mesiac
Sobota, 20.4.2024
Meniny má Marcel

Ľudská duša - 

OTAZKA

neznámy
neznámy | 5.12.2012 19:37
Mne tento humor pripomína ohnivého koňa, čo sa tu zmazal :)
neznámy
neznámy | 6.12.2012 01:34
Ale Ohnivák je Ivan a tento je Jirka..:)
neznámy
neznámy | 6.12.2012 09:47
všetko je so všetkým prepojené. a tá teória reinkarnácie, ktorú spomínaš ty, obmedzená len na ľudské bytosti je od koho? to je len ľudská momentálna obmedzenosť, ktorá nedovolí neobmedzenému chápaniu. vedomie sa vyvíja od úplnej nuly nevedomia, od najprimitívnejších buniek a formy života.

existujú obrázky zo starej indie, kde sú zakreslené meridiány, množstvo jemných energetických drách ako krvné riečište, ktorých je dokopy 72 000 a tieto línie na kresbách trčali z tela akoby odstrihnuté. tieto dráhy v skutočnosti prechádzajú cez iné dimenzie ako pupočné šnúry k božskému univerzálnemu vedomiu a my máme s bohom taký vzťah ako dieťa s matkou. je to ten istý princíp, len na inej rovine. nie všetci sme si vedomí tohto vzťahu. od boha dostaneme všetko čo potrebujeme, tak ako dieťa v maternici, pokiaľ je v dokonalej jednote s matkou. vo vzťahu s bohom je to o to náročnejšie, že to nie je "demo verzia" ako v maternici, ale človek musí nájsť mentálny a emocionálny kontakt s univerzálnym vedomím a bohom. cez tieto kanáliky sme navzájom poprepájaný a v skutočnosti neexistuje viac individualít, ale len jedno vedomie, ktoré sa oddelilo od celku a myslí si že je iondividualita a samostatná jednotka. sme len kvapky vody z toho istého mora. sme na súši oddelené jedna od druhej, ale sme vždy tá istá voda! preto majú možno niektoré "kvapky" zmätok v tom, že v regresiii sa objavujú viacerým ľuďom sopomienky na jednu osobu. ak je tá osoba významná, zrejme mala vplyv na masy ľudí a vytvorila si karmické dlhy voči masám a preto je jej vedomie napojené na veľké množstvo ľudí.
neznámy
neznámy | 6.12.2012 09:49
kde sa v biblii tvrdí, že kresťanstvo nepovažuje reinkarnáciu za svoju. to iba väčšina kresťanov nepovažuje reinkarnáciu za svoju vieru.
neznámy
neznámy | 6.12.2012 09:58
v kresťanstve nie je rozpor medzi ostatnými náboženstvami. všetky rozdiely sú len v spôsobe podania pravdy v slovách, prirovnaniach a terminológii. trojbožstvo vo východných kultúrach nepredstavuje v skutočnosti žiadnych troch bohov, ale len prejavy jediného boha v troch podobách. a to isté sa deje aj v kresťanstve, len je to zabalené do iných slov. z toho jasne vyplýva, že pochopiť duchovnú múdrosť a najvyššiu pravdu v slovách a študovaním iba kníh je nemožné. každé jedno náboženstvo, predtým než bolo ľuďmi zdeformované a zneužité tvrdilo a učilo tú istú pravdu. astrológia a jej princípy o ktorých učí sú teoretickým základom všetkých praktických duchovných smerov. princíp trojbožstva je princípom trojnosti v astrológii, kresťanský kríž štvornosti, atď...........
neznámy
neznámy | 6.12.2012 13:47
Súhlasím s tým čo píšeš..a nielen teraz -THUMBSUP-
milan08
milan08 | 16.11.2013 11:55
asi3mesiace pred odchodom duse mojej matky,kricala na mna aby som rychlo prisiel pozriet,ze prisli za nou vsetci zomreli surodenci,ze stoja pri posteli.to uz najblizsi pripravuju tuto dusu na odchod.nie vsetky duse sa spolu zvytaju,je to rozdelene podla toho ako na zemi zili.ti z nizsej sfery do vyssich nemozu ale opacne to funguju,ked sa tie vyssie duse priobalia aby mohli do nizsich sfer.
milan08
milan08 | 16.11.2013 12:00
asi je to individualne,lebo moja manzelka je tam uz26rokov a musel som jej pomoct,aby vyssie postupila,dal som odsluzit Gregorianske omse.ale duse ako p.Makedonovej je uz reinkarnovana,aby napravila svoje omyli.
neznámy
neznámy | 16.11.2013 12:26
kazdy filozofuje co bude a ma svoju teoriu, nechapem preco, mozno je to pre ludi ukludnujuce, ale faktom je, ze kym neotrcis kopyta tak nevies co bude-PUH-
neznámy
neznámy | 16.11.2013 16:23
Ono to síce na prvý pohľad vyzerá nedomyslene, ale keď sa tým človek začne viac zaoberať a začne hľadať, nájde odpoveď.
Výborne vysvetlené to je v šiestich knihách od Michaela Newtona. Je to taký pokrokovo mysliaci vedec, ktorý skúmal "životy" ľudí po prežití ich vlastnej smrti v niektorom z minulých životov pomocou regresnej hypnózy. Má inštitúty po celom svete (najbližšie v Nemecku). Výskum robil na veľkom počte ľudí (viac ako 500), ktorí ho vyhľadali.
Duše ľudí, s ktorými komunikuje sa zhodli na jedinom vysvetlení - keď sa máme narodiť do hmotného tela, nikdy si neberieme celú časť energie duše. Duše, ktoré si vybrali ťažký osud v nasledujúcom živote, si berú viac energie, aby mali dosť síl na prekonávanie životných prekážok. Kto si vezme málo energie, nemusí uniesť tlak problémov v hmotnom svete a môže sa uchýliť napr. k samovražde.
No a tá časť energie, ktorá ostáva "hore", sú aj tí pozostalí, s ktorými sa stretneme po smrti, ale zároveň tam stretneme aj duše, ktoré sú v tom čase inkarnované na Zemi.
Na Slovensku viem len o jednej osobe, ktorá dokáže robiť tento Newtonovský typ hypnózy. Raz by som tam chcela zo zvedavosti ísť. Zaujíma ma, na čo sa moja duša špecializuje vo svojom svete a ako to súvisí s tým, čo si mám odžiť teraz... :)
neznámy
neznámy | 17.11.2013 00:58
není nikde dáno že se potkáš po smrti třeba s prababičkou.Na druhé straně duše se tam nahoře znovu uvědomují i léči a co je tady pro nás cely pozemsky život, tam není čas. Pro ně to uběhne dám příklad jako hodka. . Čas máme mi zde na zemi. Takže ptá se kon anděla slíbil mi že vyhraji za hodinu a nevahrál jsem. Anděl na to odpoví řekl jsem ti pravdu, čas jsem řekl z nebezkyho hlediska. Kon se zeptá , vysvětlimi to. A nděl na to odpoví na pozemské rovině vyhraješ za 1000 let. A ted vážně , s tím kym se potkáš tak si si to sama zvolila, určitě se nahoře potkáš se svou rodinou duší. Něco jiného je, kdo tvou duši bude doprovázet cestou ke světlu, byvají to ti co jsi nejvíce nilovala, ne vždy jsou to rodiče. Většinou byvají, nejsou to u dětí třeba rodiče které děti tyraly.
neznámy
neznámy | 17.11.2013 20:28
nikdo nevíme proč duše tady zůstali, je mnoho možností, bud se báli přijít do světla, díky strachu , nebo je tu poutal majetek atd, je to mnoho věcí. Já také nevím kam ta duše do jaké sféry patří, také o tom nerozhoduji. Já jsem jenom prostředník a duše odvádějí bytosti světla.
neznámy
neznámy | 17.11.2013 20:30
můj názor je ten že jeden bůh, je tp mocná energie tvoření, on nás stvořil a vložil do naší duše své světlo. Ano všichni máme v sobě boha.
Stránka:
1 2
 

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...