mesiac
Piatok, 29.3.2024
Meniny má Miroslav

Ezoterika a záhady - 

Sen - zuby a had

vandalka
vandalka | 22.3.2015 17:18
Ahojte,
z utorka na stredu som mala taky zvlastny sen..
Stala som kdesi vonku, viacmenej v nejakej otvorenej prirode. Vzala som velku hrudu hliny a vytrhavala (vyberala?) z nej velke zuby. Boli spinave (od tej hliny), vacsie ako ludske, ale akoby patrili mne. Kazdy zub som vytrhavala zvlast a davala potom za zem..asi som ich odhadzovala, ale to uz nebolo take dolezite. Sice som ich na tej zemi registrovala, ale nejako obzvlast sa nimi uz nezaoberala.
Zrazu som si vsimla, ze na mieste, odkial som zobrala tu velku hrudu hliny, sa nieco hybe. Stala som a pozerala sa. Bol to had - velky, tucny, oranzovy. Videla som, ako sa staca, ci odtaca..potom sa ukazal v celej svojej krase, rosprestel svoj krcisko (vyklula sa z hada kobra), sfromoval sa do hadej "vlnovky" a nejako zrazu vstupoval do oblohy. To, ako vosiel do tej oblohy, sprevadzal taky rozpravkovy efekt...okolo hada sa spravilo take kreslene "fuč" (lepsie to opisat neviem -LOL- ).
V sne som z nicoho nemala zly pocit..ani zo zubov (sice som si uz v sne spomenula, ze sny o zuboch nic moc), ani z hada...az rano, ked som celkom precitla.
Napada vam, co to moze cele znamenat?
Este dodam, ze 2 dni na to sa mi znova snivalo o zube..zlomil sa mi jeden velmi skaredo (a zrovna ten mam teraz krasny novy zaplombovany -ROFL-) ...hned som bezala k zrkadlu, lebo som citila, ze mam opuchnutu pusu z toho a tak aj bolo..pusa trocha kriva a zub velice skaredo zlomeny...
Prosim o nejake napady k tymto zvlastnym snom .. dakujem -FLOWER-
neznámy
neznámy » vandalka | 22.3.2015 18:44
Vypadá to, jako bys byla fascinovaná něčím přitažlivým, a zároveň nebezpečným, nechceš vidět, že Ti ubírá sílu. Podle oranžové barvy by mohlo jít o mezilidské vztahy
vevuska
vevuska » vandalka | 22.3.2015 21:04
Ahoj,ten had moze byt aj tvoje silove zvieratko,v samanskom svete. :-)
neznámy
neznámy » vevuska | 22.3.2015 21:55
To niečo ale má mýtické vlastnosti hada,faloš a lstivosť,nezabúdaj

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...