mesiac
Štvrtok, 25.4.2024
Meniny má Marek

Ezoterika a záhady - 

sen o rukach

vandalka
vandalka | 19.11.2012 12:29
Dnes sa mi snival cudny sen…resp doteraz neviem, ci to bola realita alebo sen. V noci vo svojej posteli som lezala na bruchu, zdvihnuta na laktoch a obracala som dlane a divala sa na ne…vravim..neviem, ci naozaj alebo to bol sen. Boli to moje ruky, ale niecim sa mi pacili viac, myslim, ze boli trosku "presvetlene" (alebo to bolo len nocne videnie svetleho bodu v tme, ak to teda bolo naozaj)..Este som si vravela, ze som sibnuta, ze si obzeram ruky :) ze radsej idem spat. Tak mi to cele nejako ostalo v hlave a myslim na to od rana....proste cele divne.
Este dodam..ze sa mi vcera cez den nic v suvislosti s rukami neudialo..neporanila som sa, ani nic take..
Ak to bol sen, co to moze znamenat? dakujem za nazor
neznámy
neznámy » vandalka | 19.11.2012 12:51
Ahoj, no ja sa síce v snoch veľmi nevyznám, ale mám doma dve knihy, tak som ti to pozrela. Je tam viac príkladov. Pokiaľ by išlo len o pravú ruku, tak by to malo znamenať uzavretie verného priateľstva. Ak o ľavú, tak o zradu priateľa. No a keďže ty si si tie ruky prezerala obidve a tie vyzerali byť silné a pekné, tak by to mohlo znamenať, že v blízkej dobe uzavrieš výhodný obchod. Ak by išlo len o prezeranie si rúk bez toho, aby si človek uvedomoval ako vyzerajú, tak to predpovedá o tom, že sa človek bude pre niečo trápiť. Ale to nie je tvoj prípad. ;)
neznámy
neznámy | 19.11.2012 13:03
A nepozrela by si, prosím ťa, aj mne? Mne sa nedávno sníval veľmi divoký sen...a to si sny len zriedkavo pamätám.

Snívalo sa mi, že som si zabudla v nejakom obchode peňaženku a tak som sa tam vracala a tí ľudia, asi majitelia, mi ju našli a vrátili. Vlastne som sa s nimi vracala po schodoch, ktoré viedli do nejakého podchodu, vravela som im, že som im vďačná, lebo nie každý by mi peňaženku vrátil. Ale tí ľudia veľa mňa kráčali a vyzerali nemasno-neslano (pôsobili na mňa nepríjemne), čosi odšomrali, že sa im čosi nedarí..
V prvej časti toho podchodu išli kontrolovať zamestnancov, ktorí tam vyberali alebo dávali chlieb do pece. Prechádzala som dosť ďaleko od nich...takže som nevidela presne, iba som vedela, že je tam pekáreň. Potom tí ľudia, čo mi vrátili peňaženku išli ďalej a odkrývali ľudí na vozíkoch ako na operačke. Jeden ten človek mal hrozne zohyzdenú tvár, dívala som sa z akéhosi úzadia toho podchodia...na to som sa asi zobudila.

Nešlo mi to do hlavy, obchod, pekáreň, ľudia zakrytí plachtami... možno už prepracovanosť-ROLL-
neznámy
neznámy | 19.11.2012 14:01
No tak, čo sa týka toho obchodu, tak si treba dávať pozor na hmotné škody, ktoré ti hrozia. To, že ti tie peniaze vrátili, tak to znamená, že ti niekto pomôže vyhnúť sa hroziacim finančným stratám. Zostupovanie po schodoch hovorí o tom, že ti môže klesnúť životná úroveň, taktiež to, že pre ľudí, ktorých vyhľadáš budeš vítaným hosťom. No a ten pečený chlieb a pekári hovoria o šťastí, takže okolnosti, ktoré sa vyskytnú by mali nakoniec dopadnúť dobre a starosti by mali ubudnúť. Ono tento sen môže hovoriť aj o tom, žeby si chcela prísť k peniazom nejako jednoduchšie, aj inak ako len ziskom z práce. Možno máš strach z chudoby. Ale všetko by sa malo na dobré obrátiť. :)
neznámy
neznámy | 19.11.2012 14:12
Ahoj, prosim ta a ako sa vyklada sen o hniezde so 7 vajickami? Nic ine som nevidela, iba hniezdo (zo slamy, nie lastovici domcek) a v nom 7 vajicok, co to moze znamenat? Ak ta nieco napadne, dik -FLOWER-
neznámy
neznámy | 19.11.2012 15:30
Tak musím povedať, že to celkom sedí...Vlastne tento sen sa mi sníval predtým, ako sa mi rozpadla kuchyňa. Zavárala som paprikovú pomazánku asi do 24:00 a nevšimla som si, že odpad tečie. Potom som bola druhý deň v práci, večer som sa ešte učila so synom a večer som padla do postele...
A na ďalší deň som zistila, že mám v linke plno vody a že sa celá rozpadla. Bola síce stará, ale plánovala som, že keď už, tak by som spravila všetko naraz zo stavebného...že ešte takto vydržím. Určite som nechcela brať pôžičky a splácať. Ale po tejto nehode som bola prinútená s tým čosi robiť. No a teda kým mi vymieňali linku atď...tak to vyzeralo fakt ako po bombardovaní...
No a moja životná úroveň momentálne naozaj nefunguje tak, ako by som si predstavovala. Riešim dokola prácu, školu, domáce práce a chýba mi čas na dobrú knihu, divadlo, bez čoho mne sa ťažko dýcha...nejako sa mi všetko kopí a nič nestíham. A môžem poznať názov knihy, v ktorej si toto pozerala?
neznámy
neznámy » vandalka | 19.11.2012 15:41
Doteraz som sa vždy pozerala na sny (mojich priateliek prevažne, alebo aj na moje - ktoré sú zriedkavejšie) takým jungiánskym pohľadom.
Čiže najprv by som si napísala, aké asociácie v tebe vyvolávajú ruky. Čo v tebe vyvoláva ten pojem a s akým významom sa v živote spája (napr. ruky: dotyk, spojenie, bolesť, zdroj príjmu - práca, sebestačnosť, komunikácia - neverbálna a pod.).
Potom by som si uvedomila, v akých intenciách som tie ruky videla..teda krajšie, ako inokedy, viac osvetlené.
Môže sa stať, že nejaká oblasť, ktorá sa u teba spája s rukami, bude zvýraznená, ocitne sa v tvojich očiach v lepšom svetle, budeš ju vnímať krajšiu.
Ale tak v knihe to bude vedeckejšie, určite tam vedia, čo píšu. Ale predsa len, je podľa mňa dobre, ak si to spojíš s tým subjektívnym.
neznámy
neznámy » vandalka | 19.11.2012 16:22
ja ti to prezradím... to ja som ťa v noci hypnotizoval na diaľku a dal som ti rozsvietiť ruky subatomárnymi časticami v polospánku -BIGEYE-. teraz by si mala mať zvláštne schopnosti. neskúšala si tlesnúť rukami? malo by sa samé zažať a zhasnúť svetlo
neznámy
neznámy » vandalka | 19.11.2012 16:26
V snoch sa ruky objavujú ako ekvivalent oka, predstavujú prejav, duchovný postoj, správanie. Ak sa nám vlastné správanie nepáči, vidíme vo sne špinavé ruky.

Takže mne ten sen, ne-sen pripomína niečo ako spätné hodnotenie seba samej.
Nejakého tvojho správania, alebo postoja, možno si sa krátko predtým počas dňa nejakým spôsobom prejavila a takto spätne si sa k tomu vrátila a hodnotila si to znovu, lebo si chcela opäť nazrieť.
Výsledok je jasný. Bola si spokojná. :)
neznámy
neznámy | 19.11.2012 17:10
ahoj,
Neviem, či si vydatá a či máš nejaké detičky. No hniezdo môže prezrádzať niečo o tvojej domácnosti, ktorú by si chcela v niečom zmeniť, vylepšiť alebo založiť si rodinku a skromne si s ňou nažívať. Vajíčka a vtáčatka z nich v tom hniezde môžeme prirovnať k deťom, po ktorých možno túžiš. Alebo možno pribudne vo vašej rodine nejaký prírastok. No ale loďka, toto čo som písala ma nenapadlo. To mám z knihy. Mňa pri siedmich vajíčkach v hniezde, napadlo slovo výhra. Ale v čom tak to ti neviem povedať. Výhrou nemusia byť nutne len peniaze. ;)
neznámy
neznámy | 19.11.2012 17:26
Prvou knihou je Snár, ktorý upravila Ela Brentová. Keďže sa mi neustále snívali sny, ktorých vysvetlenie som v ňom nenašla, tak som si kúpila ďalšiu. Napríklad vždy som mala sen o výťahoch. Buď som na ne naskakovala alebo sa v nich kývala. Tak som zašla do kníhkupectva a hľadala snár v ktorom bolo niečo o výťahoch. Názov knihy je Lexikón snov od Hannsa Kurtha. No a keďže sa mi sníva stále niečo čo v tých snároch nieje, tak rozmýšľam že si kúpim ďalší. Alebo si možno začnem písať nejaký sama. ;) Zapíšem si sen a budem pozorovať, čo sa v blízkej dobe udeje. Lebo už sa mi stalo, že sa mi snívalo o havárii lietadla a o pár dni v správach hlásili, že sa niekde lietadlo zrútilo. Síce padlo na úplne inom mieste. Ale nejaký súvis to malo s tým mojím snom. :)
Putes
Putes | 19.11.2012 17:32
Ahoj, tvoje odpovědi se mi líbí. Mám sice doma také starý snář po babičce, ale to co se mi zdálo, to jsem tam nenašla. Bylo úplně šílené, zdálo se mi, že na vývěsce vidím parte a dokonce dvě a na nich byli napsáni moji kamarádi Marta a Pepa. Jsou to manželé a hrůzou jsem se vzbudila. Celý den jsem na ně myslela, jestli se jim něco nestalo, ale pak jsem je potkala a vypadali spokojeně. Co to asi znamenalo?-FLOWER-
neznámy
neznámy » vandalka | 19.11.2012 17:35
mojej mame ked sa snivalo s hadom, vzdy sa pohadala s nasou susedkou :)
mne sa casto snivalo ze ma niekto alebo nieco nahana a ja mam strasne tazke nohy a nemozem sa hybat.. ale myslim ze ked sa sniva o smrti, tak to urcite neznamena smrt. Smrt alebo zhorsenie zdravotneho stavu vraj znamena, ked sa niekomu sniva ze mu vypadli zuby.
vandalka
vandalka | 19.11.2012 17:58
Hayamm:Takyto vyklad snov sa mi paci..nikdy som sa nad tym takto nezamyslala. No ved, uvidim, co sa bude diat..dnes sa nestalo nic :)
Marika: dakujem za vyklad, znie to pozitivne..tak snad :) Z toho sna nemam ziadny konkretny pocit..ani dobry, ani zly..uplne neutralny a predsa bol ten sen taky silny, tym aky bol zvlastny. No..ako pisem, uvidime :)
uneasyme: uz sa mi snivalo aj so zubami a viackrat a vobec nie pekne sny..akoze polamane vsetky zuby, vytrhnute atd. Neposminam si na ziadnu smrt vo svojom okoli (klop, klop, klop...nerada by som to teraz zakrikla)..tak neviem
Ale ked som sa rozchadzala s poslednym priatelom, som mala divoke sny..asi 2noci po sebe hnusne krvaky (v ktroych som bola hlavnou ulohou ja a moja prebodnuta hlava..fuj, ani na to nechcem mysliet). a potom, na treti den, prisiel krasny sen, kde moj (uz teraz) byvaly priatel drzal v naruci novorodenca a krasne sa usmieval raz na mna a raz na nho :) to bol velmi pekny sen a odvtedy sa mi nic skarede nesnivalo...bohvieco to znamenalo vsetko...
vandalka
vandalka » vandalka | 19.11.2012 18:02
a vlastne este noc pred snom s novorodencom sa mi snivalo, ze sme mali akysi skromny obrad (ani som nemala saty), boli sme tam len my a niekto, kto nas oddal (ale to nebolo dolezite). pamatam si, ze mi daroval Peto obrucku. A potom som v tom sne lezala sama na posteli a v rukach ju prevarcala a obzerala a citala, co je na nej zvnutra napisane..vsetky tieto sny okolo rozchodu boli strasne zive, skutocne a intenzivne..2 negativne, 2 pozitivne :)
neznámy
neznámy | 19.11.2012 19:37
Ahoj, dakujem za nazor, zaujimave, neviem, co ta sedmicka znamena, po 7 detoch netuzim, v rodine sme 7 (vratane morcata :)), mam len jedno dieta - dievcatko...uvidime :)
neznámy
neznámy | 19.11.2012 19:39
aj ja mám doma morča -THUMBSUP- dokonca dve
neznámy
neznámy | 19.11.2012 19:51
A nechces k tomu este fenku? Mame na vydaj este jednu ciernu :)
neznámy
neznámy | 19.11.2012 19:53
ja by som aj brala, keby bolo kde tak mam doma cely zverinec :D
neznámy
neznámy | 19.11.2012 19:59
Som si myslela, si typicka Strelkyna -LOL-
Stránka:
1 2
 

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...