mesiac
Streda, 24.4.2024
Meniny má Juraj

Ezoterika a záhady - 

Tarot

neznámy
neznámy | 14.3.2010 17:43
AstroNell, hovoris ze pouzivas karty od Ciro Marchetti-ho, vlastnis standardnu verziu alebo specialnu ediciu aj s interaktivnym diskom? Na svojom webe pouzivas obrazky kariet a ine, ako si sa k nim dostal prosim?
neznámy
neznámy | 14.3.2010 22:02
Niektorí sa boja aj vyjsť von, ak fúka príliš silný vietor :) Neviem prečo by som sa mal báť obrázkov vytlačených na kúsku papiera, navyše tlačených komerčne v tisícoch a predávaných v každom kníhkupectve. Obrázky na tarotových kartách sú iba grafickým znázornením, niečoho, čo je tam aj bez toho obrázku. Ak niekto rozumie tarotu, musí poznať významy kariet aj bez obrázkov. Úplne na to stačia čísla a štyri živly. Crowleyho tarot mám doma aj v dvoch veľkostiach, v minulosti som ho dosť používal, páči sa mi a nič proti nemu nemám. Akurát, že teraz preferujem iné "kúsky", jednoducho nedá sa používať niekoľko desiatok verzií naraz.
Neviem, čo myslíš tým podvodom.
neznámy
neznámy | 14.3.2010 22:13
Tarot snov a posledný Legacy... tarot mám Cirové vlastné limitované vydania, ale odkedy je Tarot snov aj v českej verzii, používam ten, aby som originál celkom nezničil :) Obrázky mám buď z Cirovej oficiálnej stránky alebo z jeho interaktívnej stránky, kde je platený prístup, samozrejme mám od neho povolenie výmenou za veľkú reklamu na mojej stránke.
neznámy
neznámy | 14.3.2010 22:32
Jasne, zaujima ma hlavne to CD ci DVD co bolo v tej limitovanej edicii, na svojom webe spomina ze to obsahuje muziku, animacie a vyklady... nemam ponatia ako by som sa k tomu dostal. pise ze to bola limitovana edicia a dalej to nerobi, len ciste standardnu verziu, ktoru mam - v cestine...
neznámy
neznámy | 14.3.2010 22:46
Tá limitovaná edícia s interaktívnym CD je vyše roka vypredaná a druhé vydanie zatiaľ nechystá, neviem, či ho k tomu niekedy dotlačí neutíchajúci záujem o tú verziu. Posledné kúsky sa dokonca predávali v dražbe na eBay a cena sa šplhala do niekoľkonásobných výšok -YES-
neznámy
neznámy | 15.3.2010 16:04
citaj pozornejsie je tam pisane pôvod nie podvod DD
neznámy
neznámy | 15.3.2010 21:39
sorry máš pravdu, ak by si ale písal s diakritikou asi by sa to nestalo -YES-

Inak tá moja otázka platí, iba si tam na miesto podvod dosaď pôvod
orgovanka
orgovanka | 10.1.2011 11:30
AstroNell,ahoj Tarot snov je krasny,dostala som ho k narodeninam,zatial sa s nim zoznamujem,taham si kartu dna a zapisujem si myslienky,co ma napadnu pri pohlade na kartu.na viac si zatial netrufam :)
Stránka:
1 2
 

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...