mesiac
Streda, 24.4.2024
Meniny má Juraj

Ezoterika a záhady - 

Postreh z numerológie...

neznámy
neznámy | 28.11.2012 16:51
ja mam dve dvojky, nemam ani rovinu 3,5,7, mám v dátume len jednu 3. A chyba mi aj rovina Saturnu - 4,5,6.
neznámy
neznámy | 28.11.2012 17:51
:) no ale keď máš 3 v dátume narodenia, tak máš rovinu 3,5,7. Keby si ju nemala, tak by bola v mriežke prázdnou. Rovinu Saturna nemám ani ja. Preto asi mám v živote veľmi silné zážitky a moja trpezlivosť a vytrvalosť je neustále skúšaná. Máme sa poučiť skrze životných kríz. Dôležité je, aby sme milovali a boli milovaní... ;)
neznámy
neznámy | 28.11.2012 18:01
aha :) no tak to sedí ako ritka na šerblík :)
neznámy
neznámy | 28.11.2012 18:11
-LOL- no vidíš, pomaličky aj numerologička z teba bude. Ak nevieš, akým profesijným smerom sa uberať, tak možno práve numerológia je tou správnou cestou pre teba. Inak vraj žena s číslom 20 v dátume narodenia má najvýraznejšie schopnosti, čo sa mystiky a okultizmu týka. :)
HKatka
HKatka | 28.11.2012 19:56
Co sa tyka vsetkych schopnosti (ci neschopnosti) osobne si myslim, ze v kazdom cloveku sa skryvaju neobmedzene dymenzie vsetkeho, len ich tak v sebe objavit :-) Astrol. ci numerol. poukazuje na to, co sme si vybrali do vienka, kade cesta vedie, ale nemozno si proste povedat, tak toto som ja a tym aj zostanem. Preto ak mas silne vyvinutu intuiciu a doverujes svojmu vnutornemu hlasu, je to obdivuhodne a bud rada, ze si toto v sebe objavila. Poznam ludi, ktory maju skvele mriezky aj konstelacie a nic z toho, lebo su lenivy na sebe pracovat. No a prave k tomu by mali vsetky podobne discipliny sluzit.
neznámy
neznámy » HKatka | 28.11.2012 20:59
Vrele súhlasím,aj ja som si všimla že ľudia čo majú nadelené v mriežke,akosi nevynikajú ...o tom som hovorila aj v názve tejto diskusie...sú menej komfliktný a nesnažia sa moc,veď im veľa vecí ide,síce priemerne,ale ide....Kdežto ak sa pozriem na mriežku nadpriemerne šikovných a úspešnejších je mi na zaplakanie v prvom momente........-SHAME-
neznámy
neznámy » HKatka | 28.11.2012 21:44
Existuje návod ako "len ich tak v sebe objavit" ? Asi také jednoduché to nebude, práveže omnoho zložitejšie ako si myslíme. Na to je dobrá práve tá intuícia.. aby objavila intuíciu.-YES-:) napríklad.. Myslím, že niektorí ľudia sa môžu aj rozkrájať a v istých záležitostiach nič valného nedokážu, hoci by veľmi aj chceli. A druhým je zas "shůry dáno". A časová os tiež býva nevyspytateľná, niekto má isté vlohy od narodenia, ani nevie prečo a ako, druhý ich získa po nejakej udalosti, alebo prichádzajú postupne vekom..Jedno či ide o hru na husle, jasnozrivosť, alebo pečenie medovníkov ktoré majú nevídaný úspech..
Tieto schopnosti a neschopnosti sú taká jedna veľká záhada ako všetko, o čo sa človek začne zaujímať. Čím viac sa človek nad tým zamýšľa, tým viac prichádza na to, ako málo o tom vie.
Ak astrologia a numerologia poukazuje na to, čo sme si vybrali, aj to má mnoho verzií - čo človek to iný výklad. Aj keď existujú niektoré všeobecné "pravidlá" , je to celá rozsiahla veda. ktorá musí zohľadňovať aj iné faktory. Potrebovala by som 7 životov, aby som mohla pochopiť len niektoré základné súvislosti čo by ma zaujímali. Osobne tým myslím aj v oblasti liečiteĺstva, napríklad aj numerológie, možno psychológie, zaujímala by ma najmä psychika žien..Astrológiu som už po 20 rokoch vzdala. Kníh mám jak stredoveký mních čo 7 rokov nevyšiel z kláštora, ale tu sa nechytám. Intuícia mi nahovára, že na to sa zamerať nemám, akurát tak obdivne prihliadať z kúta -LOL--ROFL- Niektoré veci sa naučiť nedajú, aj keby som mala 77 počítačových programov. Je to ako s muzikou. Ak chceš robiť čo ťa baví, môžeš niečo odpozerať na nete, mnohé si naštudovať, môžeš byť dobrý poľovník, rybár, záhradkár, cestovateľ čo chrlí zemepisné údaje z rukáva, alebo môžeš piecť super torty, či paličkovať dečky, ale výborne hrať na husle nemôžeš - pokiaľ nemáš niečo viac. -FLOWER-
neznámy
neznámy | 28.11.2012 22:11
Ak máš intuíciu akú hovoríš,dokážeš sa všetko naučiť pri každodennom kontakte s ľuďmi....väčšinou sa správajú podľa určitých vzorcov a ostatné vedy máš na dokreslenie
neznámy
neznámy | 28.11.2012 22:46
Evka, niektorí muži napríklad sa správajú tak nevyspytateľne, že na nich je aj naša ženská intuícia krátka..A zaužívané vzorce ani nehovorím. To je už iná téma, že ano, ale do rubriky záhady to rozhodne patrí -LOL-

Inak ja nič naisto netvrdím. Len si to o tak myslím..Zatiaľ ma intuícia nesklamala, ale ja ju ano, dosť často nepočúvam -SHAME-
neznámy
neznámy | 29.11.2012 05:14
Mužov asi neodhadneš pokial si citovo zainteresovaná:D,inak sa dajú zaradiť,len oči otvorené.......-COOL-
neznámy
neznámy | 29.11.2012 17:27
Tak to závidí najmä od toho, že ktorých čísiel tam má viacej :) ...
neznámy
neznámy | 29.11.2012 17:51
Tak to si nemyslím :) mám viac zdvojených čísel v dátume narodenia a moje okolie
i spolupracovníci ma považujú za nekonfliktnú osobu a nemám ani najmenší záujem o vynikanie :)
neznámy
neznámy | 30.11.2012 10:55
..nie všetky čísla sú konfliktné. :) Ja som si všimla, že takéto čísla mávajú ľudia s viacerými päťkami a osmičkami v dátume narodenia. Takí sú aj panovační a impulzívni. Alebo napríklad s viacerými dvojkami, aj keď dokážu riadne vybuchnúť, neznamená to, že sú konfliktní. Len si takto vyventilujú svoju nazhromaždenú energiu, ktorú si v sebe dlhšiu dobu ukladali. Ako napríklad rôzne krivdy alebo svoju prílišnú precitlivenosť. Potom stačí už len nejaké podpichnutie a výbuch hnevu je na svete. Ale konflikty nevyvolávajú. Ovládať sa nevedia napríklad aj ľudia s viacerými 9-mi. Samozrejme, že sú aj výnimky, ktoré si svoju nazhromaždenú energiu vybíjajú napríklad aktívnym športom alebo inými činnosťami. Takýto ľudkovia sú pokojnejší. Viac vyniknúť chcú napríklad jednotky alebo ľudia s osudovým číslom 1. Toto číslo získame z dátumu narodenia tak, že si postupne zrátame všetky čísla, ktorých výsledok nakoniec zredukujeme na jedno. Napríklad jednotky sú rodení vodcovia... :)
neznámy
neznámy | 3.12.2012 10:26
Aj moje pozorovania sú také že vyššie čísla sú viac hnevlivé...dvojky určite nie,skôr sa uzavrú do seba,tam je ešte treba pozerať na celú mriežku....myslela som to fakt komplexne,kto má viac čísel v mriežke napr.3x9 a 3x5 a podobne.....možno majú viac problémov sami zo sebou,ale dokážu to dotiahnuť ďalej a idú si svojou cestou,nie sú moc ovplyvnitelný;)
neznámy
neznámy | 4.12.2012 08:31
Keď budeš "vŕtať"ďalej evka tak hlbšie zistíš,že žiadne číslo nedáva obraz o tom akí sme.Čísla v mriežke a ich počty a súčty už trošku málo o nás niečo naznačujú ,ale...Popis vychádzajúci z mriežok a trojuholníkov otvorí mapu a ukáže kadiaľ,ale nasleduje ako/?/.Tam začína skutočná pomoc orákula.Aj keď má niekto čísla v mriežke uložené ako Enstein,nebude z neho fyzik.Preto je veľmi plytké/a takto som začínala pred rokmi aj ja//pozerať na človeka cez dve jednotky,alebo tri päťky.-COOL-Ja som skeptik aj voči umelým programom,lebo vystihnúť jedinečnosť človeka nemôžu.
Vesmír má pre svoje fungovanie vzorec,ale nikto ho nedokáže zapísať.O človeku môžeme vytvoriť vzorec,ale prečítať ho vie len BOH.Numerológia,astrológia,tarot a ďalšie ezoterické vedy sú však úžasným nástrojom ako sa od Veľkého učiteľa môžeme veľa dozvedieť.Všetkým 1,2,3,4,5,6,7,8,9-kám želám mnoho krásnych zážitkov pri hľadaní v číslach života.
Zornička - ako Ty s astrológiou,mám podobnú skúsenosť s tarotom.Čokoľvek nám príde do cesty má význam pre ďalší život-životy.Možno už v tom budúcom budeš výborná astrologička :-)
neznámy
neznámy | 4.12.2012 11:01
-LOL-

môžem potvrdiť
mám čísla v mriežke uložené presne ako Einstein a fyzik nie som :D
neznámy
neznámy | 4.12.2012 12:37
Mám 3x9 separovanou jedničku a trojku s nulou, je to výhra nebo ne? -YUMMIE-
neznámy
neznámy | 4.12.2012 13:57
Výhrou bude ak si zariadiš život aby si bol spokojný....ničoho sa netreba báť...a ako si mohol čítať niektoré príspevky,možno na číslach až tak nezáleží a netreba sa v tom vŕtať;)
neznámy
neznámy | 4.12.2012 14:00
nar.9.2.1990?no možno by z teba bol dobrý učiteľ matematiky,teda aspoň prvý stupeň-YUMMIE-alebo -NOOO-?
neznámy
neznámy | 4.12.2012 14:16
3.9.1990 -YUMMIE- ale jsem líznutý vodnářem, takže je to docela dost možné :)
Stránka:
< 1 2 3 4 5 >
 

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...