mesiac
Piatok, 19.4.2024
Meniny má Jela

Láska a vzťahy - 

Mužovo štěstí je rodu ženského!

neznámy
neznámy | 13.6.2015 14:10
Aj stastie aj nestastie.

Asi sa to druhe bal doplnit -YUMMIE-
neznámy
neznámy | 10.7.2015 00:25
súhlasím, dobrá myšlienka.
neznámy
neznámy | 10.7.2015 09:02
Zaujímavá myšlienka...záleží na tom, či ju dotyčný pojme ako dobrý vtip, alebo filozofiu, ktorá má nejaké ukotvenie v realite.
Keď vezmem do úvahy svoje pozorovania z okolia, veľa reálneho na nej, bohužiaľ, nevidím :)
Ale ako vtipný koment a podnet k zamysleniu má už väčšiu výpovednú hodnotu.
neznámy
neznámy | 10.7.2015 09:34
Aby som to vysvetlila...skúsila som na vec hodiť zemitejší pohľad, zbavený prinícpov, predstáv o ideálnom - mužskom a ženskom v každom z nás ...
Všimla som si v bežnom živote, možno to tak funguje len v mojom okolí, že keď si žena nájde vzťah - muža, tak jej doterajší svet na určitú dobu končí. Ženy sa vo vzťahu často zriekajú niektorých záľúb samy od seba a neskôr ich k tomu nútia vlastné city, či už kvôli deťom, zaneprázdnenosti alebo zo zvyku.
Mnoho vecí sa u ženy mení okamžite už po začatí vzťahu, nevedome svoj život podmaňuje mužovi. Možno je za tým submisivita ženy a možno za to môže aj emocionalita ženy, že sa obmedzujeme niekedy aj zbytočne... Muž keď si nájde ženu, pokračuje obyčajne vo všetkých svojich aktivitách, je schopný skôr si udržať svoje záľuby, mení toho vo svojom harmonograme oveľa menej...a žena sa preňho môže stať aj "nešťastím", ak na základe svojich zrieknutí očakáva, že ten istý postoj bude zdielať aj muž. Poznám síce aj výnimky, kde je vzťah vyrovnaný, ale tých je v mojom okolí podsatatne menej.
Z pozorovania to vnímam teda skôr takto... stojí preto za zamyslenie pre ženy, čoho sa chcú a čoho sa nechcú vo vzťahu vzdať.
neznámy
neznámy | 11.7.2015 12:57
toto je veľmi inšpiratívne napísané -SHINY-. asi sa nad tým treba zamyslieť... a druhý raz si dobre rozmyslieť čo naozaj chceme
neznámy
neznámy | 11.7.2015 15:14
hehe no a úplný gól je, keď sa žena zaláskuje trebárs do hokejistu - čo je práve TO čím hlavne zaimponoval (šport, figúra a tak) a potom keď sú spolu mu vyčíta, že je "furt" na štadióne a nie s ňou. Típek má dve možnosti: buď nepopustí a žena ho s tým bude neustále prudiť, alebo s hokejom sekne nech je teda s ňou, čím ovšem stratí zdroj imponovania a žena si nájde milenca -COOL-

Ja ti tak nejak nemusím to ´jedno telo - jedna duša´ pretože to už nie je muž a žena ale síce celok, no jaksi bezpohlavný.
:)
Stránka:
1 2
 

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...