mesiac
Piatok, 29.3.2024
Meniny má Miroslav

Ezoterika a záhady - 

Postreh z numerológie...

neznámy
neznámy | 26.11.2012 14:19
ahoj evka. Ja som si zase všimla, že v mojom živote prevažne hrajú rolu ľudia s osudovým číslom 4, aké mám aj ja a najmä "dvojkoví ľudia". Teda ľudia narodení tak ako ja 2, 11, 20, 29. Takýchto mám aj v rodine, medzi priateľmi a známymi alebo ľuďmi, ktorí mi náhodne nejako vstúpili do života. Sú rovnako citlivý a priateľsky, ako ja. Tiež majú potrebu vychádzať s druhými, aj keď nie vždy sa to s každým podarí. Často sa stáva, že udobrujeme rozhádaných ľudí. Tí sa na nás vždy obracajú s nejakými prosbami. Pretože z nás cítia dôveru a ochotu pomôcť. Aj, keď sa veľakrát cítime byť osamelí, statočne samotu znášame, ale netúžime ostať sami. S dvojkovými ľuďmi si viac rozumiem a mám sa vždy s nimi o čom baviť. Stáva sa nám, že niekedy vieme aj to, na čo ten druhý myslí. Máme neskutočnú silu intuície. :)
neznámy
neznámy | 26.11.2012 15:31
Mila Marika, dakujem Ti pekne za Tvoju skusenost.:) Jedno co na mna vobec nesedi, je ta vyska, mam 180 cm, ale je pravda, som stihla.:D Tiez som skor setrna a peniazky uz skor investujem rozumne, napriklad do nehnutelnosti. Nie som zastanca dlhov, ani poziciek, hypotek a podobnych veci. Analyzujem svoje sny, aj cudzie a tiez ludom vravim, co im prinesie cislo ich byvania.:) Ostatne vlastnosti na mna asi sedia, aj tie negativne asi.-LOL- A s tou manzelkou a matkou neviem, aj ked to asi mam v sebe, tam som sa nejak nedostala, nie ze by som nemala prilezitosti, len mi to vzdy nejak pripadal privelky zavazok.. vzdanie sa vlastnej slobody.. aj ked to co to moze priniest, moze vyvazit slobodu, kto vie.. verim, ze veci su tak ako maju byt.-LOL--LOL--LOL-
vandalka
vandalka » Putes | 26.11.2012 15:43
je super, ked je medzi mamkou a dcerou pekny vztah :) super, ze vam to klape :)
mozno to trosku sedi aj na mna - zranit skor ako zrania mna, ale viac to (bohuzial) "aplikujem" v potencialnych partnerskych vztahoch. Voci mamine vobec (s nou mam odjakziva vynikajuci vztah, klop, klop, klop), ani v rodine, s priatelmi, ani v uz fungujucom vztahu.. praveze skor, ako zacne ten vztah. Ale ked tak nad tym premyslam..nie je to tym, ze chcem zranit...ale uz len predstava, ze niekomu vyjadrim slovne naklonnost je pre mna plna strachu..asi z odmietnutia. Mam pocit uplnej nahoty v tej chvili a necitim sa v tom dobre. Ked uz som vo vztahu, ked mam aspon ak-taku istotu, uz je to lepsie...
s tymto sa zas musim naucit pracovat ja...
neznámy
neznámy | 26.11.2012 16:12
Aj ja sa podelím o skúsenosti,môj terajší partner je životná 11 a moja dcéra tak isto.Myslím že 4 ako taká ,nie je citlivá,je skôr praktická a 11,2 sú ľudia až na mňa precitlivelý a spoločenský...možno ich potrebujeme ako vyrovnávačku k našej praktickosti a dá sa o nás oprieť,čo 11 a 2 asi potrebujú...Citlivosť Ti zrejme dávajú iné čísla v mriečke,podľa mňa.....;)
neznámy
neznámy | 26.11.2012 16:27
Evka tú citlivosť som neprirovnávala k číslu 4. Ľudia s týmto osudovým číslom mi prichádzajú do života, ale nie ako partneri skôr ako kamarátky. Všetko ostatné som písala o tých dvojkách. Ja som narodená 20, ale osudové číslo mám 4. Viem, že štvorky sú skôr rozumovo založení ľudia. Takže u mňa by to malo byť nejako v súlade. Dvojky ma skôr priťahujú tak všeobecne. Môj syn je narodený tiež 2. A obaja sme takí mojkoši. :)
neznámy
neznámy | 26.11.2012 17:51
Moja priam precitlivelosť je z dvoch dvojek v mriežke ,doslova sa bije zo životnou 4......11 ma v živote po určitých zatrpknutiach znova cítiť a som im za to vďačná.....Moja 11 má už 17rokov a ešte včera zas so mnou spala,robili sme si večierok-rozprávací...normálne sa bojím ,že sa jej nezbavím-THUMBSUP-
neznámy
neznámy | 26.11.2012 18:39
:) buď rada, že sa jej nezbavíš. Veď je tvojou súčasťou, kúsok z teba. Ja mám v mriežke, iba jednu 2. Ale rozmýšľam, či tá životná 4 je pravou. Pretože je súčtom 22, o ktorej sa v numerológii hovorí, že by sa nemala sčítavať a tiež ani 11. V tom prípade by to znamenalo, že som nadmieru citlivá. A tie dvojočky sú mi veľmi srdcu blízke. Aj sestra a kamarátky z dedstva sú 2. Ja by som sa ich za nič na svete zbaviť nechcela. -HEART-;)
Putes
Putes | 27.11.2012 11:14
Moc dobře ti rozumím, protože jsem pevné vzdušné znamení a moc ráda se vznáším. Majetek a peníze pro mě znamenají jen nutný prostředek k přežití. Také mi moje čísla moc pomáhají. Mám jen dvě číselné rodiny, a to rovinu vášně a odhodlání. Bohatě mi to stačí k životu. Takže mám většinou dobrou náladu, lehký krok, smysl pro legraci a pár dobrých přátel, kteří dokáží se mnou držet krok. Pravda, někdy přidou okamžiky, kdy spadnu na hubu a natluču si. Chvíli se v tom blátě motám, ale zase se dokážu odrazit a už jsem to zase já, kdo se raduje z pohledu na hvězdy.-LOL-
neznámy
neznámy | 27.11.2012 12:02
marika myslim ze to sedí, ja son narodena 20. a vsetko co si napisala o "dvojkových" ludoch je pravda.
neznámy
neznámy » Putes | 27.11.2012 12:38
..aj ja soom narodená 11.11.1965...takže presne viem o čom tu Putes píšeš...:-)
neznámy
neznámy | 27.11.2012 13:43
..:) som rada, že sa niekto v tom našiel.. A počula alebo čítala si o tom, že niektorí muži sa nás žien 20 boja? Vraj sme ako čarodejnice. Všade sme, kde aj oni a vieme o všetkom, čo robia. A keď nie, tak si to aj tak zistíme. Sme ako FBI. -LOL- Niektorí numerológovia priraďujú niektoré 20-ky do kategórie ženy vamp, ako bola hviezda prvých nemých filmov Theda Bara. Hovorilo sa o nej, že svojou chladne príťažlivou osobnosťou podobnou upírom dokáže muža priviesť do záhuby. Tak dúfam, že my nepatríme do tej kategórie.... Či? ;)
HKatka
HKatka | 27.11.2012 22:12
Veru pravda, dvojka je hlavne cislo intuicie. Takze, bodaj by sme vsade neboli a vsetko minimalne netusili, ked nam to pride z hora :-) Viem, ze kto ma dve dvojky v mriezke, intuicia sa este viac zvysuje a myslim, ze aj nula zvysuje vyznam dvojky samotnej. Velakrat sa mi stalo, ze som nieco len tak tresla, bez toho, ze by som sa nad tym zamyslela a bola to pravda :-) Alebo ked soferujem a dakde bludim, intuicia napovie kade ist. Niekedy :-) A to mam len jednu dvojku :-)
neznámy
neznámy | 27.11.2012 23:29
marika uz ani nehovor viac lebo sa zacnem bat :) uplne to sedí, aj ja mam niekedy ten pocit ze sa ma muzi boja, a aj moj priatel mi to potvrdil..Teda nie je to strach, ani neviem ako to nazvat, proste, jak keby som bola nevyspytatelna.. a viem ze som niekedy prchká a vela vecí ktore v navale zurivosti alebo hnevu poviem, tak o par minut uz ani neviem preco som sa tak nastvala a niekedy ani neviem co som povedala, ale viem, ze som nechcela nikdy ublizit.
A intuiciu mam, len niekedy neviem ci si to nieco nenamyslam.. a aj vela ludi mi to neveri, myslia si ze som domyslava, ale neviem, ja uz ten pocit poznam :) niekedy to hranici aj s tym, ze vzdy si myslim ze mam pravdu, ale nie je to pritom tak, ale jednoducho viem, ze to tak je :D
neznámy
neznámy » HKatka | 27.11.2012 23:48
Mám veľmi silne vyvinutú intuíciu a pritom mi dvojka v dátume úplne chýba. Aké je na to vysvetlenie ??
neznámy
neznámy | 28.11.2012 00:25
:)sú aj roviny ,ktoré intuíciu dávajú;)
neznámy
neznámy | 28.11.2012 00:47
A ktoré sú to teda ? Nič som nenašla -LOL- Len že som nesoudná, tvrdohlavá, nevyrovnaná, žiarlivá, s nedostatkom sebadôvery :D-LOL- To už je na odstrel -YES--ROFL-
neznámy
neznámy | 28.11.2012 06:43
Nikdy nie je nič na odstrel,to by nás bolo ako adeptov viac;)napríklad chýbajúce čísla 3,5,7 rovina vízie.....to by mohlo znamenať ani nie dobrú intuíciu,ale doslova vnuknutia zhora-THUMBSUP-
neznámy
neznámy | 28.11.2012 13:21
..Keď čítam tvoje riadky, tak mám pocit, ako keby si opisovala mňa. Síce sa nás muži boja, ale tí odvážnejší, ktorí si nás vezmú za manželky, nič neoľutujú. Práve naopak, mohli by sme byť pre nich výhrou. :D Ale dosť bolo samochvály, samozrejme, že máme aj tie zlé vlastnosti. A to práve tie, o ktorých si písala. Posledné slovo máme vždy my. ;)
neznámy
neznámy » HKatka | 28.11.2012 14:08
..presne tak. Ja mám tiež len jednu dvojku v mriežke a tiež mi v nej chýba rovina Vízie 3,5,7. Neviem, či sa zo všetkého vymocem vďaka tomu. Ale už sa mi v minulosti stalo v Anglicku, že tesne pred odchodom mi zmenili stanicu odchodu, bez toho aby ma o tom informovali. Stále som mala pocit, že niečo nieje v poriadku, tak som vyšla zo stanice. No a na križovatke som sa stretla z autobusom, ktorý práve odchádzal na Slovensko. Našťastie ma zbadali, ako im tam kývem a skáčem. Potom som už len so slzami v očiach a s batožinou nastúpila. Neviem, kam by som šla, keby som čo i len o minútku neskôr došla na tú križovatku.... .
A dve dvojky a dve nuly má v mriežke môj syn Robert. A asi máš pravdu, že je to o silnejšej intuícii. Niekedy mám pocit, že toho vie viac ako ja. Potom sa popri ňom cítim tak hlúpo. Minule ku mne došiel s papierom, na ktorom mal nakreslený celý podvozok auta, lietadla a helikoptéry. Bolo tam úplne všetko, cez katalyzátory, chladiče, nádrže, poistky, trubice a čo ja viem čo ešte. Aj mi o tom celom rozprával, jak pán profesor. Keď som sa ho spýtala, že odkiaľ to vie, tak mi len odvrkol: " Tak proste to viem. A čo?". Alebo inokedy mi z ničoho nič povie o tom, o čom práve premýšľam.
Keď je v dátume narodenia viac dvojok, tak to by mohol byť problém. Vtedy je to viac o výbuchoch hnevu, urážlivosti, neusporiadaných vzťahoch, ale aj o umeleckých sklonoch. :)
neznámy
neznámy | 28.11.2012 14:54
:) presne viem, čo myslíš tým, viem, že čosi nie je tak ako má byť, len prísť na to, čo a vtedy tá intuícia naozaj pomáha a vždy sa nejakým spôsobom vymocem a dostanem takmer z každej šlamastiky. Mám jednu dvojku v mriežke a rovina 3,5,7 mi nehrozí...:)
Stránka:
< 1 2 3 4 >
 

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...