mesiac
Štvrtok, 25.4.2024
Meniny má Marek

Ezoterika a záhady - 

Sny o vlakoch a kolotočoch

neznámy
neznámy | 19.11.2012 23:15
Už som si viackrát všimla tému s tématikou snov, tak som sa to rozhodla využiť. Už veľmi dlho a veľmi často sa mi sníva o vlakoch a kolotočoch. Keď som bola nezadaná, tak som v tých snoch bola sama a keď som zadaná, tak väčšinou sa to týka môjho partnera tie sny.

Vlaky - väščinou sa na nejaký náhlim, ešte častejšie som už vo vlaku a prechádzam od jedného koncu po druhý. Vždy, alebo väčšinou v tých snoch pociťujem stresové situácie, akoby som niečo hľadala (?).. neviem to opísať... Možno má súvis aj to, že môj priateľ je z Bratislavy a ja z Trnavy a cestujeme za sebou vlakom, ale už pred naším vzťahom som mala tieto sny.

Kolotoče - väčšinou na ne ponáhlam, chcem tam prísť čo najskôr a veľa krát, ale tiež v týchto snoch zažívam stres.. ani neviem z čoho, proste v tom sne sa vždy náhlim, alebo tak... ďakujem za akúkoľvek radu :)
neznámy
neznámy | 20.11.2012 13:53
Ahoj :-)
Mě se o vlacích taky často zdávalo...nebo zdává když je potřeba mě upozornit na něco, čeho si v životě nevšímám. Tak nejdřív je asi důležité si uvědomit jaký SYMBOL pro tebe osobně kolotoč a vlak znamená. Pak tvoje pocity z toho snu a v neposlední řadě se podívat na to, co se ti děje v životě.
A jak to máš v těch snech? Stíháš nasednout a dojedeš někam nebo ne?
neznámy
neznámy | 20.11.2012 17:51
No... väčšinou dobehnúť stihnem, ale nikdy som z toho vlaku nevystúpila, skôr som nastúpená a blúdim z predu do zadu.. alebo sa predtým ako nastúpim pohádam s priateľom, alebo ja neviem, vážne divné.
neznámy
neznámy | 21.11.2012 08:32
A není tam mezi vám nějaká nevyjádřená emoce? Ono vztah na dálku jsem zažila vícekrát a vlastně vždycky se mi zdály podobné sny. Záleží jak to vnímáš, jestli ti to vyhovuje nebo ne. Jestli bloudíš, může to zrcadlit tvůj vnitřní stav, kdy ti nevyhovuje vztah na dálku, ale chceš být s přítelem - chození ze předu do zadu...? Takže se vlastně nemůžeš hnout, jen chodíš sem a tam? Ptala jsem se na tvoje pocity a emoce, ale neodpověděla jsi mi. Už jen to, že jsi Blíženec s ASC v Raku může být důvodem neustálé houpačky, jednou chtít volnost, podruhé stabilitu a citové zázemi... Já nevím, třeba... a třeba taky ne ;-) na to abych něco vydedukovala tady podáváš dost skoupé informace ;-)
neznámy
neznámy | 26.11.2012 05:10
Barbi, cestovanie vlakom je, ze sa hybes vo svojom zivote vpred, napredujes. Ak bludis zpredu dozadu, znamena to, ze sa niekedy tazko lucis so starym, rada by si sa mozno niekedy este vratila na chvilu k tomu co bolo, trochu sa bojis noveho. Stres znamena, ze Ta niekedy zmeny a to nove stresuje, bojis sa trochu napredovania. Kolotoce, tuzba zit vesely, zaujimavy zivot. Nahlenie sa, ponahlas sa do novych zazitkov, chces rychlo prezit tie nove pekne veci. Trosku "konflikt", chces zazit nove pekne veci, rychlo, co najskor, ale trochu si aj z noveho zmatena, mas trochu stres, zrejme z toho ponahlania sa. Sny Ta upozornuju, ze mas viac doverovat zivotu, neponahlat sa do novych zazitkov, nestresovat sa, nebat sa, nechat veci plynut svojim tempom a budes mat prijemnejsi zivot aj sny.. Tvoj zivot bude pekny, neboj sa.:)
neznámy
neznámy | 28.11.2012 19:54
No, vieš Qoylurani, ja by som aj nebola skúpa na informácie, ale skutočne neviem popísať slovami, aké mám z tých snov pocity, sú veľmi nejasné a ... nezreteľné, ja len viem že sa vždy ponáhľam , málokedy prídem k cieľu a vždy blúdim po vlaku, sem-tam pozerám cez okno a hladím na ľudí naokolo... nechápem.
neznámy
neznámy | 28.11.2012 19:54
Ďakujem Synthia :)
neznámy
neznámy | 29.11.2012 15:18
Jasně chápu ;-) Však ono se ti to vyjasní a pak se nebudeš muset ani ptát na sny ;-) Přeju ti štěstí-FLOWER-
neznámy
neznámy | 25.2.2020 02:11
V jednu noc dva sny o vlakovej havarii v tuneli jedna vo Fr.?
milan08
milan08 | 25.2.2020 05:24
cestujes po roznych realitach!

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...