mesiac
Piatok, 26.4.2024
Meniny má Jaroslava

Ezoterika a záhady - 

Zvláštna žena

nikav
nikav | 25.2.2014 11:41
Niektorých fascinuje, iní ju zatracujú. Pripomenula sa mi pritom posledná scéna muzikálu Drakula - že odpustenie čaká aj na tých najtemnejších.

http://www.youtube.com/watch?v=a0DgVX2XkUU
neznámy
neznámy » nikav | 25.2.2014 18:09
Dnes už vystupuje stále více lidí, kteří prožívají nějaké pro nás paranormální nebo fantastické příběhy, je dobře, že se osmělují a podávají o tom zprávu. Myslím, že častěji budeme schopni rozpoznávat příběhy inspirující a "zářivé" od těch výdělečných a manipulativních. Ale i ty je dobré poznat .. takže nic bychom neměli zatracovat, jen si umět vybrat
neznámy
neznámy » nikav | 25.2.2014 19:50
Zaujímavé rozprávanie, dobre sa to spája s tým čo viem, čo poznám.
Nefascinuje ma, nezatracujem ju. Nevyvoláva vo mne nijaké emócie typu "wow", alebo "fuj". :D
Pre mňa je to niekto, kto hovorí o tom, čo mi nie je cudzie. :)

Jedna úžasná veta z rozprávania: " V momente ako vnesiete do temnoty súd, skončili ste. Zničí vás to. "

Je to ako potvrdenie toho, čo dlhodobo vnímam. Temnota je všade, je ukrytá v každom človeku v menšej, alebo väčšej miere. Ako náhle by som sa s touto energiou spojila jej odsúdením, odsúdením toho konkrétneho človeka, pre to čo v ňom je, spájam sa s tým a ničí to mňa samu. Zasieva to strach a spúšťa deštrukciu. A dáva to možnosť cez mňa a ďalších ľudí rásť a naberať na sile.
Aké poučné aj pre toto fórum občas. :)
Saffiyah
Saffiyah | 25.2.2014 21:34
Velmi hezké povídání... Schopnosti, o kterých jsem zatím jen četla, ať už ve fantastické literatuře, nebo v literatuře faktu.
Co mě ovšem upoutalo nejvíc, byla nesmírná pohoda, vyzařující z obou partnerů. V české TV to ovládá (podle mého názoru) jedině Marek Eben. Ostatní moderátoři mi připadají jako mistři ve skoku do řeči v nejzajímavějším okamžiku (nesuďme!!! ;) ).
nikav
nikav | 26.2.2014 00:02
Priznávam, že aj vo mne vznikla reťaz súvislostí a potešila ma informácia, -HEART-že Svetlo má už prevahu na 70%, len nepoľaviť. Paralely s videom - aj medzi naoko bežnými ľuďmi sa vyskytne niekto, čo žije v prvej inkarnácii, nie je teda karmicky zaťažený a asi má mimoriadne poslanie, - skupina ľudí očisťovala v Egypte temnotou zakódované súhvezdia, - pomáha sa aj pripútaným dušiam oslobodiť sa od zeme /masovo/ mentálnym budovaním niečoho, čo by sa dalo nazvať "svetelnými majákmi"
ktoré ich priťahujú a ukážu im smer, - z každej strany sa nám núkajú rôzne metódy sebarozvoja a uvedomenia si vlastného potenciálu, - rodia sa mimoriadne deti novej doby, čo prichádzajú na pomoc, - inkarnujú sa dávni zasvätenci Atlantídy, Egypta, ľudia Ježišovej doby...,/mám vnúča, ktoré má pôvod v Lemúrii/ lebo práce je veľa a bude náročná, - každý môže prispieť svojím dielom aspoň meditáciami či modlitbami, lebo s Temnom netreba bojovať, stačí rozmnožiť Svetlo.-HEART-
neznámy
neznámy » nikav | 26.2.2014 08:35
Tento odkaz som ti poslala ako odpoveď v tej druhej téme - len som chcela, aby bolo jasné, že na zemi žije veľa ľudí, ktorí patria do kategórie "bez vzťahov" :)
nikav
nikav | 26.2.2014 10:48
Veď áno, poznám pár takých ľudí, chodím s nimi na rôzne zájazdy, kde plníme určité úlohy ako kolektív.-FLOWER--HEART--FLOWER-
neznámy
neznámy » nikav | 26.2.2014 11:02
A niečo viac o vás môžeš napísať?-FLOWER-
neznámy
neznámy » nikav | 26.2.2014 12:03
Neviem, či to napíšem správne, čo chcem naznačiť. Bola som pred pár rokmi členkou takej skupiny ľudí s ezoterickým ladením. Mali sme v meste, kde žijem klub, v ktorom sme sa stretávali. Veľmi skoro začali aj témy, kto som, odkiaľ som. Aká je moja úloha.
Našli sa medzi nami takí, ktorí tvrdili, že vedia. Dokonca aj ja som bola zaradená medzi vyššie bytosti odkiaľsi z merkurickej sféry. :D Ale tak dotyčný trafil dobre, Merkúr mám dominantný.:)
Myslím, že je úplne nepodstatné premýšľať týmto spôsobom, či tvoje vnúča pochádza, alebo nepochádza z Lemúrie, či je tam ten, alebo onen zasvätenec z Atlantídy, či Egypta. Alebo či má niekto mimozemský, alebo aký pôvod. V tomto dochádza k najväčším skresleniam a nepravdám vo väčšine prípadov a podľa mňa to aj dosť znevažuje ľudí, ktorí berú vyšší svet ako samozrejmosť, v očiach tých, ktorí vyšší svet nevnímajú.
Je to taká trochu odstrašujúca ezoterika, ktorá nič podstatné nedáva a nehovorí.
Pre mňa je aj z rozprávania Inélie podstatné len to, čo hovorí o fungovaní sveta, nie to čo hovorí o sebe. Neznamená to, že by som to brala ako blbosť, len je to nepodstatné. Dôležité je, čo hovorí o negativite, o strachu a o potenciálnych možnostiach človeka. :)
neznámy
neznámy » nikav | 26.2.2014 12:58
Tak Inelia je dobrá. Napísala kopu článkov, kde učí ľudí, ako prekonať negatívne emócie, ktoré im bránia ku šťastiu (strach, hnev, ...), učí, ako sa účinne vysporiadať s vnútornými problémami. Občas aj veľmi ráznym spôsobom, ktorý priam nabáda k zmene. Už napísala aj knihu.
nikav
nikav » nikav | 26.2.2014 20:51
V mojom príspevku som nevyratovala, akých mimoriadnych ľudí ja poznám, to som
len dávala dokopy fakty, ktoré svedčia o tom, ako vesmír mobilizuje cez človeka sily
na podporu budovania novej, duchovnejšej existencie. Ja ako Vodnár tými myšlienkami žijem.
nikav
nikav | 26.2.2014 20:55
Predošlá moja :)odpoveď bola venovaná Alniham.-FLOWER-
neznámy
neznámy » nikav | 26.2.2014 20:57
Aj som to tak pochopila, len som sa chytila niečoho, čo bolo mojim osobným zážitkom a potrebovala som o tom napísať. :)
neznámy
neznámy » nikav | 10.5.2014 13:50
Mam na tuto zenu zcela opacny nazor nez by asi vetsina rada slysela nebot vim, ze verit je potreba , ale ne vsemu. Je potreba rozlisovat. Myslim si, ze je to ucena zena znala esoter, povedomosti o behu sveta, ktere ale vsichni znaji. Vypravi o tom , co vsichni zname a cim bychom radi byli , ale ona neni tim za koho se vydava.Chytla se jen skvele sance a je velmi komunikativni.
Ve skrytu duse to je ale velmi nestastnana zena,ktera prozila mnoho spatneho, mnoho zivotu ohrozujiciho a je take dost nemocna. Jeji usta se pokouseji usmivat , ale jeji oci placi........Dostala nabidku a snazi se ji vyuzit. A kazdy muze psat knihy jen se musi snazit a udelat si taaaaakovouhle reklamu.

Preju ji at timto svym jednanim dal podnecuje lidi k lepsimu mysleni, protoze nic spatneho nedela. Jen se mi nelibi ta financni stranka veci, tahani penez z lidi, kteri slepe uveri.......-NOOO-
neznámy
neznámy » nikav | 26.5.2014 23:06
zaujimave veci hovori , a pocula som o nich aj z inych zdrojov najzaujimavejsie su paralelne svety a nase zivoty, keby sa tak dalo zbehnut sem a tam rozmyslam ci sa to da spojit s karmou a minulymi zivotmi nevylujucuje sa to vzajomne ci sa to len mne vidi.-ROLL-

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...