mesiac
Štvrtok, 18.4.2024
Meniny má Valér

Ezoterika a záhady - 

Po čem jsem toužila se mi splnilo jinak

neznámy
neznámy | 21.11.2012 20:31
Moc jsem si přála jít na půlnoční , jit předem a chvíli rozjímat. Pracuji jako řidič tramvaje a dělám celé svátky. 25. 12 vstávam ráno ve 3 hod. Mé přáni se mi splnilo jinak. Zavolala kamoška ,že 19.12 je v chrámě Svatého Víta koncert. Děti spívají Rybovou mši vvánoční. Vyšlo to, mohu jít, mám raní a v práci mi místo šejdra, to je část ráno a odpoledne vyšli vsříc a mám odpolední. MOC SE TĚŠÍM A DĚKUJI ANDĚLŮM, ŽE MI TO UMOŽNILI. a PAK ŽE ZÁZRAKY SE NEKONAJÍ.
neznámy
neznámy | 21.11.2012 20:36
Bimbulka, tuším aj tebe stačí k šťastiu veľmi málo, jak aj mne :)) teším sa s tebou.
Mna zas v robote nahnevali, lebo musime robit aj v sobotu a to som sa niekam chystala, tak ale este to nie je stratené -FLOWER-
neznámy
neznámy | 21.11.2012 21:14
Ano, každy má pojem štěstí nastaven jinak. Já štěstí vnímám jako stav duše, klid, mír, bez zmítání emocí. Držím ti palečky at ti to vyde.
neznámy
neznámy | 21.11.2012 21:17
Ja by som ten bezemočný stav chcela niekedy zažiť..totálny pokoj. Snažím sa meditovať ale ide mi to veeeelmi pomaly :)
neznámy
neznámy | 21.11.2012 21:39
Raz dávno som mala priateľa a ten mal úraz oka. Nebolo to niečo život ohrozujúce, ale vážne to bolo, hrozilo nejaké poškodenie rohovky, proste že o to oko príde. Šla som vtedy v ďalekej cudzine do takej malej kaplnky blízko domu, vrhla som sa na kolená a prosila som Boha z celého srdca, aby ma vyslyšal. Nežiadala som nič iné, len aby môj milý neoslepol, aby sa mu nič nestalo, aby bol zase v poriadku.. Z celého srdca som prosila, plakala, vyjednávala milosť a sľubovala obetu, že nech sa radšej rozídeme, ale nech sa mu preboha vráti zrak! Doslova som vymenila tú moju lásku za jeho oči, myslela som to úplne vážne, s vážnym odhodlaním, bolo to v mojej veĺmi kritickej dobe, napriek tomu som tie slová až kričala od zúfalstva

Po čom som túžila sa splnilo a hodina pravdy prišla..Asi o pol roka, v podobe listu, ktorému sa zvykne hovoriť posledný. Ten človek zohral v mojom živote strašne dôležitú úlohu a hoci verím, že všetko je ako má byť a skôr či neskôr by sa naše cesty rozišli inak, dodnes mi vŕta hlavou, nakoľko som to čo sa stalo ovplyvnila. Nezdá sa mi, že by som si to len namýšľala a náhodou mi to akosi zapadlo do scenára, pričom to všetko môžem použiť ako vtipnú historku. Nie, ja som si naplno uvedomovala, že "sa niečo deje", aj keď relevantné vysvetlenie samozrejme neexistuje. Nie nadarmo sa píše, že aj v želaniach by sme mali byť opatrní..
neznámy
neznámy | 22.11.2012 07:07
Raz som niekde čítala ,že vždy človek dostane to,čo potrebuje.Možno niekedy nie v tej forme ako čaká,ale nikdy nezostane v bez pomoci...A keď som sa nad tým zamyslela a rekapitulovala u seba,je to pravda:)
Putes
Putes | 22.11.2012 07:49
Tak to je ono. Klid a mír v duši,bez zmítání emocí. Už mi to tak funguje osmý rok, ale musela jsem si napřed projít poznáním. Napřed jsem musela poznat i tu druhou stránku života, abych si mohla moc vážit současného stavu.Říkám tomu, mít uklizeno v duši a přijmout s pokorou všechno, co život přinese.-FLOWER-
neznámy
neznámy » Putes | 22.11.2012 12:25
Ahoj,to je krásne,že máš klid v duši. Jak jsem již psala jsi užastny človíček. Ano než klidu dosáhnem, musíme si odžít a uvědomit vše co nás blokuje, mnohokrát je to i nepochopitelné jakou bolest či utrpení prožíváme, ale jenom do chvíle než si celou situaci uvědomíme a s pokorou ji odevzdáme vyšším sféram. Jo kdybych to pochopila a prozžřela dříve, mnohé bych si ušetřila. Je pravda , že tím vším co prožívame, se naše duše učí a sílí a také otvíra naše srdce.
neznámy
neznámy | 22.11.2012 12:27
Ahoj, děkuji za krásny příběh. Máš naprostou pravdu, pozor na to co si přejeme a ted to bude čím dál víc aktuální, protože v novém věku se naše přání budou plnit a dít zázraky.
neznámy
neznámy | 22.11.2012 12:40
mně to funguje, i v podobě pokud se tyka materialních věcí. Dám příklad, jelikož dělám kynuté knedlíky na páře, moc jsem potřebovala hrnec na knedlíky,jelikož u toho starého se mi utrhli uši. Navíc jsem knedlíky po 10 minutách musela otáčet. Tak andílci zařídili, že mi paní kterou jsem léčila přinesla vysokou a velkou pánev s obří vypouklou poklicí se slovy : vy vaříte já jsem sama, snad vám se to hodí.Navíc oproti starému hrnci se mi tam najednou vejdou knedlíky 2. Nebo ulně perfekně funguje požádat o místo na zaparkování. nebo mi mistři a andělé pomohou s penězma když už nemám ani na jídlo. Vydělávam slušně, ale splácime hypotéku a když poplatíme vše co máme, moc toho nezbyde. Vždy mi pošlou někoho na Srt. Takže přežijem v pohodě. Jsem jim za pomoc moc vděčná a také proto neřeším nic, nechávám vše plynout. Oproti mému muži, ktery nevěří na nic, ale je to čestny, laskavy a hodny člověk., ten se trápi poměrně dost, ale také již ho nenásilně vedu ke klidu. Dnes můj materialista dokonce prohlásil: zázraky se dějí.
Putes
Putes | 22.11.2012 13:04
Přemýšlela jsem, co bych si tak ještě mohla přát? Napadlo mě jen toto - jedinkrát v životě navštívit v noci hvězdárnu a potom dožít se aspoň jednoho pravnoučátka.
Tak říkáš andělé a hrnec? -ROFL- Jo, věřím tomu, že to tak funguje. Já jsem například vášnivá houbařka. Jenže houby nejím, jen je sbírám a když mám už dostatek usušených,zavařených i namražených pro děti a houby pořád ještě rostou, tak začnu rozdávat. A potom si připadám jako v prvobytně pospolité společnosti, kdy se platilo v naturáliích. Od jedné kamarádky dostanu mraženého bažanta, od druhé kompot,od staré chromé babičky 2 tvarohové koláče a tak to jde pořád dokola a všichni jsme šťastní. Já, že jsem si užila a byla šťastná v lese, oni, že taky něco dostali a přitom nezůstali nic dlužni. Tak to ale asi funguje jen na vesnici-FLOWER-
neznámy
neznámy | 22.11.2012 13:11
Mam pocit, ze sa mi plnia priania len vtedy, ked na nich nelipnem a necham ich byt.
Napadlo ma k tomu materialnemu: kedysi som zobrala na Rohace na rodinny vylet (dcerka, jej sesternica) aj mojho najmladsieho nevlastneho brata (vekovo pasoval k dievcatam), moj otec sa asi citil zaviazany, lebo mi poslal po niekolkych mesiacoch postou peniaze, ktore som za ten vylet vtedy nechcela prijat a tak som poukazku nechala na poste, lenze v tom case som bola nezamestnana a nedostala som tusim z uradu prace peniaze, tak som predsa len na tu postu isla, ze si ich vyberiem a ked budem mat neskor, mu ich vratim. Bolo po termine a peniaze sa uz nedali vybrat, tak som si tak pomyslela, ze je dobre, ze sa mu vratili, ale ze mne by mi prave teraz "bodli" a kupila som za posledne drobaky los a vyhrala som presne tu sumu, ktoru mi poslal otec. Takze dopadlo to dobre, peniaze sa vratili otcovi a tie, co som potrebovala, ku mne prisli inak.
neznámy
neznámy | 22.11.2012 17:02
Zázraky sa dejú, potvrdilo sa mi to aj dnes :) pred mesiacom som mala záujem o pracovné školenie v Rakúsku, no smola..a ked som to uz uplne zahodila za hlavu, zrazu dnes mi vedúci oznámi ze v pondelok odchádzam :)))))
sice mi to zmenilo vsetko co som mala naplanovane, ale tak vsetko ma svoj čas
juchúú -THUMBSUP- -FLOWER-
neznámy
neznámy » Putes | 22.11.2012 19:07
Já již přání mám jediné, zvládnout vše dle vůle boží, ostatní nechávám plynout. TY TAKÉ? tO JSI MI POTĚŠILA, JÁ TAKÉ MILUJI LES A JSEM VÁŠNIVÁ HOUBAŘKA, TAKÉ ROZDÁVÁM. jÁ MÁM RADOST Z PROCHÁZKY A DRUHOU Z TOHO ŽE POTĚŠÍM LIDI, KTEŘÍ MAJÍ HOUBY RÁDI , ALE NEUMĚJÍ JE ZBÍRAT.
neznámy
neznámy | 22.11.2012 19:10
Ano, plní se tehdy když na nich nelpíš. Já s tím hrncem jsem jenom řekla ,že bych potřebovala hrnec na knedlíky a když jsem šla do obchodu, tak stál 1200 kč, jelikož jsem na to neměla tak jsem ho nekoupila a víc se s tím nezabyvala a za tyden byl u mně. Jo je to skvělé , díky za pomoc všem bytostem světla.
neznámy
neznámy | 22.11.2012 19:12
Gratuluji, tak si to tam užij. Jak již psala i lodka, zázraky se dějí pokud na nich nelpíme. A nejenom velké věci, ale spousta maličkostí.
neznámy
neznámy | 22.11.2012 22:22
Hej, je to tak, ale nie je to take jednoduche "vypnut masinu", ked sme zvyknuti vsetko "pitvat" (ja ako Vaha vazim za a proti, hrozne daco niekedy). A nie nadarmo sa hovori, ze "sprosti maju stastie" - je v tom hlboka pravda -LOL-
Hm, bytosti svetla nevnimam, iba taky "popud", ze mam nieco urobit, ak prilis nespekulujem a nerozoberam,...z prilisneho rozumovania ma rozboli hlava, takze mam brzdu. Klobuk dole, kto to zvlada bez ujmy na zdravi :)
Inak, aj moj materialista bol prekvapeny, ked vyhral - prvy raz v zivote - tablet. Myslim, ze si ho velmi zelal a bol velmi prekvapeny, ked mu odpisali, ze vyhral (aktivoval si nejaku sluzbu banky na mobil). Dostavame vtedy, ked to najmenej cakame.
neznámy
neznámy | 22.11.2012 23:24
Paráda -THUMBSUP- Priprav si do Rakúska prašule..sú tam krásne vianočné trhy:)-FLOWER-
neznámy
neznámy | 22.11.2012 23:33
To je tiež pekný príbeh.. Zavážilo to, že si peniaze pôvodne nechcela prijať a aj potom si mu dopriala, určite si sa neutápala v zúrivosti a nepreklínala prachy čo už odišli, ale radšej kúpila los. Tvoja veľkorysosť sa ti vrátila. Usudzujem z vlastných skúseností. Ja napríklad nie som lakomá a tiež sa mi hocičoho dostane ani neviem ako. V takých ťažších časoch sa u mňa vždy niekto objaví jak babička v rozprávke Soľ nad zlato :)
neznámy
neznámy | 22.11.2012 23:59
Ano, chcela som darovat nevlastnemu bratovi aspon spolocny zazitok, kedze som s nim bola zriedkavo a kupovat mikiny sa mi uz zdalo otrepane (ale vzdy som sa trafila a pacili sa mu -LOL-) a vedela som, ze otec peniaze potrebuje,...taka viera, ze je to spravne a dalej som neriesila...vtedy sa zjavuju tie babicky, vily apod.,...aj ked neviem, preco mi kamoska vnucovala nedavno klobasu pre manzela (asi vyzera biedne -LOL-).
Stránka:
1 2
 

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...