mesiac
Sobota, 20.4.2024
Meniny má Marcel

Hudba a filmy - 

Liečba hudbou - frekvencie

neznámy
neznámy | 26.8.2016 14:57
Ospravedlňujem sa, ak to tu už bolo, ale veľmi ma zaujala téma - liečba hudbou. Dostala som to ako odporúčanie a tak som to dnes skúsila. Hodím tu krátke zhrnutie, info sú na viacerých internetových stránkach:

Frekvencie

Účinky a ich funkcie:

174Hz – Anestetikum, odstraňuje bolesť fyzickú aj duševnú, dáva orgánom pocit bezpečia a motivuje ich k čo najlepšej činnosti.

285Hz – Lieči rany, popáleniny, poškodené tkanivo do pôvodnej podoby.

396Hz – Dáva oslobodzujúci pocit od viny a strachu, napomáha dosiahnutiu cieľov, umožňuje prebudenie a návrat k realite.

417Hz – Uľahčuje zmeny, môže zmeniť odcuzenie človeka od Boha a návrat na správnu cestu. Čistí traumatické zážitky a vymaže deštruktívne vplyvy minulých udalostí. Odsrtaňuje obmedzujúce pocity, podporuje DNA, dodáva energiu.

528Hz – Transformácia, zázraky, opravuje DNA do pôvodnej podoby. Frekvencia lásky. Zvyšuje energiu, tvorivosť, vnútorný kľud, privádza duchovné zážitky a osvietenie.

639Hz – Súdržnosť vzťahov, harmonizácia mozgu a spoločnosti. Podpora komunikácie bunky so svojim okolým. Komunikácia s paralelnými svetmi a duchovnými svetmi.

741Hz – Napomáha vyjadrovaniu, riešeniu, prebúdza intuíciu, spája s nelineárnym poznaním. Čistí bunky od toxínov a elektromagnetického žiarenia. Vedie k čistejšiemu a zdravšiemu životu.

852Hz – Prehlbuje intuíciu, napomáha návratu k duchovnému poriadku. Prebúdza lásku bez podmienok a akýkoľvek systém do pôvodného perfektného stavu. Je spojený so svetlom a duchom, umožňuje návrat k jednote.

963Hz – Posvätný akord, prebúdza DNA a aktivuje šišinku


Počúvala som možno 3 hodiny hlavne frekvenciu 528 a čo som nečakala, prestala ma bolieť hlava, hrdlo, znížila sa teplota a celkovo ma to ukľudnilo, nakoľko riešim nepríjemnú situáciu a dosť ma to začalo ubíjať. Netvrdím, že to musí byť len hudbou, ale rozhodne to skúsim aj nabudúce... Máte nejaké skúsenosti, počúvate takú hudbu?
neznámy
neznámy | 26.8.2016 19:21
čo za situáciu riešiš ... ?
klud nájdeš až v neklude, na frekvecie sa vyprdni iba ťa to v reále spomaluje
neznámy
neznámy | 26.8.2016 19:31
Z hudební frekvencí pracoval například Goebbels z hlediska manipulace s lidmi.
J. Goebbels - nacista a Ilumináti, kteří si nepřejí vzestup lidského vědomí, se postaral o to, aby u všech hudebních nástrojů byla zvýšena frekvence o 1,776%.

http://evoluce5d.webnode.cz/news/celosvetova-disharmonie-manipuluje-s-lidmi-video/

Zde je to docela dobře popsané.

Ono totiž "všechno je energie" a to se dá i napsat na "všechno je frekvence"

Já jsem frekvence...cihla je frekvence....myšlenka....
neznámy
neznámy | 26.8.2016 19:41
I například klasický doktor, který je ortodoxně proti alernativní medicíně standartně předepíše léčbu frekvencí.

http://www.laznepraha.cz/ultrazvuk.

Co je to vlastně zlepšení prokrvení , odstranění spasmů ?

...je to změna frekvence v našem těle na příslušném bolavém místě.:)
neznámy
neznámy | 26.8.2016 21:14
Dakujem dos to pouzivam a nevedela som co je naco.-THUMBSUP-
neznámy
neznámy | 27.8.2016 07:10
Ten efekt na hrdlo trvá? Mavam v poslednom čase často migrénu a tabletky od bolesti neberiem, tak najbližšie vyskùšam frekvenciu teda :)
Tieto pocitacove skladby sú na mna príliš "umelé" máme však tibetskú misku a pred časom priateľ skúsil použiť na uvolnenie dutín pri alergii a pomohlo to :)
neznámy
neznámy
neznámy | 27.8.2016 09:00
Dakujem, pozriem to. Maš niečo z toho odskúšané? Ja mavam bolesti zo stresu a neschopnosti vypnúť zavity, raz sa mi podarilo odstrániť bolest vypnutim, ale teda snažiť sa prestať myslieť je zlozite, bo furt na to myslim :D chce to sustredit sa na dych a srdce a hlavu odpojit, ale clovek ma zvyk pozivat hlavu i pri sustredeni sa. Partner tiez mava bolesti hlavy zo stresu a pretlaku
neznámy
neznámy | 27.8.2016 10:20
Na to vypnutí mám výborné zkušenosti s tou "192" dvojkou.

http://eshop.tcmbohemia.cz/z937-gui-pi-wan

Určitě je dobrá fyzická aktivita - nejlépe intenzivní chození v přírodě.
Pokud se člověk nepohybuje, pak energie co v něm "přebývá" je dobrou potravou pro myšlení.

Pohybem v přírodě si zároveň energii "vyrábím a zároveň spotřebovávám". Dalo by se říci že myšlení je až na druhém místě.
neznámy
neznámy | 27.8.2016 10:24
S tím vypnutím zkus třeba toto: "Když už ležíš tak si někde stanov "bod".
Pak si řekni že z toho bodu přicházejí myšlenky. No a soustřeď se na ten bod a čekej jaké z "něj" budou "chodit" myšlenky. Pokud k tobě nedorazí nic, tak je to fajn! neřeš to!

I mám i dobré zkušenosti z EPAM 96

http://www.lecivyobchod.cz/epamy-50-ml/85-epam-96-protidepresivni.html
neznámy
neznámy | 28.8.2016 16:59
Niečo na tom článku asi bude, aj novorodencov vraj upokojuje práve Mozart a Verdi (t.j. spomínaná frekvencia 432 Hz)
neznámy
neznámy | 28.8.2016 17:04
Mne ten efekt trvá, ale vážne to môže byť len náhoda :) Inak, všimla som si, že tá hudba upokojuje aj môjho králika -LOL- Keď vyvádza a robí bordel, pustím mu to a zaľahne :D Overím to však na viacerých pokusoch ;)
neznámy
neznámy | 28.8.2016 20:06
Ja si nemyslím, ze to je len náhoda, liecbu zvukom poznali mnohé kultúry, netušim aké frekvencie vychádzajú z tibetských misiek, no efekt je "hmatateľný"

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...