mesiac
Piatok, 29.3.2024
Meniny má Miroslav

Láska a vzťahy - 

Planovana a opakovana nevera...

neznámy
neznámy | 4.5.2016 20:27
Počul som raz o rovnakom prípade, poznám to z rozprávania jedného môjho známeho. Psychológa. (ale upozorňujem, že keď ste slabšie povahy, tak to radšej nečítajte)

Žena takisto ako vo vašom príbehu počas manželstva, už od jeho začiatku, podvádzala svojho muža. Trvalo to niekoľko rokov. Manželia mali jedno dieťa. Muž sa to dozvedel, nepovedal jej to a asi to v ňom chvíľu vrelo. Jedného dna mu preplo, a pobodal ju už neviem presne, okolo 63 bodných rán to bolo. Muž šiel do basy, decko do detského domova.

Brutálne bolo, že tá žena to nakoniec prežila, pretože muž bodal iba do rúk, do nôh a rezal do tvare. Proste aj, keď bol v šialenom amoku, dokázal v sebe nájsť štipku mozgoviny a neútočil na životné funkcie. A ešte jej aj privolal záchranku. Jeho povolanie bolo vysokoškolský pedagóg. Žena skončila na vozíčku a potom aj na psychiatrii. Nuž a na psychiatriu patrí aj tá Vaša kolegyňa. Prepáčte, ale to je môj názor. Načo si beriem muža, keď ma s ním nebaví sex, alebo si s ním nerozumiem. A načo to ešte roztrubujem v práci? Napríklad nato, aby jej synovi deti na ihrisku vykrikovali "Tvoja mamka je kurva!" ? A to je najsmutnejšie, že dnešní ľudia nemajú žiadnu zodpovednosť a nakoniec si to odserú bezbranné deti.
neznámy
neznámy | 4.5.2016 20:46
proč ne když jsou brambory tvým koníčkem u kterého si odpočineš?:)
neznámy
neznámy | 4.5.2016 20:53
Hmm, nie som si ista, ci bitka alebo ine nasilnosti su "na mieste" ak sa jeden z partnerov dozvie o nevere...
Vlastne ono je to to najlepsie co sa moze stat (ak sa clovek dozvie o nevere), aspon moze v momente odist od takeho krivaka a zacat niekde inde...

Inak tiez je dost smutne, ak si napr. podvedena zena "vypocuje vetu" : nerozvádzaj sa a ber ohlad na deti...
neznámy
neznámy | 4.5.2016 21:08
aj reťaz. -LOL-
neznámy
neznámy | 4.5.2016 21:11
neznámy
neznámy | 4.5.2016 21:34
Myslim, ze to nie je o planovanej bitke/nasilnostiach ako akt pomsty, ale z Fredovho pribehu mi skor ide na um nasledok potlaceneho hnevu podvedeneho (alebo podvedenej - aj zeny utocia). Proste emocionalny kokteil, osoba ide do stavu afektu a kataklyzma na svete.

Co sa tej vety tyka, to je taky slovensky evergreen (level 2 je : co na to povedia susedia :P ), lebo pre deti je rozhodne lepsie citit to krasne dusno, ak sa nevera dostane na povrch....

Prave vychovny efekt pre deti ak nieco take zaziju by mal byt rozvod/rozchod:
(teda do buducnosti ak podvedies ma to svoje velmi neprijemne nasledky. Nechces to zazit a si vo vztahu nestastny/nestastna? Ukonci ho na rovinu, vycisti si hlavu a najdi si osobu s ktorou budes stastny/stastna).
neznámy
neznámy | 4.5.2016 22:00
Ja sa tiež najradšej a najlepšie vyspím v posteli sama, pretože keď som v nej s niekym, tak vlastne nespim :)
... mozno ten jej muz nieje schopny pri nej spat...preto ho vyhlasila za neschopneho-LOL-
neznámy
neznámy | 4.5.2016 22:01
Hej, ja viem, ze to bol konketny pribeh... Ja som tu bitku myslela tak vseobecne...
Na co by aj bola bitka, ziarlivostne sceny ci ponizovanie sa... Treba popriat vsetko dobre a na pate sa otocit a odist... Ja tomu hovorim spalit mosty ;)
neznámy
neznámy | 4.5.2016 22:14
Co sa tej vety tyka, to je taky slovensky evergreen (level 2 je : co na to povedia susedia :P ) -THUMBSUP-

"A Slovensky level 3" : co na to okolie? co na to rodina (brat/sestra)? co na to kamaráti? = najprv vyhoviem vsetkym, budem sa riadit nimi (a ich predstavou stastia a spravnosti) a nie vlastnou hlavou a mooožno potom niekedy sa pozriem aj na svoje stastie... ;)
neznámy
neznámy | 4.5.2016 22:34
Suhlasim, tiez som jeden z tych, co po otocke o 180 sa nepozera uz spat. Pre mna koniec vztahu = zivotna lekcia sa skoncila, ide sa dalej. A do dnesneho dna som ani jeden rozchod neolutoval.

***
teraz trocha na odlahcenie, ako (konkretne neveru) riesia niektori ludia :D

https://www.youtube.com/watch?v=ftldQVT2HAk />
:D :D :D
neznámy
neznámy | 4.5.2016 22:38
-ROFL- -COFFEE- He he he
neznámy
neznámy | 4.5.2016 22:40
" najprv vyhoviem vsetkym, budem sa riadit nimi (a ich predstavou stastia a spravnosti) a nie vlastnou hlavou a mooožno potom niekedy sa pozriem aj na svoje stastie... ;) " na to je skvela imunia severny lunarny uzol v Baranovi a prvom dome (aj ked si ju treba odret prave tym nestastnym myslenim najprv na druhych a az potom na seba - co je juzny lunarny vo vahach a 7 dome).


Inak Level 3 Tvojho popisu predchadza levelu 4 Slovenskej kulturnej klasiky: "co boh spojil, nech clovek nerozdeluje - s pozdravom vasa RKC, s.r.o." :D
neznámy
neznámy | 4.5.2016 22:42
To je i český evergreen....-LOL-.....naštěstí my Vodnáři máme svoji hlavu ...-YES-
lak
lak | 4.5.2016 22:44
ta radobypomsta je len taky cajicek -LOL-
lak
lak | 4.5.2016 22:45
a my zeny s nasou konjunkciou tiez -LOL-
neznámy
neznámy | 4.5.2016 22:50
"co boh spojil, nech clovek nerozdeluje - s pozdravom vasa RKC, s.r.o." Tak to uz áááno -LOL-
Zasa ma zacina boliet brucho od smiechu -PUH-
neznámy
neznámy » lak | 4.5.2016 22:51
Zial mas pravdu (pricom mi to pride ako dohodnute, aj ked skakala v tom aute celkom autenticky).

Skutocna pomsta byva planovana a casto kruta (to je zu vecou prilis nestabilneho ega - kedy nutnost potupit potupitela presahuje nutnost akceptovat, ze je rozchod darom a caka nas niekde nieco lepsie, pricom dotycnej osobe sa to vrati inymi cestami).

Osobne poznam ludi, aj ked sa to netyka priamo nevery, co sa mstia za kazdu kravinu v duchu "ked ty mne, tak ja tebe" a opat tu plati, ze su to jedinci velmi, velmi, veeeelmiii haklivy na svoje ego -WALL-
neznámy
neznámy » lak | 4.5.2016 22:52
-THUMBSUP-
jsme urputné, tvrdohlavé a své...ale že jsme se tu sešly....-LOL-
neznámy
neznámy | 4.5.2016 22:56
Ten prostřední odstavec - s tím se plně, plně ztotožňuju!!!! -YES- Na co se mstít, nechejte to na karmě, osudu, Bohu..... každý náš skutek, ať dobrý či zlý, se nám vrátí...
neznámy
neznámy | 4.5.2016 22:58
Možná , že když už lidi dojdou tak daleko, že se spolu dokážou vyspat, pak začnou schánět někoho, s kým dokážou být v posteli "vzhůru"-ROLL-.
Stránka:
< 6 7 8 9 10 >
 

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...