mesiac
Utorok, 23.4.2024
Meniny má Vojtech

Ezoterika a záhady - 

Sny

neznámy
neznámy | 30.7.2011 12:05
Mavam uz velmi dlho sny s jednou osobou verejne znamou, je to uplna haluz ona zije a v snoch sme ako priatelky.Osobne sa nepozname.Je to velmi cudne a vobec netusim co mi tie sny chcu povedat.Stava sa to este niekomu. Jana.
vevuska
vevuska | 30.7.2011 19:53
Ahoj, mne sa to síce nestáva, ani nestalo, ale čo sa teba týka, tak nemusí to súvisieť priamo s osobou ako takou, či už je verejne známa, alebo nie. Ide o dušu, ktorá sa na vás napojila a ktorá súcití s vami - resp. s vašou dušou akoby ste spolu boli najlepšími priateľmi. Súvisí to s minulosťou a aj budúcnosťou. V snoch sa duše totiž odpájajú od tela a oni cestujú. A keďže sa vám to sníva často, tak si ako duše máte čo povedať. Zažiť ešte niečo, čo v reálnom svete možno ani nie je možné. Len prostredníctvom sna. Takže ak vám to nie je nepríjemné, nebráňte sa tomu. Len vnímajte, čo vám hovorí tá druhá duša, prípadne čo vám ukazuje a ako sa cítite v tom samotnom sne. Niekto tie sny vníma prostredníctvom zraku, niekto len prostredníctvom sluchu a pod.
neznámy
neznámy » vevuska | 30.7.2011 22:12
ahoj vevuska prosim tykaj mi urcite by sme si sadli aj vedome a teda asi aj nase duse tuto noc sme myslim nakupovali smiesne co ale sny su pozitivne lebo vedome ju mam velmi rada ale tak normalne nie nejak fanaticky tym ze je tak trochu celebrita som sa s nou dvakrat fotila ale to bolo uz davnejsie ale je zvlastne ze sa mi nesniva s nikym inym len s nou.
vidim ze si vaha aj ja 14.10.1962
dakujem za odpoved.
no a dokonca z bratislavy,ja som z trnavy konecne niekto z blizka.
vevuska
vevuska | 31.7.2011 22:30
dobre teda, tak si tykajme, nebudem proti :) Sny sú všeobecne veľmi dobrou a účinnou pomôckou ako ďalej v reálnom živote a sú vlastne oknom do nášho podvedomia, ktoré sa inak zatiaľ nedá prejaviť, iba snami. A ten, kto ich neignoruje a vie ich čítať, rozumie im, tak to je veľké plus. :)
moon_sun_stars
moon_sun_stars | 3.8.2011 20:39
Podľa mňa v snoch je potlačovaná túžba, či smútok. V snoch môžme robiť to čo v skutočnosti nie. V nich môžme byť čím chceme a kým chceme. Sny sú naše podvedomie, zážitok z prežitého alebo túžba po tom čo chceme prežiť preto to voláme sny.
vevuska
vevuska » moon_sun_stars | 4.8.2011 18:00
milá moon, to o čom ty hovoríš, je pravda, ale platí to len počiatočnej fáze spánku. Po tejto počiatočnej fáze nasleduje iná sféra spánku - hlbšia a tam sa vyvíjajú také sny, ktoré nesúvisia s prežitými zážitkami z predlošlého dňa a ani nič také. Aj jasnovidecké sny sa vytvárajú počas hlbokého spánku, z ktorého ťa nezobudí ani obyčajný šum, rachot v izbe. Počas takýchto snov máš pocit, že sa nemôžeš ani pohnúť. Ale to už idem ďaleko. Jednoducho povedané, sny sa rozdeľujú na jednoduché - neviem presný odborný termín, potom na sny, ktoré ti majú niečo povedať - tu sa duše odpájajú v spánku z tiel a idú k svojim príbuzným dušiam, aby si predali informácie a ešte sú sny, ktoré sú jasnovidné pri ktorých môže duša astrálne cestovať a vtedy ani nie je dobré, aby toho človeka akokoľvek budili.
neznámy
neznámy » vevuska | 4.8.2011 18:20
ahoj vevuska ja neviem preco ale ja mam kazdu noc sny vacsinou tie obycajne ale neni to pre cloveka unavne ja ani nepametam ze by som spala ako zabita alebo hodena do vody a nic si nepametala. tieto sny s toto zenou mavam casto to by mohla byt ta druha cast snov tie spojene duse lebo ozaj sme na jednej vlnovej dlzke psychicky. jasnovidny sen som mala jeden.jana.
moon_sun_stars
moon_sun_stars » vevuska | 4.8.2011 22:01
Vevuška, veru tak som to myslela, že to je v tej prvotnej fáze. A, že po tejto fáze ako ty vravíš sa vyvíjajú sny, ktoré nesúvisia s prežitými zážitkami. V tých snoch to aj cítim, že som to neprežila, že je to len výplod mojej fantázie. jasnovidecké sny tak tie neviem posúdiť či som už mala raz možno alebo sa mi to len snívalo??

A počuli ste už o téme Lucidné sny?
vevuska
vevuska | 7.8.2011 22:16
ahoj, to nevadí, že máš takéto sny. Niekedy je ale dobré ísť spať ako zabitá, človek sa lepšie a hlbšie zregeneruje, ale to záleží aj od práce akú vykonáva. :) Ja niekedy idem spať a zaspím ako medveď, že si nič nepamätám ráno, ale cítim sa úplne svieža. A s tou ženou, si jednak na rovnakej psychickej vlnovej dĺžke a po druhé si máte čo povedať ako duša k duši čo je veľmi osožné v tomto uponáhľajúcom svete :) takže si z toho ťažkú hlavu nerob. Čo sa týka jasnovidných snov, nie každý ich má a niekomu sa podarí ho mať len jeden za svoj život. A niekto vôbec nesníva, bo si nedokáže, nevie zapamätať sny. Ja som ich mala niekoľko.
vevuska
vevuska » moon_sun_stars | 7.8.2011 22:25
Ahoj moon_sun_stars, jasnovidecký sen je veľmi špecifický, to by si rýchlo spoznala a veľmi rýchlo by si si ho aj vedela zapamätať, bo sa to väčšinou vďačne človeku vryje do pamäte. Či už to chceme, abo nie.
A lucidné sny? Áno, počula som už o nich. Lucidné sny - z normálneho sna, ktorý sa ti sníva v prvotnej fáze ( a nie si ešte v úplne hlbkovej fáze ), ešte môžeš prevziať kontrolu nad dejom toho sna a meníš ho podľa tvojej fantázie. To je celé.
neznámy
neznámy » vevuska | 23.10.2011 19:06
prisla som na to ze sny su velmi dolezite uz viem preco sa mi snivalo to co sa mi snivalo len skoda ze to neviem rozlustit hned kazde rano vela mi sny hovoria ale neskoro ich viem pochopit
vevuska
vevuska | 24.10.2011 12:07
viem, že ťa to teraz trápi, ale môžeš sa ich skúšať aj naďalej rozlúštiť a nie každý sen je sformulovateľný tak, ako ti príde. Niekedy sa musíš hrabať v symboloch a niekedy je to presne tak, ako sa ti to prisnilo.Časom prídeš na to, ktorý sen je aký a niekedy ti ani nemusí nič povedať. V tejto chvíli ti môžem povedať len toľko, že sa riaď intuíciou :)

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...