mesiac
Piatok, 19.4.2024
Meniny má Jela

Ezoterika a záhady - 

Reiki Zasvetenie - Skusenosti Trnava

neznámy
neznámy » vevuska | 2.10.2015 15:12
potom tí ľudia putujú na psychiatriu, alebo v najhoršom prípade na cinter. Je to zlé a choré. Ja reiki nerobím a ani nemusím robiť. A zas ani na to nemám predpoklady. Mne stačí šamanizmus. :)

asi kopec ľudí čo nás číta, hlavne tí čo sa takýmito vecami moc neobťažujú sa musia dobre zabávať :D
neznámy
neznámy » vevuska | 2.10.2015 15:12
potom tí ľudia putujú na psychiatriu, alebo v najhoršom prípade na cinter. Je to zlé a choré. Ja reiki nerobím a ani nemusím robiť. A zas ani na to nemám predpoklady. Mne stačí šamanizmus. :)

asi kopec ľudí čo nás číta, hlavne tí čo sa takýmito vecami moc neobťažujú sa musia dobre zabávať :D
neznámy
neznámy | 2.10.2015 15:29
keď takto zisťuješ, asi ešte máš čas na také niečo...ja reiki nemusím, stojí to dosť peňazí a sú to vážne veci, nejako mi to nepasuje.
neznámy
neznámy | 3.10.2015 15:53
veru aj ja sa nazdávam,,že mu nič neutečie ak ešte počká,,,,a hádam do vtedy bude mať jasno
vevuska
vevuska | 3.10.2015 16:39
:)
neznámy
neznámy » nikav | 3.10.2015 20:21
jednu knizku som nasiel na internete v digitalnej podobe a druhu som si objednal z bazaru od niekoho.
Zatial ma to nejako nepresvecilo.
Cital som aj Ucebnicu Reiki od tej Jarmily Riegerovej.
Knizky mi pridu asi az v stredu , ale pozriet si ich mozem aj v Pantarei Trnave Pondelok.
nikav
nikav | 3.10.2015 21:42
Napíšem ti, čo presvedčilo mňa. Na jednej akcii duchovného charakteru som spoznala dvoch bratov , čo boli v pomaturantskom veku. Boli jedineční, plní humoru, ľahkosti, bezprostrednosti a hlavne voči sebe sa správali /v rámci kurzu, bola to práca vo dvojiciach/ úžasne empaticky. Brali ma ako seberovnú, bola s nimi veľká zábava a bola som z nich nadšená. Postavou aj povahou boli ale úplne odlišní, ten útlejší robil v banke a ten druhý, mohutnejší svalovec sa chystal do francúzskych légií. Na akcii bola aj kolegyňa toho bankára a dozvedela som sa od nej o nich niečo pre mňa vtedy neuveriteľné, že kým si nespravili Reiki, boli schopní sa pozabíjať, slovo Reiki som vtedy počula prvý raz. Dobré na tom bolo to, že mi to povedala v ich prítomnosti a potom sa všetci na tom so smiechom bavili. Toto poznanie, ako dokáže Reiki zmeniť život človeka, bolo pre mňa dôležitejšie, ako akcia ktorej som sa zúčastnila. Tá zmena býva asi markantnejšia v prípadoch, čím viac ide človeku o život a berie to ako poslednú šancu. Mňa Reiki pred psychiatriou zachránilo /bezvýchodiskovosť v silne karmickom vzťahu/, ale to je už iný príbeh. Pre mňa to bolo niečo ako môj nový letopočet, odvtedy som vnímala môj život "pred" a "po". Je tomu práve 20 rokov. -HEART--BYE-
neznámy
neznámy » nikav | 3.10.2015 22:10
text som si sice precital ,uz raz som bol sice na psychiatriii ale nie koli Reiki.
Dalsi raz uz nepojdem/odmietnem ist na psychiatriu , pretoze mi nepomohli.
Brat lieky nechcem.
Matka ma poslala na psychiatriu koli tomu ,ze som veril vo vesmirni lide.cz.
Jedna prednaska :D lol .Na tej prednaske som stretol niekoho ,velmi vyznamneho(vyznamnu).
Preto som hladal nejaku cestu ako sa zbavit starych zlozvykov a inych negativnych veci(ega tiez).

Matka sa velmi boji , ze ma to moze ovplivnit negativne.
Bral som tie antidepresiva , SSRI typu , cipralex,10rokov do zadu. Niet cudo ,sem tam pomyslim na samovrazdu.
nikav
nikav | 3.10.2015 22:43
Určite si ako Váha s Asc Raka veľmi citlivý/Venuša a Luna/, možno povedať, že máš ženskú dušu. Môj syn je síce chlap ako hora, je to ale aj jeho prípad, keďže je Rak s Asc Váhy. Pre to, čo píšeš v závere, ti radím podľa mojich skúseností riešiť svoje problémy radšej cez šamanizmus, na internete si nájdeš informácie. Pre mňa bola seansa u šamanky príjemnou záležitosťou.
vevuska
vevuska | 3.10.2015 22:49
tých vesmírní lidé.cz som čítala aj ja :) :D A tiež som jedného pubertálneho času raz mame dačo povedala o duchoch, či na nich verí a keď som dostala odpoveď, že nie, tak som stíchla a už som takúto tému o duchoch a energiách a veciach medzi nebom a zemou nespomenula. Tiež som si myslela, že ak by som jej vyrapotala čo viem, tak ma hodí na psychiatriu pre neplnoletých :) A odvtedy viem, že netreba hocikomu hovoriť takéto veci. Treba opatrne, bo ľudia nie sú na to ešte pripravení. :)
Ale ak máš stretnúť tých pravých ľudí, tak ich stretneš. A ak máš ísť na kurz Reiki, tak tam pôjdeš. Záleží od toho, či ti to tí hore povolia :)
neznámy
neznámy » vevuska | 3.10.2015 23:01
Sice moja mamka ,je na taketo veci dosti hakliva(vesmirnilide).

Este ostavalo, zistit ako nadviazem kontakt s osobnym vyssim ja.
Mozno to by vedelo povedat ci bude vhodne tam ist alebo to odlozit na inu dobu.

*Kontakt s vyssim ja mi bude robit problem.Budem potrebovat cloveka ktory vie komunikovat s takym niecim. Pripadne s straznym anjelom (ak bude poznat odpoved).
nikav
nikav | 3.10.2015 23:13
Pozri si poštu.
vevuska
vevuska | 4.10.2015 09:24
veru.... správne. Veľmi ide o to, či si na to pripravený abo ešte nie :) nech sa ti darí :)
Durgadevi
Durgadevi | 11.10.2015 19:59
Ja jsem zasvěcená do REIKI I. i II. v Praze v r.1997 Mirkem Čapkem, který je úplně první Mistr REIKI v bývalém Československu. Mohu to jen chválit, velice mi to pomohlo.Od toho času se velice rozmnožili různé komerční směry, tzv. REIKI s přívlastkem.
Když někdo chce vedět, či je správně zasvěcen, může se o tom přesvědčit: jakýkoli akupunkturista, nebo homeopat, z kterých většina z nich má přístroj EAV- dokáže změřit (náplň energických drah) před tím, než někomu člověk dá energii (dotykovou!) a potom. Není-li člověk zasvěcen, nebo je nesprávně zasvěcen- přístroj ukáže, že se jeho energické dráhy oslabily. Je-li člověk zasvěcen od tradičního mistra Reiki Usui Shiki Ryoho- přístroj ukáže, že se mu ještě zvýšila náplň jeho energických drah.

Slyšela jsem, že mistři REIKI na Slovensku mají nesprávné symboly.-SAD- Moje sestra s dcerou byly před lety zasvěceny Ladislavem Hodkem, velice jim ublížil. Dělal zasvěcení jako na běžícím páse. -ROLL-
Durgadevi
Durgadevi | 11.10.2015 20:06
Většina lidí se ptá, proč se za Reiki platí. Lidé velice často argumentují jak to, že za něco takového musím platit, vždyť je to ,,dar" . Ano, je to dar a každý, kdo s Reiki jednou začne pracovat si možná uvědomí, jak málo za tento ,,dar" dává.
Cena seminářů odpovídá námaze mistra. Nejde pouze o samotný seminář, ale mistr Reiki se na seminář připravuje, píše skripta, studuje knihy. Na semináři mistr pak předá veškeré zkušenosti, které načerpal za mnoho let své práce. Po zasvěcení se můžete na něho kdykoli obrátit a on se Vám bude snažit pomoci s Vašim problémem. ,, Dr. Mikao Usui po sedmi letech léčení zadarmo došel k závěru že nikdo se nemůže skutečně uzdravit, pokud pro něj jeho zdraví nemá cenu, a proto by měl každý poskytovat za zasvěcení do stupňů Reiki protislužbu."
neznámy
neznámy » Durgadevi | 11.10.2015 21:29
1. vec: ako môže "majster" reiki písať nejaké skriptá pre svojich "žiakov" ??? to je akoby pán farár pred omšou písal Bibliu..... ....aby mal čo kázať

k reiki som nikdy nevidel skriptá. maximálne zopár papierov s inštrukciami a aj to vtedy, keď je tam viac druhov energií. to sú tie rôzne prívlastky asi o ktorých hovoríš. jedine k ra-sheebe mám skriptá, ale tam je tých symbolov požehnane. tieto materiály, tých pár papierov sa nepíšu, len sa odovzdávajú - posúvajú

za časť dňa, počas ktorej je reiki odovzdané môže ťažko niekto odovzdať ešte skutočnú múdrosť, alebo aj učenosť.

ak si niekto svoje zdravie neváži, prípadne nemá záujem riešiť príčiny problémov, môže za liečenie zapaltiť celý majetok. nevylieči sa.

tiež je veľký rozdiel medzi prijímaním a braním. peniaze môžme s vďakou prijať ako dar a môžme ich chladne zhabať ako poplatok. a ak sa povie, že by sme mali - dať protislužbu/peniaze, tak to znamená, že by sme mali chcieť darovať.

poznám úžasného liečiteľa a jasnovidca, ktorý neberie a nepýta peniaze a jednému človeku daruje aj niekoľko hodín svojho času keď rieši akýkoľvek problém. žije len z dôchodku, takže nepotrebuje na prežitie pýtať peniaze. za deň má množstvo telefonátov a veľa času venuje ľuďom s problémami. službu, ktorú on robí mu asi nikto z tých ľudí nevráti v takej hodnote akú dáva on. toto je prípad, kedy ľudia so štipkou charakteru vedia, že by mali tento dar nejak vyvážiť a odmeniť ho. peniaze sú spravidla najpraktickejšie. peniaze ktoré dostane tento človek za svoje služby v porovnaní s reikistami je rozdiel jak medzi nebom a zemou
neznámy
neznámy » Durgadevi | 17.10.2015 16:43
o tom Holdekovi som cital na internete, dosť špatné.

ked sa dam zasvetit do r1? bude mi potom vadit velky kolektív ludi, z roboty na vianocnom vecierku.

otazne je ci som mal aj minulých inkarnaciach zasvetenie reiki. Co ma dost zaskočilo, ze mi z mojho dátumu narodenia vyslo ze som bol zenou.

???
neznámy
neznámy | 17.10.2015 19:15
ked sa dam zasvetit do r1? bude mi potom vadit velky kolektív ludi, z roboty na vianocnom vecierku.

o tom som ešte nepočul. ale počul som o tom, že keď mám tieto zasvätenia, tak mám pevnejší energetický obal (pokiaľ si ho vlastnými zásahmi nenaruším), takže človek je naopak odolnejší voči vonkajším energiám. jedna údajne dobrá jasnovidka mi vravela, že ani jasnovidci nevidia do človeka pokiaľ má pevný obal. na základe toho čo mi vtedy vravela, teraz, s odstupom času neviem či nebola až taká dobrá, alebo mám naozaj taký pevný obal :D
neznámy
neznámy | 17.10.2015 19:50
asi som to spatne formuloval , ci mi nebude spatne z ich energii.
Alebo to so mnou nic nespravi. Najskor oni budu citit daku zmenu.
vevuska
vevuska | 18.10.2015 10:50
Na kontakt s vyšším tvojim ja stačí meditácia. A prípadne príjemná relaxačná hudba. :) Nepotrebuješ nikoho druhého k tomu. A strážneho anjela má každý človek, od narodenia. :) Stačí si obnoviť - meditáciou - spojenie.
Stránka:
1 2 3 4
 

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...