mesiac
Sobota, 20.4.2024
Meniny má Marcel

Ezoterika a záhady - 

Ročná vibrácia čísla 11

neznámy
neznámy | 1.2.2014 21:52
Ahojte. Celkom by ma zaujímalo ako ste prežívali túto osobnú ročnú vibráciu, keďže nevyskytuje sa až tak bežne ako tie ostatné. Ja som ju ešte napr. nemala, lebo vždy som doteraz mala len ročnú vibráciu č. 2. Má ju však teraz jedna moja blízka známa, tak som zvedavá, čo sa stane. Čo som o tom čítala tak všade sa píše, že v prvých troch mesiacoch tejto ročnej vibrácie sa u človeka vyskytne nejaký zlom al. prelom v živote, kt. ho zmení a inšpiruje zároveň. Potom vraj rok pokračuje podobne ako pri vibrácii č. 2. Ale aj tak by ma zaujímali vaše skúsenosti počas tejto vibrácie.
neznámy
neznámy | 2.2.2014 08:05
Ja jsem v te dobe utvorila mnoho duchovnich pratelstvi. A ano, byl to zlom, hlavne v oblasti sebelasky!
neznámy
neznámy | 2.2.2014 10:52
Mám ju v tomto roku orv 11. Uz bezí 2. mesiac ale neviem zatial ako sa líši od iných rokov...Minulý rok- orv 1 - som sa nechala zasvatiť do všetkých stupnov reiki. Minulý tyzden som sa pustila do studia systému SRT . Sama som zvedavá, co je to za vibráciu tá 11 a ako sa prejavuje.
EntRois
EntRois | 2.2.2014 11:16
Pokud správně chápu, tak třeba rok 2011 pro mě znamenal taky obrovskou změnu, k dobrému. Hodně věcí se dařilo a bylo vzrušujících, pořídil jsem si psa, odešel jsem z práce kvůli nočním směnám. Rodiče se do psa zamilovali protože je naprosto úžasná, chytrá, přátelská, mno zlatý retrívr. Zároveň v tom roce jsem na sobě zapracoval, že jsem přestal se závislosmi, k některým jsem se sice vrátil, jako kouření, občas alkohol.

1 je pro mě posvátné číslo, znamenající pokrok, uvědomění
neznámy
neznámy | 2.2.2014 12:10
Taky jsem druhý měsíc v jedenáctce...zatím nic moc,teda-NOOO-
neznámy
neznámy | 2.2.2014 12:38
Rozděl to na dvě jedničky.....

Jednu na půl roku....
neznámy
neznámy » EntRois | 2.2.2014 12:40
V tom co píšeš je důležité i etnikum.Vezmi třeba že rodiče by byli Číňani....
neznámy
neznámy | 2.2.2014 16:04
Môj priateľ ju o mesiac končí, a chcela som tu najprv napísať, že som si ničoho zvláštneho nevšimla, až mi potom doplo, akým iným človekom sa vlastne za ten rok stal. :) Na dodatok ešte dodám, že je aj dňom narodenia 11.
Žiaľbohu, nemôžem to podať teda priamo z prvej ruky, keďže sa mi zdá, že zmeny, ktoré u neho nastali, sú hlavne vnútorného charakteru. A on je ryba, dominantné Pluto, on mi proste nedovolí vidieť viac, ako chce. -LOL-
Navonok to vidno najmä tieto posledné mesiace, úplne zmenil štýl, ako povedal- na taký ako vždy chcel, ale nikdy naň nemal odvahu, názory, z veľkej časti aj celkový dojem- zvýšilo sa mu sebavedomie, je suverénnejší (povedala by som, že ho tento rok donútil rozvíjať svoj leví ascendent a životné číslo 1 :)) ale tiež sú to časy, ako mi povedal, kedy sa cíti akýsi rozpoltený. Okolnosti a nové životné situácie (a ja -LOL-) ho donútili sa na veci dívať inak a zmeniť voči nim prístup, až sa zrazu cíti, ako keby vlastne nevedel, kým je. Momentálne stojí na určitej, no preňho by som povedala osudovej križovatke, kedy sa musí rozhodnúť, ktorým smerom sa vydať- pričom vie, že to natrvalo ovplyvní jeho život. Píšem to tu preto, lebo aj práve to vidím v tej 11-ke: Dve 1-ky, 2 egá, znak blížencov, voľba smeru- tu alebo tam. :)
A čo sa týka duchovného poňatia 11-ky, tento rok vďaka mne začal byť otvorenejší astro a numerlógii, ktoré mu predtým prišli ako strašná absurdita. :)
Mňa 11-ka čaká od budúcich narodenín, pričom som aj životná 11-ka, takže som určite zvedavá, čo mi prinesie. :) Omnoho viac sa však teraz zaoberám aktuálnou 1-kou a všetkými tými novými skúsenosťami, ktoré mi do života prináša. :)

P:S: No a čo sa týka tých prvých 3 mesiacov ako hovoríš.. No, jemu sa akurát prihodilo to, že sme sa dali do kopy. -LOL- Nemyslím si, že by to bolo to, čo mysleli oni, ale zase musím uznať, že to znamenalo dosť veľký zlom aj pre mňa aj pre neho..
neznámy
neznámy | 2.2.2014 19:13
Ďakujem vám všetkým za vaše reakcie, potešili ste ma :). Takže ono to bude pravda, že táto vibrácia človeka zmení a ten zlom, čo nastáva v prvom štvrť roku tiež vyzerá byť pravdivý.
nataliah moc Ti ďakujem za Tvoj príspevok. Pekne si to opísala, čo sa dialo v priebeho tohto roka s Tvojím priateľom. Ono to má človeka niekam posunúť táto ročná vibrácia, ale tie zmeny sú skôr vnútorné, človek by mal vďaka tomu prelomu, kt. sa mu stane v prvých troch mesiacoch viac sa nad tým zamyslieť, čo sa mu prihodilo a potom po zvyšok roka z toho čerpá inšpiráciu a zároveň by mal tak pôsobiť aj na druhých ľudí.
Ja som tiež teraz vo vibrácii čísla 1 v kombinácii s 9-ročným cyklom čísla 4. Ešte som síce len jeden mesiac pod touto vibráciou, ale zmeny už nastávajú a celkovo mám nejako veľa energie a silný pocit nezávislosti, ale to bude zrejme aj tým, že som narodená 28. No nič, teším sa už na všetko, čo mi 1 prinesie. :)
neznámy
neznámy | 2.2.2014 19:47
Ja som tiez druhy mesiac vo vibrácii 11 a zmena u mna nastala okamzite v obdobi mojich narodenin, a bude to zmena na celý život.. Pocity sú zmiešané, tak som zvedavá ako sa s tým popasujem :)
neznámy
neznámy | 2.2.2014 20:01
Hmm, a čo je to za zmenu? Dúfam, že len pozitívna zmena :)...
neznámy
neznámy | 2.2.2014 20:13
Čakám bábo :) takže dúfam že pozitívna pre mňa aj pre malé a vlastne pre všetkých našich blízkych. Stalo sa to keď mi Jupiter prechádza 4.domom a mala som v tom období trigón Jupiter-Mesiac :)
neznámy
neznámy | 2.2.2014 20:16
Tak gratulujem :)... no veru, to je zmena, kt. Ťa bude určite inšpirovať po celý zvyšok života. :)
neznámy
neznámy | 2.2.2014 20:32
ďakujem, no, som zvedavá, čo to dá, aj z hľadiska tej vibrácie 11-ky
neznámy
neznámy | 5.2.2014 19:44
To je hezký -FLOWER-
neznámy
neznámy | 28.9.2014 19:06
Posúvam tému, o mesiac ma čaká tiež 11:-)
vevuska
vevuska | 28.9.2014 20:55
Mňa to čaká o pár dní :) Ide o to, že to nie je klasická dvojka ale ani jednotka zdvojnásobená. Niektorí to zrátavajú a tvrdia, že je to ako dvojka. A v dvojke je vhodné obdobie na vzťahy, na komunikáciu, na lepšie nadväzovanie vzťahov, či už k opačnému pohlaviu, alebo v práci s kolegami, či nadriadenými. V tomto období má človek v sebe magnet na ľudí a ovplýva takou energiou vnútornou. No keď je to ako dvojnásobná jednotka, tak rozdiel medzi ňou a čistou dvojkou je ten, že prvé tri mesiace sú chaotické, čo sa týka vzťahu k partnerovi. Alebo ak niekto nemá partnera a práve ho v tomto období našiel, tak prvé tri mesiace sú také, že sa hľadajú. :) Potom sa to upokojí. :)
neznámy
neznámy | 29.9.2014 08:09
Ahoj. Tuto roční vibraci jsem prožila před dvěma lety. Současně tranzitovalo Pluto přes můj nativní Merkur. Bylo to období, kdy jsem se hlouběji začla zajímat o důchovní nauky, ve smyslu upevnění vztahu k sobě samé. V tomto ohledu to bylo velmi intenzivní období. Něco jsem o sobě a o svém životě pochopila,
načež jsem často a hodně plakala, ale když se ohlédnu zpětně, ušla jsem velký kus cesty. Podtrženo sečteno Silný rok :-)
neznámy
neznámy » vevuska | 29.9.2014 10:22
tak teba vlastne caka 11-tka a nie 2-ka?... ja som o 11-tke čítala, že prebieha síce podobne ako ORV č. 2 s tým rozdielom, že v prvej tretine roka sa 11-tke zvykne stať niečo nečakané, náhle al. až šokujúce a prevráti to človeku život naruby, no potom to už ide ako v 2-ke... no moc na vzťahy ta 11-tka nie je, aspoň nič také som o tejto ORV nepočula. Je to však veľmi duchovné číslo.
Putes
Putes | 29.9.2014 12:51
Říká se, že je to mistrovské číslo. Nevím, co to znamená, ale vždycky jsem si myslela, že 11. má jen pánbů a matka Tereza, všichni ostatní mají jen dvojky.-BLUSH--ROLL-
Stránka:
1 2
 

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...