mesiac
Streda, 17.4.2024
Meniny má Rudolf

Ezoterika a záhady - 

Využitie konštelácií v dátume narodenia vo svoj prospech

Žabkažabulienka
Žabkažabulienka | 8.11.2010 07:27
Niekoľko dní sa zaoberám všímaním si osobných horoskopov niektorých slávnych osobností a pátram, čo na základe postavenia ich planét im dalo predispozíciu byť tam, kde sú, resp boli. A občas porovnávam so sebou, resp. inými. Pozrela som si napr. princeznú Dianu, Michaela Jacksona,...
Skúšal niekto z vás po tom pátrať, či napríklad nemá niečo spoločné s niektorou slávnou osobnosťou? :)
neznámy
neznámy » Žabkažabulienka | 10.11.2010 13:04
ano, dakedy som takto porovnaval horoskopy, ale skor islo len tak o zabavku a odreagovanie sa:) nestaci mat len konstelacie ale hlavne na tych konstelaciach (potenciale) treba aj pracovat...ale potesi, ak nieco spolocne s nejakym geniusom si v kolecku najdes, to ti verim. :D
inak na co zaujimave si dosla, ak sa smiem spytat?
a myslim, ze cas narodenia Michaela Jacksona je spekulativny, teda viem, ze existuju minimalne 3 varianty a nikde nie je potvrdene, ktory je spravny...;)
neznámy
neznámy » Žabkažabulienka | 11.11.2010 20:00
Ano odkedy som zistil, že mam z Jožkom Kronerom ten istý den (nie rok) narodenia, sníva sa mi, že som Sváko Ragan
neznámy
neznámy | 11.11.2010 23:40
-ROFL-:D
Žabkažabulienka
Žabkažabulienka | 13.11.2010 10:19
No jasné, ja sa na tieto údaje zas natoľko nespolieham a tiež sa tým zaoberám viac-menej pre zábavku. Ale rada by som sa dopátrala k niekomu, kto sa mi podobá aby som možno získala pocit, že mám na viac :D Zatiaľ som neprišla na nič, čo by so mnou bolo tak spoločné. Snáď s Kráľovnou Alžbetou :) Rozdielny máma akurát rok narodenia :D Takže niečo predsa. Síce nechcem aby zo mňa bola kráľovná, ale snáď niekto významný po rokoch práce na sebe :)
Ďakujem pekne za reakciu :);)
Žabkažabulienka
Žabkažabulienka | 13.11.2010 10:21
I tak sa dá :) Ja mám spoločný dátum s Kráľovnou Alžbetou, ale chválabohu sa mi nič nesníva :D
neznámy
neznámy » Žabkažabulienka | 12.6.2011 15:55
koxo...zaujimavy napad...ale otocil by som ho trochu inak-ak mas na to cas...
Nehladaj niekoho,kto sa Ti podoba,ale hladaj ten rys v znameni,co mali slavne osobnosti...a hladaj taky rys u seba...a podla toho by si mohla trafit smer...
Samozrejme sa podel o to s ostatnimi...mohlo by to byt zaujimave,keby som vedel,ze kovacstvo mi neprinesie uspech a slavu,ale som si nevsimol odtien v horoskope pre rozvoj ineho umenia...
neznámy
neznámy » Žabkažabulienka | 12.6.2011 21:34
ja mám niekoľko postavení planét v domoch ako mal Hitler. heil! -ROFL-
Ona
Ona » Žabkažabulienka | 5.7.2011 13:54
Princezná Diana mala ascendent v Panne a aj Matka Tereza mala ascendent v znamení Panna - myslím si že mali veľa spoločného.

Čo sa týka slávy - tak ja si myslím, že tu zohráva svoju veľkú úlohu postavenie Slnka v horoskope v čase narodenia - ak je Slnko v 7. dome pravdepodobne bude táto osoba slávna. Tak isto - ak je Slnko v 1. dome znamená to, že táto osoba je veľmi ctižiadostivá a je tu prepoklad že sa môže vypracovať veľmi vysoko. Ak je však Slnko v 12. dome - tak táto osoba i keby bola mimoriadne nadaná, len veľmi ťažko sa presadí a slávu nebude mať.
neznámy
neznámy » Ona | 5.7.2011 16:34
hmmm, videl som x-krat horoskop princeznej Diany od mnohych astrologov a vzdy tam bol ascendent Strelec;) a s tym, ze ten kto ma Slnko v 12.dome, sa len tazko dokaze presadit a dosiahnut slavu, tak s tym nesuhlasim...ved 12.dom je aj domom sil kolektivneho nevedomia...vela umelecky slavnych ludi ho ma silno obsadenych...hned tak z hlavy ma napada, ze napriklad Madonna ma Slnko v 12.dome...-SHINY-
Ona
Ona | 5.7.2011 19:50
No - ale v skutočnosti Madonna má Slnko v 7. dome v Levovi - čo znamená veľkú slávu. Tak isto aj Michael Jackson mal Slnko v 7. dome = veľkú slávu.

Princezná Diana mala Slnko v 11. dome - čo znamená veľa priateľov ktorí jej pomôžu napredovať a aj protekciu pomocou ktorej sa dostane človek nahor.

Matka Tereza mala Slnko v 1. dome - a skutočne sa svojou prácou a prirodzenou ctižiadosťou dostala veľmi ďaleko - čo sa týka slávy a všeobecného uznania.
neznámy
neznámy » Ona | 7.7.2011 10:29
trosku poopravim...Madonna ma Slnko v 12.dome a ascendent v panne...vo vsetkych astrologickych databazach, ktore uvadzaju aj zdroje casu narodenia je to tak...u Michaela Jacksona sa nepozna presny cas narodenia. A princezna Diana mala Slnko v 7.dome...a takto schematicky sa astrologia neda robit, cize len z jednej konstelacie (napr. z postavenia Slnka) urcit typ cloveka...treba sa pozerat na horoskop ako celok;)
Ona
Ona | 7.7.2011 21:12
Rudi - viem že mám v tejto veci pravdu a Ty sa mýliš, pretože nemáš presné údaje.
Ona
Ona | 7.7.2011 21:12
Madonna má ascendent vo Vodnárovi - a ona je typický Vodnár veľmi samostatná, priateľská, štedrá, nedarí sa jej v partnerských vzťahoch preto bude pravdepodobne väčšinou sama, je novátorská a veľmi jej pristanú odtiene modrej farby :), atď.... atď.

Michael Jackson zomrel 25.6.2009 a mal tiež ascendent vo Vodnárovi alebo na konci Kozorožca a aj keď mal Slnko v Panne, patrilo ešte stále do jeho 7. domu.
neznámy
neznámy » Ona | 7.7.2011 22:42
ak myslis "presne udaje" ziskane kyvadlom, ci paranormalnou cestou, tak ano, mas pravdu, take udaje nemam:)

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...