mesiac
Piatok, 26.4.2024
Meniny má Jaroslava

Ľudská duša - 

Je skrátka osobnosť...

neznámy
neznámy | 13.10.2015 23:17
Od malička som ju obdivovala...teraz viem prečo:)... jej slová sú blízke mojej duši...

“Už nemám trpezlivosť pre niektoré veci – nie preto, že by som bola arogantná, ale jednoducho som už v živote dosiahla bod, kedy nemienim mrhať časom na niečo, čo mi robí zle alebo ma vytáča. Už nemám trpezlivosť s cynizmom, prehnanou kritikou a požiadavkami hocijakého druhu. Stratila som chuť ulahodiť tým, čo ma nemajú radi, milovať tých, čo nemilujú mňa, a usmievať sa na tých, čo sa nemienia usmiať na mňa. Už ani minútku neminiem na tých, čo klamú alebo sa snažia manipulovať. Rozhodla som sa netolerovať pretvárku, pokrytectvo, nečestnosť a lacné lichôtky. Netolerujem selektívnu úžasnosť ani akademickú aroganciu. Neprispôsobujem sa ani ľudovým klebetám. Nenávidím konflikty a porovnávanie. Verím v svet protikladov a preto sa vyhýbam ľuďom s tvrdou, neústupčivou osobnosťou. U priateľov nemám rada nelojálnosť a zradu. Nevychádzam s tými, ktorí nevedia pochváliť alebo povzbudiť. Nafukovanie ma nudí a mám problém akceptovať tých, čo nemajú radi zvieratá. A navyše nemám trpezlivosť s tými, čo si ju nezaslúžia.”

Meryl Streep
lak
lak | 13.10.2015 23:29
ma jasno -LOL-
neznámy
neznámy | 13.10.2015 23:39
ona je úžasná-FLOWER-
LoveIsTheLaw
LoveIsTheLaw | 14.10.2015 00:39
Od malička som ho obdivoval...teraz viem prečo...jeho slová sú blízke mojej duši...:)

"Prežil som toho už veľa, veď mi už pomaly tiahne na päťdesiat, a môžem hrdo povedať, že ma život nemá už čím prekvapiť. Vyrastal som v detskom domove, kde som nadobudol patričné zručnosti v kradnutí, v bití a narábaní s liehovinami podľa vlastnej potreby a spotreby. Týmto som si vybudoval rešpekt medzi smotánkou spodiny, ktorá si ma obľúbila a vzhliadala ku mne. Nestačilo mi to a chcel som viac. Veď predsa život ponúka toľko výživných a sladkých plodov, len si ich treba odtrhnúť. A ja som ich začal zberať v nadrozmernom množstve. Krádeže v malom sa zmenili na lupy vo veľkom, bitkami som si zarábal, no a chlast sa mi stal mojím druhým tieňom. Pre môj neoficiálny koníček mám aj 2 rozvody na krku. Neskôr sa všetko obratilo proti mne a ostal som sám aj s mojími dlhmi. Síce som stratil všetko, ale našiel seba. Teraz sa cítim šťastný, ako napr. tie deti v Afrike pri hraní futbalu bez brány. Ale už teraz viem, že čo ma nikdy neopustí. Pohárik dobrej borovičky, to je môj nerozlučný priateľ."

Peťo z Bádic vo večerných hodinách predniesol v pohostistve U potkana
neznámy
neznámy » LoveIsTheLaw | 14.10.2015 06:56
Má jasno...on je úžasný :)
neznámy
neznámy » LoveIsTheLaw | 14.10.2015 16:21
Veríš, že od takého závisláka akým je Peťo z Bádic som nič iné ani nečakala?:)...a od teba nič iné už vonkoncom nie:D
LoveIsTheLaw
LoveIsTheLaw | 14.10.2015 18:13
V tvojom prípade verím. :) To mi odľahlo, teraz sa cítim uvoľnenejšie. Aspoň ťa už nemám čím prekvapiť, čiže moja reputácia u teba zostáva rovnaká :)
neznámy
neznámy | 14.10.2015 19:38
A v čem? Myslím v čem je úžasný.
neznámy
neznámy » LoveIsTheLaw | 14.10.2015 23:20
:)Chytrý chlapec-YES-
LoveIsTheLaw
LoveIsTheLaw | 15.10.2015 16:58
Ďakujem za kompliment. :) Snáď sa na mňa nenahneváš, ja som si spravil len vtip v duchu „každý vidí v druhom to, čo chce vidieť“, resp. „každý vidí v druhom to, čo má v sebe“. Suma sumárum, žiadny Peťo z Bádic neexistuje, jedine tak v mojej makovici. :) Len potom otázka znie, či náhodou ty nemáš dáku dobre skrytú závislosť v sebe. :)
neznámy
neznámy » LoveIsTheLaw | 16.10.2015 00:12
Suma sumárum...videl si snáď , že som blondýna...keď pochybuješ o tom, či som pochopila tvoj vtip?:)

Už keď som videla, že si zareagoval na môj príspevok...tak som nečakala nič iné-LOL-

Meryl fakt môžem...musela som to sem dať proste...okrem toho, že je vynikajúca herečka...a ja som herečkou tiež chcela byť, neviem kde sa stala chyba;)...no čo už, možno v budúcom živote:)
...rada sa na ňu pozerám ako hrá....ako sa vie meniť...ako vie cítiť....okrem toho si myslím, že aj keď bulvár a médiá často manipulujú našimi myšlienkami....tak jej to nejako verím...neviem si pomôcť.

No ....možnože je toto moja závislosť...viera v ľudí...alebo len naivita?-NOSMILE-

PS: pozdravuj Peťa z Bádic:)...kurnik...existujú vôbec Bádice?....no....googliť to nejdem:D
lak
lak | 16.10.2015 03:20
hej, okres nitra :D
neznámy
neznámy | 18.10.2015 10:13
Ten citát je moc pěkný. Není tam věta, která by - podle mě - nebyla správně.
A herečka je úžasná. Teprve včera jsem v tv viděla Železnou lady, správně, že za tu hauptku dostala M. Streep Oscara. Nebyla to jednoduchá role, ale jak ji udělala, všechny klobouky dolů.

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...