mesiac
Štvrtok, 25.4.2024
Meniny má Marek

Ľudská duša - 

krištáľové deti

neznámy
neznámy | 5.2.2011 13:53
Nádherné.:)
ďakujem. teraz si želám ešte viac, aby také deti boli. či je tvoja, stále neviem. ale bolo by to pre ňu lepšie, lebo by to znamenalo, že má všetko v poriadku a vy sa ďalej nemusíte trápiť. stačí to prijať.
koľko má rokov?
ak ťa ešte niečo napadne, kľudne to sem daj, na to tento web máme, aj keď to nie je o astrologii, astronell nám to bude musieť odpustiť......... sekcií tu má rudi pre všetkých dosť..........:D:)
neznámy
neznámy | 5.2.2011 20:05
:-D Má 9 roku.
neznámy
neznámy | 5.2.2011 21:37
:)
neznámy
neznámy | 5.2.2011 22:45
paci sa mi ako sikovne a mudro to v tomto blogu udrziavas v medziach tolerancie...klobuk dole vasne si zazehnala sikovne...
ale ja si stejne myslim, ze v tom co pise Valborg a co pocujem o krystalovych detoch je maly zazrak... rozhodne je to nieco medzi nebom a zemou co nie je bezne a co si nevieme vysvetlit, pokial neverime, ze veci môzu byt aj ine nez na co sme zvyknuti a co vieme rozumne vysvetlit...aj ked osobne si myslim, ze prave takychto zazrakov bude stale viac....-YES-
neznámy
neznámy | 5.2.2011 22:58
-BOW-
ďakujem.
ja som zázrakom:) otvorená, ale som aj opatrná. a napriek svojej opatrnosti som sa už presvedčila o tejto sile. a preto som ešte opatrnejšia.:)
neznámy
neznámy | 5.2.2011 23:04
Valbourg, mne stale vrta v hlave ockovanie. Mozu nastat aj neurologicke poruchy, precitaj si napr. pribeh www.slobodavockovani.sk/news/neurologicke-poruchy-po-ockovani-rotarix-infanrix-hexa-prevenar/
Dalsie pribehy v slovencine: www.slobodavockovani.sk/pribehy/
Neviem, ci bola dcerka ina od narodenia (asi tazko zistitelne), alebo ci nenastali zmeny v spravani po ockovani? Prve ockovanie bolo v 3. mesiaci, potom v 5. a 11. (DTP) a v 15.mesiaci MMR (mumps, osypky, rubeola), potom bolo v 3. a 6. roku (preockovanie opat DTP).
Nechcem robit strasiaka, ale je tolko pripadov neurol. problemov po ockovani (hlavne po MMR), ze je az nepochopitelne, ze nase autority tento suvis stale zapieraju (s vysvetlenim, ze zatial nie je znamy mechanizmus poskodenia).
Dalsie videa:
www.youtube.com/watch?v=ze_Hlkz8dDs&NR
www.youtube.com/watch?v=mSjVZx4jnuY
Prepacte, mozno to vyznieva tak materialisticky a nema to nic spolocne s duchovnymi zalezitostami, ale nedalo mi napisat nazor.
Inak, mne vsetky deti pripadaju kristalovo ciste a myslim si, ze vsetky do nohy tu maju poslanie nas robit lepsimi :)
neznámy
neznámy | 5.2.2011 23:09
Inak, mne vsetky deti pripadaju kristalovo ciste a myslim si, ze vsetky do nohy tu maju poslanie nas robit lepsimi [b][/b] - like ti dávam. súhlasím a mrzí ma, že som to nenapísala ja.
rasťo, prirob nám sem palec ako na facebooku, prosím prosím.
neznámy
neznámy | 6.2.2011 09:21
Vlnka, s očkovaním to nemá nič spoločné. Túto možnosť sme už odborne vyhodnocovali oveľa skôr a nič sa nenašlo, čo by nasvedčovalo tomu, že sa mohlo niečo pokaziť pri očkovaní.
S tým materialistickým pohľadom s tebou súhlasím. To bol prvoradý postoj k jej stavu a aj zostáva, len niečo viac je za tým všetkým...
Všetky deti sú čisté, narodia sa tak, ale vidieť im na očkách ich charakter, predurčenie. Eme len lásku, čistotu a nehu. Dodnes. Zasiahnutá je len bolesťou,ale za to môžem ja. Ináč je stále ako novorodeňa. Ani jedna zlá myšlienka. Musím si z nej brať častejšie príklad.:-D
neznámy
neznámy | 6.2.2011 18:25
Včera som chcela napísať ešte niečo, len som už nemala chuť rýpať, ale napísala to za mňa vlnka.
To, čo píšeš o svojich pocitoch z tehotenstva a zážitky s Emou sú zázraky, ale také zázraky každodennosti, ktoré zažívajú matky, odkedy v sebe spoznali ten najväčší zázrak - nový život.
Myslím, že by bolo skôr čudné, keby žena v požehnanom stave nemala pocity nesmiernej lásky. A malé deti sú skutočne také, čisté, krištáľové bytosti, akou tvoja dcérka ostala z nejakého dôvodu aj naďalej.
Myslím, že väčšina ľudí by vyžarovala lásku, keby ich ego ostalo neprebudené.
Stalo sa mi, že ma na ulici objal chlapček s dawnovým syndrómom, pretože som sa na neho usmiala.
Oni nežijú v našom svete plnom egoistických túžob, ktoré sa snažíme naplniť a máme neustále strach, že sa nám to nepodarí.
Preto nemajú dôvod vyžarovať niečo iné. Lebo strach je to, čo ničí lásku.
neznámy
neznámy | 6.2.2011 21:09
Ja ti tvoj názor neberiem. Som matka 3 detí a čo som písala, za tým si stojím. Ale nečakám pochopenie z každej strany, viem, že to nie je možné. Ale dobre si napísala, "z nejakého dôvodu." Ano, všetko je z nejakého dôvodu. Iracionálne prekryť racionálnym. Tak nás to učili a tak je to správne. Aj mňa tak vychovali.
neznámy
neznámy | 7.2.2011 09:07
Z nejakého dôvodu som mala aj ja nutkanie napísať odkaz na jednu stránku...možno poznáš, možno nie.......


http://angelarium.wordpress.com/2010/06/01/indigove-kristalove-a-duhove-deti-ake-su-a-co-je-ich-uloha/

...ja nie som moc výrečný typ, ale tak nejak to cítim aj ja....:)
Tú stránku odporúčam prečítať celú....je mi nad slnko jasné, že nie je pre každého.
neznámy
neznámy | 7.2.2011 15:58
... za seba ti velmi pekne dakujem za clanok...dal mi odpoved na vselico co o sebe viem, a nedokazala som si to vysvetlit...tesim sa na vecer, ked si precitam cely web...:)-BYE-

pacia sa mi tvoje prispevky...aj ja velakrat neviem ako vyjadrit to co citim...casto by som aj rada prispela svojim nazorom, no nie vzdy viem najst slova...v pocitoch som lepsia -BLUSH-
neznámy
neznámy | 7.2.2011 20:18
Aj ja Tebe moc ďakujem, keby si bola len jediná, koho by ten článok posunul vpred, splnilo to svoj účel......ja som v pocitoch tiež "lepšia"....niekedy o tom môžme hodiť slovo...-FLOWER--BYE-
neznámy
neznámy | 8.2.2011 00:10
Dakujeme za link...avatarovi Rafaelovi tiež za pokus o bezprostrednú formuláciu symbolu skrz kryštál a množstvo progresívnych nápadov aplikácie atribútov psyche na ....hmmmm na "kameň". Je nam to v "duchu" hned jasnejšie. Naozaj je...dobu kamennu mame chválabohu šťastlivo za sebou. Nechajme však Rafaela odpočívať v dobe kamennej. človek kameňa je v našich skusenostiach stále živý, vieme už obdivovať krásu kameňa, poznáme jeho silu a používame ho. Nič viac nám Rafael nepovie. Pretože kameň nehovorí. Nepresvedčí slovom k zmene. Už našim zvieracím túžbam kameň neporozumie. Nemá vitalitu, ktorej rozumie zver. Kupte si kryštal a recitujte mu povečeroch básne, hadam vás očistí ( ked sa babe prisnie). Zver sa bude začudovane dívať,ked bude počuť melódiu hlasu, človek bude hľadať skrytý zmysel a odpovie. Kamen bude mlčať, zver sa bude začudovane dívať a človek odpovie. Zver nebude rozumieť vaším kartám a hviezdam v radixe, ale človeka pritiahne zvedavosť. Zamyslí sa. Sú tu symboly, ktoré nemaju nič spoločné s kamenom, nevysvetlite ich zverovi a pýtate sa či je tu niekto, kto vysvetlí čísla. Doba kamenná nedá odpoved, túžby zverov sú nam prinízke, ich symboly používame len na prežitie a sucitne hľadíme na animistov a ich obrazy zvierat, ked sa nam pred očami mihajú krídla Jastraba.

Kamen aj zviera su tu, ale su za nami. Na rade su masky a ritualy. Persona človeka je mocna, ale smrteľna, potom, po jej Smrti je tu Ticho... a vtom tichu sa rodí túžba po symbole čisto ľudskom, ktorej kamen ani zver nerozumie. Zabudnite na deti Kryštálu, zabudnite na deti Jastraba, človek si uvedomuje, že si uvedomuje apreto potrebuje Slovo.
neznámy
neznámy | 8.2.2011 01:08
ešte k otázke prečo tu....chodím, marnim čas a tak...pre všetkých, ktorí pri konšteláciach a tarotových kombináciach symbolov maju stale pocit, že stoja na mieste a život nedava odpovede. Nič viac, prepačte pocit invektív z mojich príspevkov, v minulom živote som bol križiakom, čo spadol z hradieb Jeruzalema na hlavu, alebo to boli veže Babylonu, fakt už neviem...
neznámy
neznámy | 8.2.2011 08:54
Ďakujem za odpoveď na moju otázku....zaujímala ma.
Neviem ako Ty a ostatní, ale ja na jednom mieste určite nestojím a odpovede dostávam...:D
V tejto diskusii som napísala informácie, čo boli postačujúce...cením si aj protinázory, pokiaľ nie sú hrubé....
Ale dávam Ti Slovo, keď ho tak nutne potrebuješ..........-SHINY-
neznámy
neznámy | 19.1.2012 21:33
Ahojte, fungujem cez kristalove vedomie, odmalicka. Len pred asi dvoma rokmi som sa stretla s pomenovanim "kristalovi ludia, indigovi ludia, duhovi ludia" a pod.na internete. Netusila som ze sa to vobec riesi, pomenuva sa to a ze sa o tom pise atd. Z toho co som citala, to co sa oznacuje ako kristalovi ludia , to je uplne na moj zivot ako usite, vystihuje a vysvetluje mi to vsetko...moje citenie, vnemy a pohlad na svet. Aj to co som tazsie vedome dokazala pochopit a vysvetlit si to vzhladom k tomu ze hmotny svet okolo mna bol tak...iný. Trochu nepochopitelne drsný, čo ma často miatlo kedze do mna sa dostava hocico s cim pridem do styku aj bez toho aby som to chcela. A potom zmatene oddelujem svoju vnutornu esenciu bez formy pomenovania a tvaru alebo akejkolvek konkretnej kvality od vsetkych tych energii zvonku co sa do mna dostali. Chce to dost vela casu osamote, ked sa moj system priliš zanesie a potrebuje vyčistit... Aj ked mne nikdy nikto neublizoval, ludia vzdy boli ku mne mili, laskavi a ked aj bolo okolo mna nieco negativne bola som toho osobne uchranena- vzdy sa v pravy cas nasiel clovek alebo sa stala situacia ktore ma "izolovali" od prudu negativitymozno aj preto ze som so zdrojmi negativity , neviem mozno aj preto ze som s prudom negativity vzdy zaobchadzala opatrne,laskavo a mierumilovne.
Co sa tyka liecenia, ano parkrat som si pomohlo z chorob svetlo - najviac pomaha biele, ked si ho clovek vizualizuje sposobuje az teplo a obcas sa da z toho spotit. Je velmi silne, zatial najsilnejsie ake som zakusila. A tyrkysovo zelene svetlo mi tiez pomohlo-to bolo minuly mesiac ked som bola PN a nezaberali mi klasicke lieky. S bielym svetlom sa vyliecil moj byvaly frajer, za noc mu presla viroza a nechapal to. Ale nepovedala som mu, ze ked sme si lahli spat tak som nechala cez seba prejst dost silnu davku bieleho svetla az som mala pocit ze ziari pol izby aj ked bola tma, lebo mi spominal ze sa dost zle citi. On bol rano fit, ale ja som bola velmi vycerpana a citila som sa slaba, ale neskor to preslo.
Inac skuste to tiez. Pozrite sa dovnutra, zavrite oci alebo ani netreba zavierat proste staci sa zadivata vybavit si bielu žiaru, je oslniva a nekonecna, dodava silne energiu, zaplavuje telpom cisti vsetky disharmonie- od myslienok cez emocie az po fyzicke choroby. Ked som bola malá, casto som si polozila otazku kde konci fyzický vesmír a odpoved bola zakazdym rovnaka. Zakazdym sa mi v mylsi zjavila biela nekonecna nicota. Biela hmla bez akejkolvek štruktury bez zaciatku a konca. Akoby sa z nej vsetko zhmotnovalo- idey, koncepty, hmota, vsetko co je. Vsetky vesmiry, aj ten náš. Ked som prisla do styku s energiou vedome, vzdy to bolo biele svetlo a toto je mozno zdrojom vsetkych svetov vsetkeho co je. Len ma rozne vrstvy a hustotu, ked sa "stlačí" velmi silno vytvara sa z neho hmota.
Ani neviem co by som pisala, toto forum som tu teraz len nahodou objavila ;) Aspon sa s vami podelim onieco prakticke moze sa vam to zist: skuste biele svetlo, skuste s nim zaspavat, predstavte si ako keby ste hladeli do oslepujuceho slnka ktore je biele a ak to pojde podržte si ten pohlad a chodte dovnutra- do toho svetla a nechajte sa nich pohltit a zaplnit, uplne vas vypucuje a budete sa citit super. Cim castejsie s nim pridete do kontaktu, tym viac sa mu budete otvarat a stanete sa pre toto svetlo kanalom a ako bude vami prudit vo vacsich davkach bude sa vam vsetko zdat lahsie a budete lepsie zvladat cokolvek. A hlavne- dostane vas to harmonickeho stredu, vyrovna vo vas energie tak, ze sa stanete trpezlivejsi, laskavejsi. A keby to spravil kazdy, vyzeralo by to tu na Zemi ovela ovela prijemnejsie a bezpecnejsie a vela veci by sa zmenilo...je to na dlho nechce sa mi teraz uz o tom pisat , uz je pojdem spat.Ale aj tak, ved to si kazdy vie predstavit:) -HEART-:)
neznámy
neznámy | 19.1.2012 22:11
hmotny svet okolo mna bol tak...iný. Trochu nepochopitelne drsný, čo ma často miatlo kedze do mna sa dostava hocico s cim pridem do styku aj bez toho aby som to chcela. A potom zmatene oddelujem svoju vnutornu esenciu bez formy pomenovania a tvaru alebo akejkolvek konkretnej kvality od vsetkych tych energii zvonku co sa do mna dostali. Chce to dost vela casu osamote, ked sa moj system priliš zanesie a potrebuje vyčistit...

Toto veľmi dobre poznám, ale nerozumiem , prečo to považuješ za znak nejakej špeciálnej kategórie ľudí. Je to len zvýšená senzitivita.
Biele svetlo používam aj ja. :)
neznámy
neznámy | 20.1.2012 16:46
:):D neviem za co to povazovat a ono je to koniec koncov uplne jedno :D Vnimam to tak, ze nie su špecialne kategorie ludi. Hranice mi v tomto smere akosi unikaju. Vnimam to tak, ze čast vedomia (jeho vrstva a zodpovedajuci sposob vnimania) ktore niekto pomenoval ako "kristalove" ked chcel vyjadrit slovom "ako chuti realita" ked sa na nu pozrame cez "kristalove" okienko, je obsiahnuta v kazdom z nas, lebo vsetci sme spojeni ako jedno vedomie ktore ma rozne vrstvy. Je to o tom kto je ako ochotny prezivat ho , nakolko sa kto dotyka ktorej vrstvy vedomia. podla toho je zafarbeny jeho svet, a vsetko co s nim suvisi-osobnost, atd..., podla toho preziva svoj zivot. Takze kristalovu vrstvu vedomia mame na dosah uplne vsetci hocikedy, pretože je našou sučastou, je len na nas do akej miery na ako dlho a ci vobec sa do nej ponorime...
To je super, ze pouzivas to svetlo :D Inak všimni si co sa deje s ludmi naokolo ked ho nechas sebou prejst, napriklad na ulici- myslim bezprostredne počas jeho prudu. Stava sa ti, ze odrazu ta oslovuju cudzi ludia a usmievaju sa, dotykaju sa ta? alebo proste iba zastanu usmeju sa a divaju sa na teba aj ked si si ich vobec nevsimala a ani si ich nikdy predtym nevidela? je to zvlastne. ale velmi pekne a sranda :) Mozes ked budes chciet vyskusat a ak sa ti bude diat to iste zakazdym, tak mozes napisat, som na to zvedava.
neznámy
neznámy | 20.1.2012 22:12
Napísala si to veľmi pekne, úplne sa s tebou stotožňujem. :)
Táto téma bola založená kvôli niečomu, čo hnutie New age označuje ako nový fenomén. Kategorizuje ľudí, hovorí o novej generácii detí, ktoré majú priniesť akési vykúpenie Veku vodnára.
Lenže toto tu bolo vždy, väčšina ľudí v každej dobe sa i tak vezie na hlavnej vlne prežívania, je to čosi čo sa dá nazvať aj skupinovým vedomím. Kde sa to, čo je silnejšie a čoho je viac, stáva hlavným prúdom.
Niektorí do tejto normálnej skupiny nepatria už odkedy dýchajú vzduch na tejto zemi, niektorí časom zistia, že existuje aj svet mimo a zahľadia sa doň a niektorí sa z toho väčšinového prúdu nevynoria nikdy.

Biele svetlo vlastne ani nepoužívam ja, ale ono používa mňa. Prichádza ako sprievod.
Ale máš pravdu, treba s ním pracovať aj vedome. Na čo sa človek naladí, tým sa stane. :)
Stránka:
< 3 4 5 6 >
 

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...