mesiac
Piatok, 19.4.2024
Meniny má Jela

Ľudská duša - 

Prosim o vyklad sna

neznámy
neznámy | 9.1.2016 08:34
Ahojte,chcela by som Vas poprosit o pomoc pri vyklade sna..
Snivalo sa mi,ze bola noc,stali sme aj s knazom na cintorine,kde bolo pred nami sest hrobov. V jednom hrobe bol pochovany moj manzel. Bola na nom uplne cerstva hlina. Nemal tam nic okrem troch sviecok. Dve horeli,posledna nie. Ja som v rukach niesla horiacu stvrtu sviecku a polozila som ich vedla tych dalsich. Citila som velky pokoj. Tie sviecky boli male,ako cajove a biele.

O par dni na to sa mi snivalo,ze som sla do obchodu a predavacka mi predavala vianocny veniec. Veniec bol bielo zlaty,a boli na nom tieto styri sviecky,ale vsetky uz uplne vyhorene. Divala som sa na ne a som si tak myslela,ze ake su skarede. A predavacka povedala ze pockajte ja vam tam dam aj nove. A zapichla tam dve fialove hrube sviecky,jednu vyssiu a druhu trosku nizsiu.

Dakujem ak mi budete vediet pomoct😊
neznámy
neznámy | 9.1.2016 10:36
riadne silné sny, manžel ale žije, že? som zvedavá, ako Ti to tu vyložia. Ja som len začiatočník, len skúšam.
Noc je podvedomie, duchovno, šestka je číslom manželstva, partnerstva. 6 hrobov aj s manželovým, je akokeby pochovanie súčasného manželstva, alebo prinajmenšom pochovanie súčasných vlastností manželstva, tri sviečky a z toho jedna nehorela-trojka je číslo tvorivosti, takže jeden z troch nehorí, netvorí. Štvorka je symbolom štruktúry, môže nasledovať upevňovanie a budovanie, ktorého štvorka je hybnou silou, hybnou silou si Ty teda. Biela farba je symbolom čistoty, biela je dobrý znak. Je farbou vzkriesenia, ale aj mŕtvych. Je to farba znovuzrodenia v duši. Biela farba je jedinou dokonalou farbou, pretože obsahuje všetky ostatné. Dokáže utíšiť bolesť. Je farbou čistoty, poriadku, neutrality. Vnucuje nevinnosť, láskavosť, čisté city.
Kňaz môže byť reprezentantom Krista na Zemi, predstavuje oddanosť princípom viery.
Zmena manželstva môže byť tým pádom požehnaná "zhora". Aj tvoj pokoj je dobrý znak v sne.
Vianočný veniec predstavuje asi ako Vianoce, narodenie, nový začiatok. Bielozlatá farba je super, zlatá je symbolom slnečného svetla. Je znakom vznešenosti, pravdy, slnka, nesmrteľnosti. Symbolizuje úspech a hojnosť. Zlatistá farba vracia energiu, optimizmus a stimuluje tvorivosť. Zlatá farba sa vždy spája s pocitom hojnosti, lesku a nadbytku. Je to farba stredu, univerzálnej lásky, najvyšších hodnôt, idealizmu a šľachetnosti. Zlatá transformuje poznanie a pochopenie, pomáha pri zvládnutí duševných neistôt.
Vyhorené sviečky znamenajú to isté asi ako tie hroby, koniec dačoho, zmenu. Dala tam dve sviečky, fialové. Dvojka je partnerstvo, Fialová je spirituálna farba, farba duchovných záležitostí.
Oba sny mi prídu, že v oblasti partnerstva zažiješ nejakú zmenu k dobrému, k dobrému v zmysle duchovného vývoja sa posunieš vyššie. Akokeby ti prišiel iný partner do života, ale môže to byť aj terajší manžel, ale zmenený, prípadne niekto druhý, ale isto partner tebe rovnocenný, duchovne vyspelý, čo predstavujú dve fialové sviečky. Výška sviečok znamenala ženu a muža, partnerstvo. Toto je len pokus o výklad. ;)
neznámy
neznámy | 9.1.2016 11:09
Tento sen sa dá len veľmi ťažko vysvetliť nám nezainteresovaným.
Vôbec nevieme, aké tvoje manželstvo je, aký máš vzťah s manželom.
Zaujalo ma, že si cítila veľký pokoj pri hrobe čerstvo pochovaného manžela.
Prečo?
Číslo 6 môže predstavovať partnerský vzťah a číslo 4, ktoré sa ti zopakovalo aj v ďalšom sne, je číslo zmeny, zdokonalenia.
Hrob má podobný význam, predstavuje duchovnú premenu. Bol tam prítomný kňaz....
Vo mne ten sen vyvoláva pocit, že prechádzaš, alebo si prešla nejakou duchovnou premenou v svojom vzťahu s manželom. Že si vo fáze zmierenia a nachádzania vyššieho zmyslu vášho manželstva, nejaké pochopenie, že malicherné záležitosti nie sú také podstatné ako sa to občas javí.
Tie fialové sviečky v podstate nasledujú ostatné významy, ich farba je fialová, ktorá má tiež duchovný význam, je to farba zmiešania protikladov, teda rovnováhy medzi nebom a zemou. Predstavuje farbu askézy, pokánia a podobne.
Sviece boli dve, jedna vyššia, druhá nižšia... akoby predstavovali vás dvoch.
Pôsobí to na mňa celé tak, že po dlhom "boji", ktorým ste si s manželom prešli, došlo uvedomenie a pochopenie, ten veľký pokoj, ktorý ľudia objavia vtedy, keď malichernosť nahradí poznanie. Nájdenie zmyslu a podstaty.
Takto to vychádza mne, možno je to úplný blud, lebo netuším v akom manželstve žiješ, nepoznám ani jedného z vás. Takže len hádam. :)
neznámy
neznámy | 9.1.2016 11:11
Waaau dakujem Ti,ze si si dala namahu. Manzel zije:) v realite moje manzelstvo uplne upada a ja rozmyslam nad rozvodom. Preto ma zaujali tieto dva sny dost silno a pamatam si ich uplne do bodky.
neznámy
neznámy | 9.1.2016 11:13
Zijem v zlom manzelstve... velmi zlom. Dava Ti to uz teraz iny zmysel tie sny?
neznámy
neznámy | 9.1.2016 11:15
Dáva. Potom je to túžba, nie naplnenie. -NOSMILE-
Píšeš, že rozmýšľaš o rozvode. Možno ti to tie sny potvrdzujú, že je to správne rozhodnutie.
neznámy
neznámy | 9.1.2016 11:17
pekne, súhlasím :), ešte chcem poznamenať, ak sa dvom ľuďom snívajú dva úplne rovnaké sny, pre každého predstavujú dačo iné, nemusia mať teda rovnaký význam. Ak poznám snívajúceho, lepšie chápem, čo pre neho znamenajú tie symboly. Napr. dvom ľuďom sa sníva s hadmi, jeden v reále aj chová hady, má doma terária, má rád hady a druhý má úplný strach z hadov. Takže ten sen má pre oboch odlišný význam.
neznámy
neznámy | 9.1.2016 11:19
Áno, práve preto som napísala, že bez pozadia sa nedá vedieť, čo konkrétne pre niekoho symboly predstavujú, obzvlášť keď o tých ľuďoch nemáme ani najmenší poznatok.
Keď spomínaš hady, Freud im dáva čiste sexuálny význam. :D
neznámy
neznámy | 9.1.2016 11:20
:-) presne tak, rozvod máš požehnaný "zhora" a príde ti partner na tej istej duchovnej úrovni, ako si ty...super ;-)
...patrilo autorke ;)
neznámy
neznámy | 9.1.2016 11:25
Áno, tiež mám z toho ten dojem.
Štyri sviece vo venci boli dohorené, zmena zavŕšená.
A miesto nich boli dané dve, silné, fialové a nové. Ako prísľub skutočného partnerstva. :)
Niektoré vzťahy po "boji" odumrú, iné partnerstvá naopak zmocnejú.
Však sa hovorí: "Čo ťa nezabije, to ťa posilní." Táto veta neplatí len pre jednotlivca, ale aj pre vzťah.
neznámy
neznámy | 9.1.2016 11:28
ešteže sme sa celkom zhodli vo výklade, autorka má o dilemu menej ;)
lak
lak | 9.1.2016 11:51
ako krasne to vies vykladat..:) mohla by si si zalozit zivnost -LOL--BOW-
neznámy
neznámy | 9.1.2016 11:54
Dakujem Vam:) som psychicky tyrana v tomto manzelstve,moje city uplne odumreli. Som stastna,ze ak z hora mam tento rozvod "pozehnany". V mojom zivot sa vyskytol druhy muz,ale momentalne len na duchovnej urovni,vela sa rozpravame,duchovne si velmi vyhovujeme a z uprimneho srdca si jeho zelam za mojho muza. Ale chcem si najskor poriesit manzela...

Dakujem Vam pekne obidvom :)
vevuska
vevuska | 9.1.2016 11:54
Ahoj, ak píšeš, že nie si šťastná v manželstve a že si pred rozhodnutím sa s ním rozviesť, tak to značí, že váš vzťah je pochovaný.
Fialová farba je farba duchovna a biela je farba čistoty. Obe farby sú dobré. Pokoj značí, že ste obaja so všetkým zmierení, so všetkým čo prišlo a príde. :)
neznámy
neznámy | 9.1.2016 13:44
fakt ste dobré:)
neznámy
neznámy | 10.1.2016 09:55
ale sebe neviem :-), do rána sa mi snívalo, že som na ulici, kde som vyrastala a zrazu sa prechádzal po ulici lev. Ja som sa skryla v dome rodičov, moje dieťa bolo na návšteve oproti v dome a som sa obávala, či prebehnem po neho v poriadku a či zase v poriadku s ním domov... Lev ostal sedieť pred dverami ďalších susedov, fakt tam pekne sedel ako pes. Som ho pozorovala, že stačí jeden jeho skok a už nebude taký kľudný, že človek nikdy nevie, čo urobí
neznámy
neznámy | 10.1.2016 10:54
neviem, či ti pomôže výklad symbolu leva, bo v tomto prípade je zrejme snár trošku mimo, ale lepnem ti ho: :D

lvi jako představitelé sexuální náruživosti se často objevují ve snech s dětmi: pro snícího je velice dobré, když dítě před lvem brání či dokonce ve prospěch dítěte lva ovládne a ještě jej nechá vézt na lvím hřbetu, neboť tím sjednocující fenomén (dítě) ovládne sexuální náruživost (ve snu představovanou lvem) a snící se bude svou mocí podobat bájnému Héraklovi z řeckých mýtů

inak budovy predstavujú snivajuceho a ak sa ocitne v rodičovskom dome, obvykle v tom sne rieši staré záležitosti, vzorce či strachy ťahajúce sa už od detstva.... aspon ja mám ten dojem :)
neznámy
neznámy | 10.1.2016 12:41
Ja si myslím, že si si to vyložila správne. Tie 4 sviečky by mali predstavovať nádej, ktorú si ty do manželstva vložila. Prvé dve budú predstavovať teba a tvojho manžela, zatiaľ čo tá tretia (už vyhasnutá) môže byť prípadný potomok. Štvrtá sviečka, to je tvoje úsilie, ktoré si ty do záchrany toho vzťahu vložila, z čoho vedomia potom plynul ten pokoj.
Obecne si myslím, že ak je niekto nekooperatívny a ty si spravila všetko preto, aby to fungovalo, tak nemusíš mať obavy, a mala by si mať zelenú k tomu, aby si urobila to, čo potrebuješ urobiť.
neznámy
neznámy | 10.1.2016 20:32
Dakujem,Martin. Myslim si,ze to naozaj znamena,ze mozem ist prec z tohto manzelstva.... uz rok mam take zvlastne sny. Snivalo sa mi ako 4 holubice,ktore letia v noci na oblohe,spoja sa dokopy a z nich sa urobi nadherny anjel,ktory sa pretoci na oblohe a vystrie kridla. Myslim,ze mam podporu aj z hora...
neznámy
neznámy | 11.1.2016 08:14
presne :-). inak tie sny sú v znakoch vlastne to isté :-), je to strašne zaujímavé a čarovné, ako sa nám vedia prihovárať sny

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...