mesiac
Štvrtok, 18.4.2024
Meniny má Valér

Ezoterika a záhady - 

Predtuchy a znamenia

gummibear
gummibear | 1.5.2023 15:55
V minulosti sa mi párkrát stali veci, ktoré boli možno predtuchami. Niektoré veci som videla v mysli, alebo vo sne, a neskôr boli skutočnosťou. Alebo to bola len náhoda.

Keď som chodila do školy, tak som si nastavovala budík ráno na pol siedmu hodinu (6:30), aby som sa zobudila do školy. Čo je zaujímavé, tak sa mi stávalo, že som sa zobudila presne pred tým, ako mal zazvoniť budík. Jednoducho budík bol nastavený, že má zvoniť o 6:30, a ja som spontánne otvorila oči o 6:29, zobrala budík do ruky a vypla ho. Alebo som sa budila napríklad o 6:25, 6:28 a tak nejako. Skrátka tesne pred tým, než mal zvoniť. A toto sa mi stalo veľmi veľakrát. Až som rozmýšľala, čím to môže byť. Žeby som mala nejaké vnútorné hodiny, alebo to bola intuícia? Neviem. V každom prípade mi to vtedy pripadalo zvláštne. Ja som inak dosť lenivá ráno vstávať, a že sa mi to takto darilo samej od seba aj bez budíka, tak to mi pripadalo fakt zvláštne (rodičia ma pred tou pol siedmou nebudili).

No ale dnes aj včera sa mi stalo zase niečo zvláštne.

Včera bola nedeľa a ja som spala dlhšie. Vravela som si, že by som už mala vstať (aby som nevstala poobede). Potom, ako som už chcela vstať, tak si zobrala mobil do ruky, aby som sa pozrela, koľko je hodín. Bolo 12:00. Presne 12:00 hodín. Vravím si, aké zvláštne. Presné poludnie.

Dnes som tiež chcela vstať, a ako som si zobrala mobil a pozrela sa, koľko je hodín, bolo zase 12:00 hodín presne. Nechápala som, ako je to možné.

Žeby nejaké znamenie?
suhail
suhail » gummibear | 1.5.2023 16:11
Máte zvýšenou senzitivitu. Nemáte silný neptun v základním horoskopu nebo nepůsobí vám nějaké silné neptunske vlivy?
gummibear
gummibear » suhail | 1.5.2023 19:47
V astrolexikóne tu na zverokruhu je takáto definícia:

"JASNOVIDNOSŤ - je schopnosť vnímať skrytú príčinu vecí, respektíve vidieť budúcnosť. Ľudia s týmto nadprirodzeným darom majú dominantný Urán alebo Neptún a zároveň aspekt (najlepšie konjunkciu) medzi Lunou a Neptúnom (v menšej miere Uránom) v IV., VIII., IX. alebo XII.dome. Zároveň vzdušný živel (teória, racionalita) býva v horoskope často oslabený alebo úplne chýbajúci."
gummibear
gummibear » gummibear | 1.5.2023 21:07
Ešte ohľadom toho budenia, naozaj dosť veľa krát sa mi stalo, že som sa zobudila a otvorila som oči tesne predtým, ako mal zazvoniť budík - o 6:29. Dosť často úplne presne na minútu. Dosť veľa krát skoro presne na minútu. Vážne som tomu nerozumela, čo sa to deje a ako je to možné. A to som spala predtým niekoľko hodín, nebola som hore.
gummibear
gummibear » gummibear | 2.5.2023 07:58
-

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...