mesiac
Štvrtok, 25.4.2024
Meniny má Marek

Ezoterika a záhady - 

UFO

neznámy
neznámy | 23.10.2012 19:56
Ja vôbec sa o túto problematiku nejako nezaujímam, ale toto ma dostalo.
Pred nedávnom v lete som videla večer na východnom obzore čosi, čo som si nevedela vysvetliť. Ešte dodám, že sa to istý čas vôbec nehýbalo.
Vždy racionálne zvažujem, keď vidím čosi zvláštne na oblohe a väčšinou si to aj nejako zdôvodním. Ale v tomto prípade som to nechala otvorené, lebo som si nevedela vysvetliť, čo to čudo môže byť.
Celkom zo srandy som povedala o tom pár ľuďom, že som videla UFO. :)
A dnes som si išla pozrieť trochu správy /TV nepozerám takmer vôbec/ a videla som to. Znovu presne to isté.

http://tvnoviny.sk/sekcia/spravy/zahranicne/nad-tymto-ufom-si-lamu-hlavy-aj-odbornici.html

Videli ste už niekedy podobné čudnosti na oblohe?
neznámy
neznámy | 23.10.2012 20:14
Tiez som sa nikdy nezaujimala o tuto temu.Lenze pred 2-3 tyzdnami som sedela na balkone vecer a pozerala na hviezdy a v tom som videla take svetlo ale rychlo sa pohybovalo.Bolo to svetle modre a take svetlo.Ked som videla to video,presne tak rychlo sa pohybovalo.Vzdy okolo 20 hod vecer a 3 dni.Najprv som si myslela,ze to mam vidiny ale potom som opet isla pozriet a opet som to videla.Skoda,ze som to nevyfotila alebo nenatocila.Takze tiez mam skusenost a doteraz presne neviem co to bolo
neznámy
neznámy | 24.10.2012 12:55
Uvedomujem si, že média s veľkou obľubou používajú podobné správy preto, aby pritiahli čím viac ľudí. Ľudia milujú zázraky, aspoń na chvíľu. :)
Možno aj toto čudo /UFO/ na oblohe má celkom jednoduché vysvetlenie.

Stalo sa mi raz, že som takmer uverila na to,že vidím duchov. Ten zázrak trval asi 5 minút, kým mi docvaklo, že to, čo vidím má veľmi racionálne vysvetlenie.
Stalo sa to jednu letnú noc, ktorú som trávila na chalupe. Neskoro v noci, keďže sa mi nechcelo spať, som si sadla na verandu. Bol práve spln, alebo blízko splnu, tak všetko bolo zretelne vidieť.
Odrazu som si všimla, že pár metrov predomnou vstáva zo zeme postava ako duch a pomaly sa presúva smerom k sadu. A potom ďalšia a ďalšia.
Pozerala som na to a nechápala som. Až do momentu, kým sa mi nerozsvietilo v hlave.:)
Bol to dym z ohniska. Vytvaroval sa do formy postavy a potom ho jemný vánok pomaly odniesol. Zhodou podmienok aké boli to vyzeralo veľmi realisticky a strašidelne.
Ale zázrak to nebol. :D
neznámy
neznámy | 25.10.2012 21:43
no moc sa tam uz ani nekukam lebo pri atomke su asi kazdy den podla p.karlika ak nepoznas vygugli a hento my pripominalo zadok tej super usa stihacky co vyzera ako netopier.lam....
neznámy
neznámy | 26.10.2012 10:31
A tá super usa stíhačka vie aj dlho stáť na jednom mieste?
A možno aj, ked niektoré stíhačky dokážu aj vertikálne stúpať pri štarte ako vrtulníky, všetko je možné. :)
neznámy
neznámy | 26.10.2012 15:02
Já taky jednou viděla UFO. Šla jsem si do ložnice vyvětrat a když otvírám okno, tu na obloze vidím tři poměrně velké jasně žlutě svítíci objekty pohybující se směrem ke mně. Pak za horizentem protějšího paneláku se vynořily další dva tři čtyři pět,...

Už mnou začínala jímat panika, když jsem si uvědomila, že jsou to lítající lampiony.

To jsem se, já slepejš, nechala pěkně nachytat :-D
neznámy
neznámy | 26.10.2012 16:14
Ale to uz bola hotova mimozemska invazia. :D
Dost podobne ako ti moji duchovia. :)
neznámy
neznámy | 6.12.2012 11:03
Prednedavnom som narazil na velmi zaujimavy dokument ohladom tejto problematiky http://www.youtube.com/watch?v=UqoMNnVDH3k&feature=BFa&list=SPCCC8E96BC9FC6DE8 odporucam vsetkych 8 casti... daju sa zapnut aj titulky...
neznámy
neznámy | 6.12.2012 11:08
včera takhle jedu s mamkou v autě a už jsme byli mimo vesnici téměř nad neobydlenou částí...a všiml jsem si asi 30-40° nad horizontem 2 světla vedle sebe docela velké bíle až halogenně zářící tak jsem hned zastavil....a zkoumám to....no zničeho nic se to dalo do pohybu, světla zhasla, ale objekt šel stále vidět pak prostě zmizel....nikdy sem nic podobného neviděl....takže jsme nad tím žasli ještě docela hodně dlouho....-BIGEYE-
HKatka
HKatka | 6.12.2012 16:02
Prednedavnom sa mi do ruky dostala jedna perfektna kniha, ktora sa venuje tejto problematike (Tajemno na obzoru C. G. Jung). Ufo sa zjavovalo odjakziva na oblohe a zrejme dlhu dobu este aj bude, pokial ludia nepozdvihnu zraky z prizemnych veci na tie duchovnejsie. Jung vysvetluje ufo ako psychicky fenomen, kde dokonca mozu tu istu vec (teda ufo) sledovat viaceri ludia, kedze existuje kolektivne nevedomie. V dnesnej dobe sa akosi pricasto stretavame s roznymi ukazmi na oblohe, nepochybujem, ze vela z nich sa da logicky vysvetlit, v kazdom pripade, ked clovek takuto vec vidi, kludne si ju moze vylozit ako posolstvo z inej dymenzie :-) A urcite nikomu nezaskodi trochu sa pozriet do svojho vnutra. Jung aj tvar ufa vysvetluje ako oko Vsemohuceho, ktore sa pozera na svet, teda Boha, ktory je v kazdom z nas a chce byt v nas aj objaveny. Je to dost zaujimava kniha, venuje sa aj snom, ktore sa tykaju ufa, treba precitat. Od jej precitania sa vzdy tesim, ked na oblohe vidim daco nevysvetlitelne :-)
neznámy
neznámy | 7.12.2012 10:12
Bylo to asi v r. 91, když jsem viděla letět objekt blízko nad námi.Bylo to za letního bílého slunečného dne.Špatně se mi na to bez brýlí dívalo ještě do slunečních paprsků.Srazila se kvůli tomu 3 auta asi 100 m od nás,kvůli selhání elektroniky.Případ popsala do Spiritu jedna žena, která měla manžela armádního důstojníka.Byly vyslány stíhačky,což má pravdu.Mě však zarazila jiná věc.Opalovala jsem se na břiše a měla jsem dojem, že mi někdo nabourává auru, právě když jsem se otočila, uviděla jsem ten objekt.Řekla bych, že při něm vlnil vzduch.
Antonidas
Antonidas | 9.12.2012 20:13
Ja sa osobne zaujímam o túto problematiku. Jednoducho ju nezavrhujem, bo aj táto možnosť je. Ako som ju rozobral v téme : Mimozemské civilizácie. Osobne som bol pri tom,keď musela ísť hotovostná stíhačka nad Jaslovské Bohunice ,kde ľudia hlásili neznámy objekt nad atómovou elektrárňou, ale na radaroch nebolo nič vidieť.
Celkom zaujímavý pohľad na UFO je :
http://enigma-special.rf-hobby.cz/index.php?locales=2&id_page=231&id_previous_page=249&nocache=1355080079.4864&inq=178f242351d6211734facc2f7a1c1bb5&ida=0&id_art=0&sta=2&cislo=0&sea=0&PHPSESSID%3D28b7b6eded63453337445a8e9392e520=0&fid=0&nsrd=0&kty=0&checksum=920c25a2a384ec5736dbd251aad15959
kde rozoberali napríklad aj toto :
http://www.youtube.com/watch?v=a7uqP46zdsA
neznámy
neznámy | 10.12.2012 00:12
Byvam na 6.poschodi,nad nami casto lietaju lietadla,bolo som na balkone,videla som tanier pohybujici sa dookola,ked islo lietadlo,prave tym smerom,kde sa tanier pohyboval,hned sa niekam vyparil,zmizol a ked lietadlo preletelo cez "ufonsku"drahu,tanier sa znovu objavil.
Nebudem tvrdit,ze viem,ze mimozemstania existuju,ale nejak citim,ze su tu.
Moj manzel neveri,ale"potesila" ho sprava od Matu Durindy,kt.opisoval,ze na dovolenke v Zahrebe,tiez videl ufonkov.
Raz som mala sen,ako na nasu Zem mieria tisice mimozemstanov- a boli to citlive laskyplne bytosti.


P.S.A mozno mame dokaz,ze ufo je-ked som videla tehotne maminy a samu seba na ultrazvuku-tak tie fotky deticiek hovoria za vse.
neznámy
neznámy | 10.12.2012 09:12
Myslím, že neznámé objekty nemusí být vždy mimozemšťané.Vždyť co jen prapodivných strojů létá nad Areou 51.Belgie hlásila nízký přelet stroje podobného jako americké stíhačky B 2. Myslím, že takové tajné přelety existují.

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...