mesiac
Piatok, 29.3.2024
Meniny má Miroslav

Ezoterika a záhady - 

sen o rukach

neznámy
neznámy | 19.11.2012 19:59
:D -LOL- milujem zvieratá
neznámy
neznámy | 19.11.2012 20:05
Aj ja celkom, okrem mysi v dome -LOL-
neznámy
neznámy » Putes | 20.11.2012 13:27
Dobrý deň. Sny o smrti neznamenajú niečo zlé. Práve naopak. Ide o fakt, že v blízkej dobe ste mala dostať nejakú významnú dobrú správu. Ak sa nám v snoch objavujú naši kamaráti, tak to môže znamenať aj to, že človek sa cíti byť osamelý, aj v manželstve alebo partnerstve. A my túžime aspoň po naplnenom priateľstve. Možno práve mená manželov vašich kamarátov hovoria o tom, že sa vám páči ich vzťah. To ako si pekne spolunažívajú a vy by ste chcela zažiť čosi podobné. Mať partnera, s ktorým si máte čo povedať, na ktorého sa môžete spoľahnúť aj v ťažších chvíľach a v neposlednom rade prežívať s ním aj tie krajšie stránky vášho spoločného života... -FLOWER- :)
Putes
Putes | 20.11.2012 15:28
Bingo!-BOW-A klobouk dolů.Musím ti říct, že jsi fakt dobrá a máš moc dobrou knihu. Udeřila jsi hřebík na hlavičku, protože právě to v současné době prožívám. Rozešli jsme se s přítelem, protože nám to přestalo fungovat, každý měl jiné představy, ale jako přátelé by jsme se snad mohli dál kamarádit. Tak jsme si dali pauzu, vydýcháváme odžité, vyříkali jsme si všechno od plic, že mezi námi už nezůstalo nic z toho, co jsme v sobě dusili. Teď už je jen otevřená cesta ke správnému kamarádství. Díky ještě jednou a přiznám se, že jsem se ti musela podívat do profilu, abych zjistila, že jsi taky vodnář. A už je mi všechno hned jasné.-BYE--FLOWER-
neznámy
neznámy » Putes | 20.11.2012 15:53
Vďaka, priznám sa, že som tie výklady najskôr nevedela nájsť, pretože presne takéto slová ani moje knihy neobsahujú. No nakoniec som čosi len pospájala, s každého rožku trošku. Tie posledné slová boli tak trochu moje. :) Čo podľa vás znamená byť Vodnárom? Neviem, nejako nepociťujem výhody tohto znamenia. Dlhé roky som si myslela, že som Kozorožec, keďže môj dátum narodenia je na medzí týchto dvoch znamení. No až keď som našla stránky s výpočtami horoskopov, kde bolo potrebné udať presný čas a miesto narodenia, zistila som, kde je pravda. A tiež fakt prečo mi nesedia horoskopy pre Kozorožcov. V tomto znamení mám jedine Venušu. Takže som v podstate taký hybrid, zo všetkého niečo. Neviem, ale nemám pocit, žeby som bola ako ostatní Vodnári. Nerada lietam, kade tade. Ja som najradšej doma so svojou rodinou v teplúčku pri telke. No je pravdou, že pri výbere priateľov nemám žiadne pravidlá a rada sa s nimi stretávam. A som tak trochu ľudomil ako ostatní Vodnári. ;)
neznámy
neznámy » vandalka | 24.11.2012 17:37
Ahoj, nejednalo se spíše o lucidní sen? Mě se často "zdá", že sedím v posteli a přesně co popisuješ přesvětlené ruce, či lehce "průsvitné"? Těžko to popsat. Mívám je často, ze začátku to začínalo, že jsem pouze seděla v posteli a nebo jsem lítala u stropu a dívala se na ze shora po pokoji. Často jsem v těchto snech, kdy jsem lítala u stropu, slyšela i někoho kdo mi radil co se životem. Pak se mi podařilo i spatřit svoje vlastní tělo jak spalo a já byla mimo něj. Nebo se mi zdálo, že jsem chtěla vstát a vstala jsem, ale seděla jsem na posteli, zatím co moje tělo leželo a pak jsem upadla do něj zpátky. Poslední sny co se mi s tímhle zdají, že vylézám a zase zalézám do svého těla a děsně mě to baví. Nevím zda se jedná jenom o živé sny (mám vždycky pocit, jako kdybych nespala) či o astrální cestování, je to jenom hodně zvláštní. Ale taky to u mě začalo tím, že jsem seděla a viděla jsem se tak nějak přesvětlená a pak se mi začalo zdát, že vylezám a zase zalézám do svýho těla a připadá mi to neuvěřitelný...Třeba jsou to fakt jenom sny.
neznámy
neznámy | 30.11.2012 11:05
to čo opisuješ, mi do definície lucidného sna nezapadá (lucidný sen je vedomý sen, to znamená, že snívajúci si uvedomuje že sníva, preto je možné takýto sen i vedome ovládať a ovplyvňovať)

no to vyliezanie z tela mi pripomenulo môj snový zážitok s pred mnohých rokov
vlastne to nebol sen, bol to (nevydarený) pokus o astrálne cestovanie :)
nevydarený v tom zmysle, že som nikam neodcestovala :D
no pohybovala som sa po izbe, veľmi ťažko, pretože ma to neustále vťahovalo naspäť, jasne som vnímala rádio, ktoré som nechala naschvál ticho pustené, v izbe bola tma, no ja som ju vnímala akoby cez modrý filter a mala trochu zdeformované rozmery, bolo pre mňa však nesmierne náročné ostávať mimo tela, neustále ma vťahovalo naspäť, a vedela som že je to i nebezpečné, a tak som s týmito pokusmi prestala :)

predpokladám teda, že tvoje zážitky nebudú iba sny a ani lucidné sny, ale naozaj sa prirodzene presúvaš do astrálu -FLOWER-
neznámy
neznámy » vandalka | 30.11.2012 20:37
Mne sa stalo niečo podobné pred niekoľkými rokmi, len som videla cudzie ruky. Moja dcéra mala dlhotrvajúce problémy, ktoré sme nevedeli vyriešiť. Večer, keď som išla spať, som sa zrazu ocitla "mimo reality" a uvidela som ruky, z ktorých žiarilo nesmierne silné svetlo a moju dcéru, ktorá ho prijímala. Videla som aj koniec - že sa vylieči na piate stretnutie.
O mesiac som sa dozvedela o jednom liečiteľovi v Bratislave ... keď sme toho pána navštívili, zistila som, že lieči rukami a dcéra mi povedala, že z nich ide taká sila, že ju úplne vtlačilo do kresla, v ktorom sedela ... :D
Stránka:
1 2
 

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...