mesiac
Štvrtok, 28.3.2024
Meniny má Soňa

Ľudská duša - 

Človek konšpiračný

neznámy
neznámy | 10.7.2019 08:25
Výstižné zamyslenie sa nad stránkou Konšpirátori. Veľmi sa mi to hodí ako reakcia na tvoj text. :-)

Zamyslenie na stredu
=================

Úžasné, keď niekto uvádza ako argument "(ne)dôveryhodnosti" stránku, ktorá je výsledkom konkurenčného boja (konspiratori). Hodne to svedčí o kvalite názorov dotyčného.

S konšpiráciami nemá vznik tej stránky nič spoločné, ale zato sa tam až dojemne tlačilo na reklamný balík, ktorý je na Slovensku obmedzený. Až keď sa na to napojili blokovacie filtre, začali tam aktivisti pridávať aj stránky s "nevhodnými" názormi. Jeden čas na tom fičal dokonca aj Twitter.

Skrátka, vyznávači uvedenej stránky len dokazujú svoju bigotnost a obmedzenosť. Rovnako aj nenávisť k demokracii a slobode slova. A čo je najúžasnejšie, sami seba považujú za neomylných nositeľov a vlastníkov jedinej pravdy. Je to tak hlboké presvedčenie, že je na úrovni viery. V skutočnosti sú to veriaci, len v systéme, ktorý nie je (zatiaľ) presne vymedzený a kodifikovaný. Na sile viery a misijnom zápale im to vôbec neuberá.

Otázkou viery žijú, ich misia je obracať neveriacich na svätú vieru liberálnej teológiie. Viery, ktorej hlavný princíp je relativizácia a deštrukcia. Viery, kde rozum je len orwellovské pomenovanie poslušnosti, kde sa sloboda stáva podozrivou extrémistickou úchylkou, ktorú treba zničiť.

Po aktuálnom nešikovnom posunutí overtonovho okna (tak sa to nerobí, treba ísť na vec pekne s citom, presne ako pri zavádzaní genderovej, či homosexuálnej agendy), sú stránky konspiratori na smiech. Médiá s najvyšším kladným hodnotením sú v skutočnosti tvrdo manipulatívne, konšpiračné a demagogické plátky. Ale čo sa človek diví, keď uvedenú stránku kreujú práve spomínaní pedofilní konšpirátori :D
Magnician
Magnician | 10.7.2019 12:01
:)
Glossfin
Glossfin | 12.7.2019 01:07
Hm... práve som si pozrel konšpiračné video na YOU TUBE ako sa Ruské brehy nebezpečne priblížili k mierumilovne cvičiacim americkým lodiam a lodiam NATO , ktoré nacvičujú obranný útok s vojskami Ukrajiny v Čiernom mori. Ako si to len ti rusi môžu tak drzo tie brehy približovať, no kto toto kedy videl!? a vážení, neuveríte - vzápätí bolo odstránené ako nenávistné .... zmizlo mi aj z obľúbených!
neznámy
neznámy » Glossfin | 12.7.2019 11:58
To video bolo určite fašistické, rasistické a neobhajovalo pedofíliu. Také video nemá na you tube čo robiť!
neznámy
neznámy | 12.7.2019 14:05
To video určitě tocil někdo, kdo nepoužívá k r i t i c k é m y š l e n í . -PUH-
Ach jo.
milan08
milan08 | 5.8.2019 06:09
Slovania boli prvy pri osidlovany zeme!!! nezabudat.
Ona
Ona | 5.8.2019 20:42
Glossfin
Glossfin » Ona | 5.8.2019 21:44
Priznávam bez mučenia, tá dáma ma zaujala.
neznámy
neznámy » Ona | 6.8.2019 19:03
ďalšia nesmierne odvážna dáma Ing. Iveta Michalíková, diplomat s dlhoročnými skúsenosťami, toho času ex-zamestnanec MZV

rozhovor začína od cca desiatej minúty a je o aktuálnej situácii nielen na ministerstve zahraničných vecí

https://www.youtube.com/watch?v=KBYMLnNktnM
milan08
milan08 | 28.9.2019 06:45
treba hlbsie studovat slovanstvo a zistis ze slovania su ozaj povolany narod,najmenej skazeny!
Stránka:
1 2 3
 

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...