mesiac
Sobota, 20.4.2024
Meniny má Marcel

Láska a vzťahy - 

Podivné správanie

neznámy
neznámy | 26.5.2014 16:10
Dobrý deň, chcela by som sa podeliť o skúsenosť a zároveň požiadať o radu pre prípadné riešenie tohto problému.
Ide vlastne o to, že si už pár mesiacov všímam afektované a podivné správanie mojej kamarátky a aj jej priateľa. V začiatkoch ich vzťahu to nebola žiadna obrovská láska ani nejaké poblúznenie, ale ako v každom vzťahu sa na seba partneri naviazali, viac však zo strany kamarátkinho priateľa. Po čase sa to samozrejme znormalizovalo avšak po roku ich vzťahu sa začali k sebe divne správať. Našli si svoju vlastnú reč, ktorú používajú na tajné dorozumievanie, menia hlasy pri spoločnom rozhovore (ako keď sa medzi sebou rozprávajú deti) a hoci zo strany mojej kamošky to nie je až taký silný cit, stala sa jeho bábkou. Už to nie je to dievča, ktoré sme poznali, nedokáže mu povedať nie a urobí všetko čo jej priateľ povie, robí mu jednoducho poskoka. Neviem či je takéto správanie vo vzťahoch bežné, mne sa to však zdá neobvyklé, určite som to ešte u nikoho nevidela. Po dvoch rokoch ich vzťahu, kedy už majú medzi sebou problémy, zakaždým keď sú spolu a čím menej sú spolu, tým je toto správanie intenzívnejšie. Kamoška stratila záujem o život mladého človeka, stále sedí doma, chodí spať veľmi skoro, nechodí medzi ľudí a rozhodne nie je sama sebou...
neznámy
neznámy | 26.5.2014 16:31
Myslím si, že jej nejako "počaroval".
neznámy
neznámy | 3.8.2014 11:06
no ved o tom je laska, zmensuje sa nam svet a toci sa okolo toho cloveka. Urcite spolu robia aj dalsie sukromne " zvlasne veci " :D Ak su na seba dobry je to ok, aksi kamaratka udrz krok, tieznajdi niaku spolocnost, ona ta este bude potrebovat, laska zvykne byt vrtkava, ale priat a dopriat si treba.
neznámy
neznámy | 3.8.2014 18:31
A čo ak je teraz sama sebou? Čo ak to všetko robí preto, že to chce aj ona? Je z toho stavu smutná alebo vyzerá že je šťastná?

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...