.
neznámy
neznámy | 20.4.2015 10:02
Zajímavý pohled:)
Ještě,že se sestrou na ničem nespolupracujeme :D
Já vlastně vůbec nevim,proč se tam objevila,ale v posledním snu tohodle typu byla taky i s neteří....?-NOOO-
neznámy
neznámy | 20.4.2015 10:23
A to čo sa ti snívalo minule? Tak matne si spomínam....
Tiež si zasahovala v súvislosti s neterou a nebezpečnou vodou.
Tá neter je dcéra tvojej sestry?
neznámy
neznámy | 20.4.2015 10:59
Ano,přesně tak....
neznámy
neznámy | 20.4.2015 11:04
Máš pocit, že sestra sa správa neuvážene a nezodpovedne? Ako nevedomé dieťa?
Niečo v tom zmysle?
Myslím v nejakej konkrétnej záležitosti, že si čosi neuvedomuje a ty to vidíš.
neznámy
neznámy | 20.4.2015 11:25
No vlastně ne...to je spíš názor mojí matky.
Ale fakt je,že svojí mladši sestru považuju pořád za "slabší",protože ona prostě je...vždycky měla chlapa,kterej se o ní postaral,nikdy nebyla na nic sama....vlastně se kolikrát jen "veze",protože švára je celkem dominantnía spolehlivej chlap.
Ale já jí to nezazlívám,tak si to vybrala a tak jí to vyhovuje...nakonec jí to možná i dává prostor pro to dělat jen co jí baví...
neznámy
neznámy | 20.4.2015 11:56
Mne sa tiež sníval taký akoby varovný sen asi pred polrokom, všeliako som sa ho snažila si vysvetliť, ale na nič konkrétne som nedošla.
Čakala som na jednej zástavke na autobus a bol tam jeden pán, niečo rozprával, že je učiteľ a ja a taká staršia pani sme išli potom s ním. Prišli sme k takej starobylej budove, ktorá je pri trhu v našom meste a tá staršia pani sa odrazu nejako strhla a rýchlo utekala preč. Mne sa zdalo, že asi nie je niečo v poriadku, ale išla som za ním. Viedol ma tou starobylou budovou po takých dlhých chodbách, schodoch, miestnostiach až som videla, že už sme v poslednej miestnosti tej budovy. Ja som čakala pri dverách, čo bude a on stál pri okne a zrazu zapálil také niečo ako zápalnú fľašu a v miestnosti bol veľký oheň.
Ja som začala rýchlo utekať tými tmavými miestnosťami, chodbami, schodami ani neviem dobre kade naspäť, aby som sa zachránila a vtom som sa zobudila.
Ale ani som ho dobre nevidela, nezapamätala som si nič ako presnejšie vyzeral.
Ale vyzeralo to tak, že ma chcel spáliť a utiecť cez tých veľa miestnosti a chodieb tiež nebolo ľahké.
Teraz si dávam pozor a neprijala by som žiadne pozvanie do nejakého neznáma,
lebo si to ešte stále veľmi dobre pamätám. Čo by to mohlo znamenať, že ma chcel spáliť?
neznámy
neznámy | 20.4.2015 12:29
no,to je taky darda....
neznámy
neznámy | 20.4.2015 12:34
V sobotu se 14letý chlapec s autismem málem uškrtil do lana na houpačce. Našli ho v bezvědomí a museli ho oživovat.
Možná je to informace převzatá z kolektivního nevědomí pokud jsi o této tragédii nevěděla ze zpráv dříve. Znamená to asi také strach o příbuzné a děti příbuzných nebo v okolí. A také uvědomění si své zodpovědnosti, ale za sestru by jsi ruku do ohně nedala, protože se cítíš zodpovědněji. Ty by jsi tam ty děti, byť cizí, nebezpečí nevystavila, ale rozčiluje Tě, že nemůžeš ke stejné zodpovědnosti přimět i ostatní, ani svou sestru.
neznámy
neznámy | 20.4.2015 12:39
Ak sa nejedná o opakujúce sa sny, tak ako u Sarjer, že sa rieši nejaká téma rôznymi spôsobmi, tak ten sen nemusí byť veľmi dôležitý, ale aj môže.
Ohrozujúci oheň môže byť vyvolaný nejakým pudovým, alebo citovým podnetom.
To, že si šla za mužom, môže byť zvedavosť, príťažlivosť a "volanie" neznáma. Aj napriek výstrahe, ktorou bola tá pani, čo ušla.
Nemyslím si, že ide o konkrétny dej a že by si sa mala báť, že sa to môže takto odohrať aj v reálnom živote.
Sny sú tak rôznorodé, niekedy vyvolané vonkajším podnetom, niekedy duševnými pochodmi v nevedomí, niekedy aj doslova presné v každom detaile.
Mne sa snívalo pol roka dopredu ako zomrie moja mama. A nemuseli mi ani hovoriť, kde sa to stalo. Videla som to miesto pol roka dopredu v sne.
neznámy
neznámy | 20.4.2015 12:40
No...a to bude asi ono.začalo to ,když onemocněla babička.Vlastně si na základě toho,aby se měl kdo postarat o nemocný rodiče,dělám teď řidičák,protože se nechci spoléhat na rodinu sestry....Tys na to asi kápla-THUMBSUP-

Je možný,že ten strach o rodinu vystupňovalo babiččino úmrtí,když mám potřebu to řešit ve snech.Zajímavý,že se mi nikdy nezdá o synovi...

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...