mesiac
Štvrtok, 25.4.2024
Meniny má Marek

Hudba a filmy - 

Emil Páleš: Angelológia dejín po dvadsiatich rokoch

neznámy
neznámy | 11.1.2013 12:59
práve som naďabila na besedu s Emilom Pálešom, má to 3 hodiny, sama ju pozriem neskôr, no i tak to vkladám, lebo viem, že tu je zopár Pálešovych priaznivcov

http://www.youtube.com/watch?v=hygXzAeKvjE
neznámy
neznámy | 12.1.2013 17:36
nemám na to trpezlivosť sa priznám:D Ale jeho knihu som prečítala a bolo to veľmi zaujímavé čítanie.A neviem sa dopracovať k zisteniu toho,či bude mať aj pokračovanie,keďže to bola Angelológia dejín I.Neboli tam opísaní všetci archanjeli.
Veľmi ma zaujala stať o Samaelovi- a jeho vysvetlenie dejín napríklad fašizmu,či komunizmu...a aj to,že by bolo veľmi jednoduché celé toto krvavé obdobie /alebo aj iné,ktoré v dejinách ľudstava Samael inšpiroval/....pripísať na zodpovednosť tomuto padlému archanjelovi.Všetko zlé sa dostalo na povrch,vyplávalo a prejavilo sa,čo tam bolo ututlané....zaujímavá kniha.
neznámy
neznámy | 13.1.2013 07:50
Kniha už vyšla,je doplnená o nové štúdie a porovnáva - čo sa po dvadsiatich rokoch od prvého vydania Angeológie potvrdilo a pridáva nové objavy.Mám info.,že nebude v kníhkupectvách,ale len na objednávku.Viac si zistíš na www.Sophia.sk
neznámy
neznámy | 13.1.2013 16:30
jéééj,vďaka-FLOWER-:)-FLOWER-
neznámy
neznámy | 21.1.2013 12:22
Bol som na prednaske Emila Palesa davnejsie na nasej univerzite. Bolo to vazne velmi zaujimave. Aj ked na moj vkus to slo trosku pomalym tempom cele :)) Ked budem mat cas, tak sa pozriem aj na knihu.

Tato tema sa dost prelina aj s povahou casu samotneho. Urcite stoji za zmienku napr toto -

http://lobonya.wordpress.com/2010/06/21/nasa-buducnost-podla-teorie-casovej-vlny-terence-mckenna/

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...