mesiac
Piatok, 19.4.2024
Meniny má Jela

Ľudská duša - 

Novy fenomen Sociofrenia multiosobnostna transpersonalizacia

neznámy
neznámy | 15.4.2017 20:04
Urcite ste sa s tym stretli ide o "poruchu"rozstiepenia dislokacie osobnosti.Clovek je v pracovnom zivote uplne iny ako v sukromnom a uplne iny vo vztahu s niekym ci pribuznym ci partnerom alebo napr.na soc.forach a pod.Ide az do takej nerovnovahy ze v praci nedokaze komunikovat s rodinou a opacne cize tie osobnosti zacnu zit samostatny zivot ktory sa medzi sebou prestane prekryvat.Toto obdobie je dlho nebadane aj u najblizsich a ked uz zacne byt viditelne je dost neskoro samozrejme ludom to vacsinou dobre klape a su so svojimi pracovnymi vysledkami spokojny nerusene produkuju no na ukor socialnych vazieb.Mate niekto skusenost s touto poruchou?
neznámy
neznámy | 15.4.2017 20:09
Je to pro mě nový termín, ale dobře známá zkušenost s jednou příbuznou. Domnívala jsem se, že se u ní jedná o některé psychopatické rysy, ale tohle mi zní velice povědomě. prosím tě, máš nějaký podrobnější zdroj?
Aiwi
Aiwi | 15.4.2017 20:55
Pridávam sa k pastýřke. S týmto pojmom som sa nestretla a popravde ten termín mi príde dosť krkolomný a brutálne mi tam nesedí transpersonalizácia.
neznámy
neznámy | 15.4.2017 21:16
Co gogel nenajde neexistuje...?!Pytal som sa na skusenosti ci ste sa stym stretli.Nemam cas hladat nejake "odborne"clanky ktore mi to odobria lebo aj na tie clanky existuju antitezy tak naco bud mam skusenost alebo nie to je cele.Drz sa toho o tych hejtoch.To co je dnes pravdou zajtra byt nemusi a opacne.Ani sam velky Einstein nebol od zaciatku brany vazne dokonca mal teoriu podlozenu metafyzikou ze vesmir je staticky....tak a kde sme dnes..?

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...