mesiac
Streda, 24.4.2024
Meniny má Juraj

Ezoterika a záhady - 

PODVODNIK SAI BABA

neznámy
neznámy | 4.10.2014 05:40
Video: Podvadzanie pri materializacii, text info (pedofilia,prachy,vrazdy atd):

https://www.youtube.com/watch?v=EwOecpMkHH0 />





http://www.oslikuv.net/vnitrnihlas/sc-cl-26.htm


ved to ma aj v tvari -YES-
neznámy
neznámy | 4.10.2014 11:17
Juryno stretol si sa ty osobne? Bol si priamo pritom,ked tu pises ake ciny vykonal?Pretoze som priamo napisala tomu,kto ho obvinil a pritom mi nevedel podlozit jeho obvinenie,len na mna zautocil slovne.Dokonca som sa musela predrat cez tretieho dokym som nasla tohoto pana Davida,ktory rozsiruje tieto svedectva.Je to muz,ktory je bolestivy a mam pocit,ze ocakaval,ze dosiahne viac popri Sai Baba a nepodarilo sa mu,premna podla pismenok je zatrpknuty.Ten pan,ktory sa podielal na tej stranke mi napisal,ze on s tym nechce mat spolocne a aby som uz mu nic nenapisala a este mi aj prelozil do anglictiny.Takze ked si pritom nebol tak nemozes to napisat ako pravdive alebo si ovca,ktora beka ako druhy zapiskaju.Maj svoj nazor a komentuj len svojimi skusenostami.Inac natom videu som nic nevidela a ked este je tam zakazane pisat nazory tak nechce počut iny nazor.To je vsetko a riad sa svojimi zazitkami osobnymi:)-HEART-
neznámy
neznámy | 4.10.2014 11:57
parádne svedectvo o rozmazanej šmuhe! -THUMBSUP-
klobúk dole -BOW-

kritické myslenie pracuje na plné obrátky.

skús mi povedať z kade pochádza ajurvéda, astrológia a z kade mali starí Indovia tak presné astronomické údaje, ktoré sa modernej astronómii nepodarilo vypočítať na prvý šup, pretože museli objaviť stále niečo nové, aby sa dopracovali tam kde boli v Indii pred tisícmi rokov???? toto nie je podľa teba dostatočné svedectvo o schopnostiach starých Indov???? to na júťjube nenájdeš, lebo to je pravda a nedá sa ničím racionálnym spochybniť. zosmiešnili by sa tak vedecké autority pred starými duchovnými náukami, ktorými pohŕdajú a vysmievajú sa samotnej astrológii.

radšej začni používať intuíciu. ponúkam svedectvo o účinkoch pôstu na rozvoj jemného vnímania (začína to chuťami) už po 21 dňoch. toto je ten pôst ako cesta k pránickej strave:

http://www.youtube.com/watch?v=WGATdjtW3mU
LoveIsTheLaw
LoveIsTheLaw | 4.10.2014 12:08
Povedzme si na rovinu, poslom nových správ nie si, keďže tento "boom" bol aktúalny pred niekoľkými rokmi, ale to, že ťa Tulinka označila za "ovcu, ktorá béka ako druhí zapískajú", tak to ma dostalo.:D
neznámy
neznámy | 4.10.2014 12:10
Poznam ludi z Indie a tu organizaciu,ktora je pod zastitou Sai baba.Mozem ti povedat,ze to je krasne,pomohol hodne ludom,komunitam,su sebestacny,maju vsetko co potrebuju tu na zemi a hojnost.Predtym boli velmi chudobny.Ver tomu,ze im nic nedal,len im pomohol rozvijat ich talent a aby to vedeli pouzit tu na zemi.Nie su odkazany na stat a komunita mam vsetko,.Takto je to po celom state v Indii a dokonca aj vo svete.Tak premna je podstatne co tu zanechal a co urobil a robi pre ludi.Jeho energie su tu a pokracuju dalej.Poznam a videla som.Mam kamaratov odtial a mam ich rada
neznámy
neznámy | 4.10.2014 12:11
ozaj poznáš nejakú veľkú duchovnú osobnosť, hodnotného človeka, z ktorého by sme si mohli brať príklad? máš k tomu svedectvo? máš svedectvo k tomu z kade pochádzajú duchovné techniky a tie ezoterické úlomky, ktoré si tak rada prisvojuje západná kultúra? hľadáš niečo čo by ťa posunulo ďalej, alebo rezonuješ len na vlnách "pedofilia,prachy,vrazdy atd".

vieš ako sa hovorí... včely sadajú na med, muchy na hovná ;)
LoveIsTheLaw
LoveIsTheLaw | 4.10.2014 12:17
Zaujímala by ma spojitosť tvojho príspevku s vytvorenou témou. Ja som ju nenašiel, asi len preto, že nemám dostatočne vytrénovanú intuíciu. Zádadou mi aj ostáva, prečo si sa tak rozčertil, keď je to pravda. Na tom zas môj kritický rozum zlyháva.

Tebe doporučujem dať si minimálne 50 kg závažie na seba, aby si neulietaval do "nebeských výšin", ver mi, urobíš dobre pre seba aj ostatných.
neznámy
neznámy | 4.10.2014 12:27
Na prvý pohľad to nie je žiadny guru, ani normálny človek a na to moja intuícia nepotrebuje žiadne dôkazy. :)

"Lidé chtějí být klamáni... a tak jim dáváme jen to co chtějí a oni jsou nám vděční a peněženky své otvírají."

Nedôverujem žiadnym "osvieteným".. hra na osvietených je najlepší obchod s ľudskou naivitou, hlúposťou. S hlúposťou ľudí, ktorí odmietajú vziať zodpovednosť za svoj život do vlastných rúk a potrebujú ako stádo niekoho nasledovať.
Ako ďalší príklad uvediem túto sektu, ktorá je hneď v CZ. Neviem, či sa na tom videu smiať alebo plakať... :) ľudia tam sedia ako retardovaní a uznávajú akýchsi štyroch či piatich tajtrlíkov, čo sedia vpredu a posväcujú keksy. -NOOO-

http://www.youtube.com/watch?v=ROy9v4czBCc
neznámy
neznámy | 4.10.2014 12:57
Kto chce dokazy to uz sam nie si je isty.Preto chce dokazovat.Ja som len chcela pocut osobne skusenosti so Sai baba,ked tu pise a poukazuje na neho,Dokonca osocuje,ze ci on mal osobnu skusenost co napisal.Sai babu netreba obhajovat to nepotrebuje a on by nechcel.Svetlo je samo o sebe svetlo a kazdy mame staviat na svojich skusenostiach a nie kto co povedal.Pretoze nepozname osobne kto ho osocil,len mne stacilo co mi napisal a uz som citila,ze je to zatrpknuty muz.To je vsetko.Kazdy je sam zodpovedny za svoj zivot a ked je spokojny a robi mu to radost tak nech je tam.Moja zlata neviem aku mas intuiciu rozvitu,pretoze intuicia je tvoje prave ja,ktore cez teba takto hovori.Ked takto vnimas asi by som este hladala v sebe ci je to naozaj intucia alebo tvoje ego.
neznámy
neznámy | 4.10.2014 13:12
Intuícia
Intuícia (z lat. in-tueor, in-tuitum) znamená vhľad, alebo náhľad a v súčasnom užití obvykle označuje schopnosť rychlého chápania, odhadu a rozhodovania, ktoré nie je sprostredkované žiadnym uvažovaním aj keď býva prevádzané pocitom jasnosti a istoty, nie je podložené žiadnymi dôvodmi. Intuícia môže byť podmienená skúsenosťou a hrá významnú úlohu ako pre rychlé rozhodovanie pod časovým tlakom, tak tiež v umení a každej tvorivej činnosti. Odtiaľ tiež intuitívny – dosiahnutý intuíciou či odhadom, nezdôvodnený, predbežný.

atď.

Neviem z akej náuky si vzala svoju definíciu intuície a ani ma to vlastne nezaujíma. Ja som mala na mysli všeobecne platnú definíciu.
neznámy
neznámy | 4.10.2014 13:14
Ta hra na osvietenych je fascinujuca. A cim viac vidno do toho tym fascinujucejsie to je ze v akom rozsahu tu to je. Smutne je ako sa ludia brania a nechcu sa prebudit lebo principom fungovania ludskej mysle je hladanie istoty a bezpecia a tak si vytvarame predstavy-svoje viery co su len tuzby. To je zmatok teda strach. Tento strach sa skonci ak clovek hlada "pravdu" a nie istotu istotu

Inak tajtrlik :D to je smiesne slovo
neznámy
neznámy » LoveIsTheLaw | 4.10.2014 13:16
ten môj príspevok nadvezuje nie len na túto tému, ale všeobecne na yurinho príspevky o pránickej strave. možno preto nerozumieš čo som tým chcel povedať, lebo veľa vecí dávam spomemedzi riadkov myšlienok ktoré sa tu točia.

neviem z akých výšin sa mám dostať dole. musíš mi to upresniť. myslíš z takých výšin ako je stred galaxie? no možno by som sa nemal zaoberať tým, že starí Indovia nielenže poznali galaxie, oni vedeli aj to kde je stred galaxie, v ktorej sa nachádzame. pretože to je to o čom som písal. a racionálny rozum mi hovorí, že niekto musel vedieť niečo viac a musel existovať aj zdroj tohto poznania a techník poznávania - vnútorný zrak, astrálne cestovanie atd.

rád by som videl aj niekoho odvahu na vlastný názor na pravdu a nie len názor na klamstvo a podvod. na zdroj a cestu poznania som videl minimum názorov. ale podvodníkov vidí každý na prvý pohľad. tí čo tvrdia že cesta poznania je len naše vnútro toho vedia prakticky strašne málo a aj toto teoretické poznanie príde väčšinou zvonka (asi z Indie)
neznámy
neznámy | 4.10.2014 13:26
V poriadku moja to je nazor dakeho psychologa alebo,ktory sa tomu venuje.Skodaa,ze si mi nenapisala tvoju skusenost s intuiciou a ako ju ty vnimas.Zase si mi prekopirovala,kto druhy napisal.Ja som ti napisala moj nazor a skusenost ako vnimam intuciu.Takze zase riadis druhymi a nemas svoj pohlad.Tu nie je podstatne,pretoze kazdy mame naberat skusenosti a natom sa ucit.Ide oto,zase si osocila a pritom poukazujes,kde si ani sa nezucastnila.To je vsetko.Mozno by bolo dobre pisat jedine vtedy ak mas s tym osobnu skusenost a mozes napisat svoj pohlad a ake si mala pocity.To je vsetko pa
neznámy
neznámy | 4.10.2014 13:26
Chyba je, že ľudia si myslia, že tá cesta poznania má nejako vyzerať, že pri nej musia "niečo robiť".

Cesta poznania je celý život a tí, čo si myslia, že sú "duchovní" - neznášam tento pojem, tí, ktorí ostatným tak radi vyhadzujú na oči, že majú "EGO" a podobné ezoterické žvásty, bývajú vo vnútri najviac prehnití.

Čím silnejšie svetlo, tým väčší tieň - to je stará pravda. A títo duchovní svätci, naoko čistí, naoko osvietení, čo si myslíš, kde žije protipól, ak nie v ich nevedomí ;)? Kde žije tá monsteriózna obluda?

Nejdem sa pliesť do tejto debaty, proste môj názor je, že cesta poznania je život sám a nie je potrebné kvôli tomu nikoho osvietiť, ani obhadzovať kvetmi. Akákoľvek sekta a vyzdvihovanie jednotlivca nad kolektívom je podozrivé a nie je mi po chuti. Ale nech si každý rieši a verí čomu chce. Howk. -BIGEYE-
neznámy
neznámy | 4.10.2014 13:30
Moje zlato citam tvoje zalozene prispevky a okolo coho sa tocia.Myslim,ze ta to laka duchovno a chces nazriet hlbsie,len ides nato z opacneho konca.Naprv spoznaj kto si a kto je tvoja dusa.Poznaj svoje ego a ked ich spoznas potom budes vediet kto prave s tebou hovori a kde ta vedie.Nie sa posmievat navazat sa a pritom sorry si nevedomi.Mozno este potrebujes nadobudnut skusenosti alebo nasmerovanie
neznámy
neznámy » LoveIsTheLaw | 4.10.2014 13:35
skopírujem jeden tvoj príspevok z inej diskusie:

LoveIsTheLaw » Michelangelo | 27.9.2014 09:36 » Odpovedať
Ak chceš nájsť kľúč k riešeniu tvojho problému, začni ho hľadať tu:
http://www.mixofpix.eu/alan-watts-mysel/

myšlienky z tohto videa sú autentické rysy učenia indickej kultúry. prirovnávanie mysli k opici, hladina jazera, pozorovanie jazera a celé toto video je parafrázovanie starých indických duchovných spisov. tieto teoretické vedomosti o mysli kopírujú "duchovní" západniari a tí majstri čo to priniesli, tých označia za pedofilov a kadejakých sexuálnych deviantov. asi by si potreboval 50kg závažie aby si nepozeral také videá ;)
neznámy
neznámy | 4.10.2014 13:39
50 kg je váha jednej ženy napríklad. Zavesiť na krk.
neznámy
neznámy | 4.10.2014 13:41
moja má 55 -LOL-. to mi stačí aby som nelietal kade tade
neznámy
neznámy | 4.10.2014 15:43
Odkazuješ na tradice tísicileté indické kultury, ayurvédy atd. To je sice fakt, že vše funguje, ale to neznamená, že nemají falešné guru, kteří by zneužili těchhle tradic. Já bych Sai Bábu podrobila zkouškám jako přejít rozžhavené uhlí nebo jógínské cviky, něco, co dokazuje výjimečnost. Kdo chce činit zázraky, musí napřed ovládat své tělo a mysl.
I Ježíš při svém putování údajně navštívil země jako Indii, Tibet, kde se stal jógínským mistrem a byl zasvěcen. Což mají zaznamenáno údajně i v tibetských kronikách. Jenže v Bibli nějaká ta léta jeho života zkonfiskovala církev.
Bible varuje před nástupem falešných proroků a guruů - v tom má pravdu.
Možná to je stejné jako s filipínskými léčiteli a jejich trikem operace orgánů.
neznámy
neznámy | 4.10.2014 16:27
" .. že cesta poznania je život sám a nie je potrebné kvôli tomu nikoho osvietiť, ani obhadzovať kvetmi. Akákoľvek sekta a vyzdvihovanie jednotlivca nad kolektívom je podozrivé a nie je mi po chuti. Ale nech si každý rieši a verí čomu chce. Howk. " -BIGEYE-
........................................

-THUMBSUP-

Je to přesně o umění si vybírat. Osobně nejsem proti různým učením a směrům, ale každý člověk potřebuje něco jiného v souvislosti s tím, co prožívá, kde se nachází, k čemu inklinuje. Musí se podřídit všemu, co vidí a slyší jako celek ? Nebo může přijmout jen to, co jej vnitřně osloví a vnější divadýlko nechat být pro jiné, kteří pro své prohlédnutí potřebují tvrdší dopad? I k takovému přístupu potřebujeme nějak dojít, byť za cenu různě-tvrdých pádů ;)
Stránka:
1 2 3
 

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...