mesiac
Štvrtok, 18.4.2024
Meniny má Valér

Láska a vzťahy - 

Spam a chaos ve fóru

neznámy
neznámy | 28.5.2013 00:21
Na to by som vôbec nedávala. Že občas príde Breivik. Prišiel raz a hotovo. V Brne Američan postrielal príbuzných, u nás na Slovensku pravidelne niekto zavraždí ženu zo žiarlivosti a mladé páriky sú to napríklad, v Londýne zas človek nie je istý až kým vystúpi z lacného Ryanairu s ktorým všetci lietajú u nás v Ivánke na M.R. Štefánika..
To máš jedno kde zájdeme..Ja verím že to v rukách Breivika ani bin Ládina nie je, tak to mám jednoduchšie a bez strachu -FLOWER-
neznámy
neznámy | 28.5.2013 00:22
Breivik se mozna resi vice v Cechach nez v Norsku.Je to politicky fanatik ktery si vyhledl tabor deti politickych garnitur.Nevim jak obcas se to zde stalo.To obcas mi zavani bulvarem.On tu zastrelil na tabore cca 80 Deti zatimco my si je nechame tyrat postupne rozlozene.
neznámy
neznámy | 28.5.2013 00:31
Jinak nez se setmi takovy osobni nazor.Ty konstelace co navstevujes jsou hlavne pro tebe.Neni to o tom ze to platis a vis jen jak funguji.
neznámy
neznámy | 28.5.2013 00:35
Pre dovolenkára Čechoslováka je to drahota strašná. Ale tiež sme si varili a dalo sa to v pohode ako píšeš. Pre domáceho, alebo tam pracujúceho to je pohoda úplná.

http://www.cas.sk/clanok/230816/velke-porovnanie-priemernych-platov-slovak-zarobi-7x-menej-ako-svajciar.html
Však s platom 4 tisíc eur čo by som mala k dispozícii na ruke by som si ja vedela poradiť. Ked sme pozerali také chaty na spanie pri fjordoch, bolo to drahšie, ale tiež sa to dalo..cestovanie autobusom drahé, ale zato by marmelád mohol robit šoféra autobusu, najpopulárnejšie povolanie cudzincov a na tých 3000 Eur by si prišiel bez problémov. Potom by sa mu najlacnejšia magnetka Nórska za 6 eur nezdala drahá:)
Alkohol sme neriešili, však viem kde som, tak nebudem slopat. Flaša vodky 45-70 eur je fakt sila pre Slováka :D To oblečenie je tiež strašná položka, stačí sa pokochat nádherne vybudovanými obchodmi s kempingovým a rybárskym tovarom, drahé vodeodolné bundy len obkukat, ale kúpiť skutočne až doma
Ale zas by marmelád ocenil, že v Nórsku netreba rybársky lístok (okrem vybraných, tuším lososy) Takú makrelu chytí z brehu na hocijakú palicu a ušetril by na strave , ešte by aj konzumoval omega3 mastné kyseliny - s tým rybárčením je to takisto nevídaný jav, absolútna bomba, velké plus.-THUMBSUP-
neznámy
neznámy | 28.5.2013 00:48
Škoda, že jsem vegetarián :D :D

A na bus nemám řidičák, každopádně díky za info, když to je rovnou z terénu :)
Vidím, že s chlastem to je jak v Anglii :O A tak už nějak nepiju, tak bych z toho neměl nějak prdy :D
neznámy
neznámy | 28.5.2013 15:15
Lidi se nehadaji, dobre delas-FLOWER-
neznámy
neznámy | 3.6.2013 13:15
ahoj marek, neviem ci si ten marek, co ho poznam aj ja, lebo ten marek bol tusim vekovo mladsi. Chcela som len k tej pozicii pozorovatela, ze niekedy tych pozorovatelov bolo tolko tuna, ze sa s nikym nedalo rozpravat. A niekedy padne dobre, ak ten druhy vystupi z pozicie pozorovatela a stane sa obycajnym clovekom. Inac aspon si mal moznost tuto panovi konovi prehrat jeho vztah k mladsiemu synovi, ktory ho ajtak posiela niekam s chobotnicou. V podstate aj teba, ale co si mas z toho vziat ty, to neviem.
Niekedy vsak aj debaty o hovne, ktore tu rastu ako huby po dazdi, zrejma maju svoju funkciu, aj ked momentalne iba funkciu hnoja. Tak hadam, ze pohnoja, to co pohnojit maju. :)
neznámy
neznámy | 3.6.2013 13:42
Osobne mam pocit ze mi neprislusi verejne posuzovat: co je o hovne
co je prinosne
kdo je rozumny
kdo je sasek

jsem myslim svepravny vybrat si informace ktere potrebuji a ktere mne zajimaji.

Toto posuzovani mam u sebe v prihradce "OSVICENY KOKOTISMUS":)
neznámy
neznámy | 3.6.2013 15:23
hih a osobně máš ten pocit často nebo jenom semtam -LOL--LOL-;)
neznámy
neznámy | 3.6.2013 15:37
Nevim jak bych to definoval.Treba u diskuzi nestuduji hloubjeji temata a prispevky podle zakladnich pro mne vizuelnich znaku.

Neni to podle toho,jestli mne neco otravuje,ale podle toho jestli mne neco zaujme.Je to pohodlne.

Mam to podobne i s knizkama.Zacnu cist knizku a nezaujme mne.Tak ji proste prestanu cist.

Pokud knizku nechapu,nevyvijim nejake prehnane usili na pochopeni.Prestanu ji take cist.Jsou knizky ktere od prvniho otevreni jsem byl schopen precist az po nekolika letech ,co jsem je otevrel po druhe.

Pokud se mi neco nelibi,nebo neco nechapu tak to asi neni duvod k vykrikovani do eteru "ze to jsou blbiny aj"

Lepsi je soustredit se na veci a cinosti ktere mne naplnuji a delaji dobre.:)
neznámy
neznámy | 3.6.2013 17:46
no vidis, a ja som prave aj to hovno chcela povysit, ale asi som nepochopena, ci co. Dajme tomu, ze v Tibete hovna susia, zvieracie, neviem ci aj tie ludske. A vyrabaju z nich kurivo, ktore ma urcite celkom slusnu vyhrevnost. V Tibete sa asi hierarchizacia v spolocnosti nezameriava na produkciu odpadu takych rozmerov ako je to v nasej spolocnosti. Vsetko ma svoj vyznam, svoj cyklus, svoju hodnotu. Zatial co u nas je moderne zit v skatulkach, triedit, vyhadzovat, bez uzitku. Tym padom ani slovo hovno, rozumnost, sasek nemaju taky ten zbytocne pejorativny vyznam. Nikto nikoho nemaze, nikto nic nerusi. Lebo na jeden cyklus nadvazuje cyklus dalsi. Kontajnery sa nepreplnuju a feudalizmus sa tesi, ucelovo pragmaticky kapitalizmus zamerany na produkciu a ciste vynosy a zisky je uplakany. termin osvieteny kokotizmus je tym padom zbytocny.:)
neznámy
neznámy | 3.6.2013 19:54
V Tibete hovná sušia a vyrábajú kurivo a inde sa zas mrvia vo výkaloch zvierat podobných potkanom, vyhrabujú zrnká a predávajú ako najdrahšiu kávu na svete !!!

http://www.national-geographic.cz/detail/nejdrazsi-kava-sveta-pochazi-z-vykalu-selmy-podobne-kryse-za-hrnicek-date-tisicovku-13563/

Typický príklad ako sa nemá hovno podceňovať :D-FLOWER-
neznámy
neznámy | 3.6.2013 20:04
DUCHOVNO = DUC + HOVNO.

Mozna ze jde o sifru misra Leonarda -ROLL--ROLL-
neznámy
neznámy | 3.6.2013 21:05
Stránka:
< 5 6 7
 

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...