mesiac
Štvrtok, 25.4.2024
Meniny má Marek

Ezoterika a záhady - 

PODVODNIK SAI BABA

milan08
milan08 | 5.10.2014 12:34
nemam vlasty nazor na neho-nestretol som ho,ale aj P.Makedonova o nom tvrdila,ze nieje svetly.
neznámy
neznámy » milan08 | 5.10.2014 12:54
P.Makedonova precitala som si jej zivotopis a cim sa zaoberala.Moja odpoved podla toho comu sa venovala,ta pani nema pravo hovorit,kto je svetly alebo tmavy,pretoze ta pani sa venovala ezoterike a to je vonkajsok.Nieco som prečitala a tam su skor prikazy.Ta pani mala silne ego a prikazovala a poukazovala tam na seba hodne.To mi staci.
neznámy
neznámy » martinbd | 5.10.2014 13:32
videa su podla mna dostatocny dokaz. najdi si na youtube. pripadne vrazdy nie su podstatne ci to ze je asi pedofil. to je nepodstatne. podstata je to ze pise sa ze je to falosny guru: a co ked to je pravda? ale niekto to nechce chapat ani vidiet? -ROLL- pre takych tema ani nie je

nebudem uz ale ping pongovat pa :)
neznámy
neznámy | 5.10.2014 13:36
Klíííd
Každý člověk má právo vyjadřovat se jak chce a z pozice, ze které vidí věci takové, jaké jsou. Juryno argumentuje z pozice skeptika a kdo má energii stavět se do pozice protihráče - proč ne? Můžeme to brát jako zprávu o informačním toku na území Slovenska, Čech, Moravy a Slezska.

Na okraj - přečteš si po sobě své názory? Neřekla bych, že je psalo ego v rouchu beránčím. Zde se ukazuje ego každého z nás, protože chce minimálně informovat o odlišnosti (která vskutku neexistuje-LOL-), vyvolat diskuzi, rozpor nebo konfrontaci názorů. Bez ega bychom si nikdo ani neťukli :)
martinbd
martinbd | 5.10.2014 13:55
Rozmazané videá sú dostatočný dôkaz?, no výborne ...
Vraždy nie sú podstatné, tak prečo o nich píšeš? To akože nie je podstatné, že niekoho označíš za vraha, pedofila, ...? To či to je falošný alebo pravý guru, tiež nie je možné zistiť len na základe jednej výpovede, mal by si pridať výpovede ľudí, ktorých vyliečil, alebo im pomohol. Ani ty, ani ja nevieme posúdiť, či je pravý alebo nepravý.
neznámy
neznámy | 5.10.2014 13:58
Moja zlata ja som v pohode.Argumentovat mozes jedine tomu co mu rozumies a s cim mas skusenosti.Pre mna informacia je informovat o diani,kde som sa podielala alebo mozem vyjadrit svoj pohlad na dianie.Lenze tu je skor o osocovani a dokonca obvineny.Potom sa nečudujme,kde sa uberame a aka je situacia vo svete a tu na SK.Ego ma byt v sulade s dusou.Kazdy vidi svojimi ocami a vnima to po svojom.To uz je na kazdom a tym sa nebudem zaoberat.
neznámy
neznámy | 5.10.2014 13:58
Moja zlata ja som v pohode.Argumentovat mozes jedine tomu co mu rozumies a s cim mas skusenosti.Pre mna informacia je informovat o diani,kde som sa podielala alebo mozem vyjadrit svoj pohlad na dianie.Lenze tu je skor o osocovani a dokonca obvineny.Potom sa nečudujme,kde sa uberame a aka je situacia vo svete a tu na SK.Ego ma byt v sulade s dusou.Kazdy vidi svojimi ocami a vnima to po svojom.To uz je na kazdom a tym sa nebudem zaoberat.
neznámy
neznámy | 5.10.2014 16:34
Celá tahle diskuze je do očí bijícm důkazem že nemáš pravdu :D -argumentovat se dá i bez znalostí a zkušeností -PUH-.
Jsem zvědav, na koho bude Juryno kydat hnůj příště -ROLL-

osobně si myslím,že než někoho označím za temného,měl bych si nejdřív pro jistotu zkontrolovat čistotu svých brýlí -COOL-
neznámy
neznámy | 5.10.2014 19:36
otazka je ina. ruku na srdce a v uprimnosti k sebe. najspekulativnejsie hypoteticko teoreticky pripustim ze moj gururu sa myli a je to inak. ak by to tak spekulativne bolo tak ozaj by som to chcel vediet? ozaj je to odpoved uprimna?

tak teda ruku na srdce -HEART- . som plne presvedčený, že môj guru sa nemýli v tom, že nepotrebujeme jesť mäso, že by sme nemali páchať násilie a ubližovať, že by sme mali rešpektovať a uctiť si iné náboženstvá a duchovné smery, a tiež som presvedčený, že sa nemýlil v tom, keď povedal, aby sme nehovorili škaredé veci o druhých (áno aj to povedal). napokon kto sme my aby sme súdili?

ja tiež nezakladám diskusie s tematikou "vy kurvy zhýralé, prestaňte žrať mäso!" -LOL- a sú k tomu jednoduché faktické argumenty, že mäso nie je pre človeka prirodzené. lenže treba rešpektovať osobné presvedčenie a vieru ostatných. za to nikto z nás nemôže v čo sa náš rozum rozhodol veriť. môžeš druhému dať príležitosť pozrieť sa na vec z inej strany, ale musíš brať do úvahy jeho osobné skúsenosti na základe ktorých uvažuje. uvažovanie človeka sa radikálne zmení len na základe vlastných skúseností, nie na základe teórií a diskusií...
neznámy
neznámy » martinbd | 5.10.2014 20:41
Inak to o dokazoch neni. Ako sa ma dat dokaz?a co ak nahodou sa uz dal? Pozri zoberme si fakt ktory dufam ze je tu uz jasny: cirkev je klam. To je fakt. Nemam na to ale ziadny dokaz a nikdy ho mat nikto asi nebude. Problematika je ina: moze mat clovek teraz hned taky vhlad do seba ze pochopi klam? Nemoze moze to len ten kto je kusok pred tym. Alebo potom to postupne casom pochopi ci uvidi ten kto ma zaujem. Nijak inak to nejde. Peace bratm -FLOWER-
martinbd
martinbd | 5.10.2014 20:54
Akože to nie je o dôkazoch? Akože sa to nedá dokázať? Tak keď podvádza, vytiahnem také video, že to tam bude jasne vidieť, ak také nemáš, tak potom ani nezačínaj takú tému. K tým vraždám sa už ani nevyjadrujem, už som sa vyjadril. Ide tu predsa o česť nejakého človeka. Takéto veci neberiem na ľahkú váhu. Nie som jeho prívrženec, ale proste, nepáči sa mi takýto prístup. Nech vyjde pravda najavo.

Cirkev je klam? To je snáď na ďalšiu tému. Čo ja viem čo je cirkev, a čo to znamená že je klam?
Radšej sa do tejto témy nepúšťajme.

Tú záverečnú úvahu som nepochopil. Či môže človek poznať pravdu, rozlíšiť ju od ilúzie?
milan08
milan08 | 18.10.2014 09:41
nebola ani to co o sebe tvrdila,aky zamer to malo,to neviem presne
neznámy
neznámy | 20.10.2014 19:23
V sai babovej izbe nasli 120milionov rupii,100 kg zlata a 300 kg striebra

https://m.youtube.com/watch?v=wQJWEqlI-Es
esterka
esterka | 4.9.2019 15:38
Náhodou ma hodilo sem na Zverokruh, lebo som z nejakého vnútorného popudu spomenula na Sai Babu, keď sme sa bavili s mužom o manipulácii a keďže som zhodou okolností tiež členkou tohto portálu, veľmi rada by som zareagovala na túto vašu diskuciu, pozerám síce, je je už dosť dávna, tak neviem, do akej miery bude moja reakcia aktuálna na vás, ktorí ste sa tu vyjadrili...
Neprečitala som si ešte celú vašu debatu, lebo mám rozčítaných dosť intenzívne cca 5 kníh a 5 článkov, dočítam ešte, ale nevadí, nejaký "vejcuc" z vašich názorov som si urobila...
V prvom rade nechápem, prečo tu debatíte o Sai Babovi mimo kontextu astrológie??? však toto je astrologický portála pri hodnotení tejto pre mňa kontraverznej osoby by som jednoznačne vychádzala z kardinálnych, nestranných poznatkov, ktoré mi ukazuje jeho osobný horoskop, viď:
https://www.astrotheme.com/celebrities/recherche.php
Na jeho horoskope teda jednoznačne vidíme, že sa jedná o mega podvodníka v rúchu guru: https://saibaba.estranky.cz/. Túto stránku som nemohla čítať, lebo ma k žiadnym konkrétnym článkom nechcelo pustiť, neviem, niečo tam nefunguje... Ale teda prečítala som si článok, ktorý si Ty odporučil: http://www.oslikuv.net/vnitrnihlas/sc-cl-26.htm, a obzrela jeho horoskop a stačí mi... Teda aby to nevyznelo, že som povrchná, preštudovala som si v preklade z wikipédie celý dlhý článok o tejto osobe...
Jednoznačne súhlasím so striktným a kritickým názorom Neznámeho, pretože z duše nemám rada náboženských fanatikov a slepých, fanatických veriacich bez nadhľadu, to je ako mor a takí sú aj Sai babovi stúpenci, akurát rozdiel je v tom, že tento pseudo-guru má planéty postavené tak, že bude mať moc: Slnko aj Asc v Škorpiónovi a Pluto v 8. dome a veľmi zle osvietený Neptún v konjunkcii s MC... kto náhodou nevie, čo to znamená, to je prosté: Škorpión v 1.dome plus Slnko v ňom znamená, že dotyčný sa presadí, bude mať moc... Celé to podčiarkuje hlavne ten 8.dom, v ktorom mali Pluto aj Hitler, má to tam Merkelová, Macron... Ale kukni na to Pluto, ako je nasvietené: celé zle, s Mesiacom v konjunkcii, už dlhodobo si to všímam, ale Pluto "sa neznáša" s Mesiacom, tieto dve planéty v konjunkcii a zlých aspektoch prinášajú diabolké, zlé veci...
Magnician
Magnician » esterka | 4.9.2019 19:12
kiež by to bolo vždy tak jednoduché,,prísť podľa osobného horoskopu na darebáka,ale ťažko povedať....
milan08
milan08 | 6.9.2019 06:20
.....musel nejako vyniknut....
nikav
nikav » esterka | 6.9.2019 09:37
Jednoznačný falošný prorok. Teba by sme tu esterka potrebovali častejšie.
neznámy
neznámy » esterka | 6.9.2019 11:19
Mne je srdečne jedno kto a aký je Sai Baba, guruovia ma nikdy nebavili. Ani takí, čo si takto nehovoria, len sa tak správajú.
Ale zaujalo ma, čo si napísala.
Nepáči sa mi, že na základe horoskopu, kde doslova démonizuješ Pluto, rovno zaškatuľkuješ nejakého človeka kamsi. Pluto má ako každá planéta v horoskope dve strany mince a ako bude používané, o tom rozhoduje morálne nastavenie. No a to horoskop akosi neukazuje.
Takže s takouto astroanalýzou nesúhlasím.

Mimochodo toto fórum nie je striktne astrologické, keď si všimneš, sú tu viaceré "chlieviky" a konkrétne Sai Baba je zaradený vo fore Ezoterika a záhady.
neznámy
neznámy » Magnician | 6.9.2019 18:37
No právě.
Závěry z radixu málokdy za něco stojí. Zvláště z radixu tak o t e v ř e n é h o. :)
neznámy
neznámy » esterka | 6.9.2019 19:05
Tak já jsem asi povrchnější, nečetla jsem o tom člověku nic a dokonce jeho jméno vidím poprvé. Ale zaujalo mne, že svůj "striktní a kritický názor" stavíš na astrologickém pohledu na radix.
Souhlasím s tebou snad v jediném, že jde na první dobrou o silnou osobnost. Nejsem profík, a tak abych se mohla solidně vyjádřit, potřebovala bych na to dlouhý čas.
Jenom vzhledem ke tvé striktnosti a jednoznačnosti bych upozornila,
že v 1. d. má zmiňovaný nejen Slunce ve Štíru, ale i v konjunkci se Saturnem a Venuší, což nepopírá možnost moci, ale otvírá i různé podoby oné moci,
že v 8.d. má Pluto cca dvanáctina lidí a Hitler s Macronem v jednom pytli? A Pluto vůbec není "zle nasvícené", proč celé zle? Je v konjunkci s Lunou, což vypovídá o silných traumatech, kterými dotyčný bude procházet, nebo do kterých bude sám jiné uvádět. Dále v konjunkci s Jižním uzlem! A v sextilu na Černou Lunu, pokud s ní pracuješ. Nezdá se mi to zrovna "cele zle". V mundánní astrologii (v Raku) jde asi o převratnou, rozmetávající transformaci, v osobním radixu bych byla opatrnější, pokud jde o Plutona - rozhodně se mi tvé hodnocení oné konjunkce nezdá "jedině správné".
Problematický může být spíše Neptun na MC, který je v kvadrátu se Sluncem, Venuší a Saturnem. Může to být člověk zmatený, pomatený, ale také celoživotně urputně hledající pravdu. Fantazie ho může svádět na zcestí, ale na druhé straně vést k zamyšlení a návratům k podstatě. Generační aspekt Saturna a Neptuna je spíše o bolestném nepochopení, které vyžaduje naprostou oddanost věci, o níž usiluju (MC).
Je to také střelba od boku, ale nemám kolty tak proklatě nízko.

-PUH-
Stránka:
1 2 3 4
 

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...