mesiac
Streda, 24.4.2024
Meniny má Juraj

Láska a vzťahy - 

Ako sa vám pozdáva Kozorožec a Lev (asc. Panna a Blíženec)?

neznámy
neznámy | 2.7.2015 18:36
Čo hovoríte na kombináciu žena: asc. blíženci, slnko: lev, luna: škorp (venuša v rakovi) a muž so slnkom v kozorožcovi, asc. a mesiaci panne (venuša v škorp)?

Celkom by ma zaujímali vaše postrehy!
neznámy
neznámy | 2.7.2015 23:19
Nebudem si moc isty. Ale luna v zkorp zena a venusa skorp panna moze byt asi milenecky vztah. Ostatne neviem. Nechcem niekoho urazat, ale pride mi to akoby mal pan sef alebo tiaditel milenku. Kedze levica s asc bliz. Mi taka pride. Ako zmyselna a ukecana. A kozorozec s asc panny sa moze k vztahu spravat pragnaticky. Ale na take veci mozno poukazuju ine casti horoskopu. On jej vsak moze prepozicat dojem urovne, statusu, vaznosti. Na co si aj levy potrpia. Mesiac v skorp vsak nie je velmi na povrchne vztahy. Takze ho bud bude mat pod dohladom alebo ho rovno zvefie do manzelstva. Neberiem sa vazne ale bavi ma hadat
:)
neznámy
neznámy | 3.7.2015 00:07
v synastrii su ovela dolezitejsie vztahy (aspekty) medzi planetami dvojice ako planety v znameniach... preto si myslim, ze v takejto formulacii, v akej si to podala, moc zmysluplnu odpoved nedostanes-PUH-
neznámy
neznámy | 3.7.2015 10:51
To som nevedela, ešte nie som v astro taká zbehlá, ale vďaka za upozornenie:) Ktoré aspekty sú dôležitejšie? Rada by som tomu rozumela lepšie (myslela som si, že kľúčové sú mesiace a venuša).
neznámy
neznámy | 3.7.2015 10:58
:) Ani ja to neberiem vážne, myslím, že táto časť fóra je vo viac-menej nadľačenom tóne. Len ma zaujímalo, ako taký vzťah vyznie "na prvý pohľad" - čo si tipol, za dosť vzďaľuje od reality (šéf/riaditeľ - ale pobavilo ma to, vôbec nie som urazená:) Na druhej strane napr. časť o mileneckom vzťahu, ak to vezmeme v zmysle vášne, príťažlivosti, je presná.
martinbd
martinbd | 3.7.2015 12:59
naťukaj to tu a pošli link

http://partnersky-horoskop.najdise.cz/

ale spýtaj sa aj partnera, či mu to nebude vadiť, ak si sa už nespýtala, predsa len tam budú jeho údaje.

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...