mesiac
Štvrtok, 25.4.2024
Meniny má Marek

Ezoterika a záhady - 

Pad lietadla Boeing 777 Nad ukrainou

neznámy
neznámy | 24.7.2014 21:46
počítala som si dnes vzorec osudu online....resp. na stránke, kde po zadaní údajov to samo vyráta, ale zobrazilo mi len ten kríž s číslami, a to mi nepomohlo, keďže sama neviem určiť význam...preletela som aj tú knihu (Jméno je váš osud) na webe a nepomohlo mi to v podstate...asi je to ako v prípade astrológie, kde horoskop tiež treba vedieť čítať...mám tam ale jednu 40. Takisto som vyskúšala tento výpočet na kamarátke, ktorá teraz po svadbe zmenila priezvisko a má tam trojuholník s číslom 40 a 16...čítala som, že je to veľmi zle, ale viac tomu nerozumiem. Keď zadám jej priezvisko pred svadbou tak tam tieto čísla nemá.
neznámy
neznámy | 24.7.2014 21:52
A to nie je všetko, aj ostatné čísla majú zlé skúsenosti so sedmičkou. Šestka sa jej bojí a deviatka už nie je medzi nami :(
Six is afraid of seven, because seven eight (ate) nine. -PUH-
neznámy
neznámy | 24.7.2014 21:58
Ja mám knihu Meno je váš osud od Camily Karolinss. Okrem významov čísel a výpočtov vzorcov osudov z mena a priezviska, alebo aj nešťastných udalostí, obsahuje aj významy českých a slovenských krstných mien.. V kníhkupectvách si ju môžeš zadovážiť za pár eur. Odporúčam na začiatok aspoň takto jednoduchšie.
neznámy
neznámy | 24.7.2014 22:15
čítala som ju online, je dostupná aj na webe...ale nejako mi to nepomohlo..
neznámy
neznámy | 24.7.2014 22:37
Tiez mam tu knihu a mne to vychadza aj podla nej co sa tyka analyzy mena. Dost sa tym aj riadim ked sa s niekym stretnem prvy krat, pozriem si jeho datum narodenia a tiez vypocitam "vzorec osudu" a dost to cloveku napovie. Isteze presny horoskop je presnejsi, ale aj z toho vzorca osudu sa da kadeco vyzistit. Treba vsak trochu zapojit aj intuiciu :)...
neznámy
neznámy | 24.7.2014 22:54
:) áno sedí všetko možno aj na 100%, dá sa povedať. Práve dnes som tú knihu mala v práci a dosť sme sa s kolegyňou čudovali, ako to vystihuje pár známych, o ktorých sme si čítali.
Čo sa týka tých vzorcov, tak som skúsila vypočítať napríklad aj vzorce osudov Demitrovcov, ale bolo to ešte v čase, keď im zomrelo dieťatko. Už vtedy som si všimla ich neľahký osud. No ani vo sne by ma nenapadlo, že ich čaká až taká hrúza...
Ono v tých výpočtoch je predsa len niečo, čo nezistí ani jasnovidec. A to sú presné dátumy nešťastných alebo aj šťastných udalostí. V prípade tých horších je to možno aj dobré. Lebo nie každý je natoľko psychicky silný, aby to zvládol. Dôležité je neľakať sa hneď tých čísel... a správať sa k druhým vždy tak, ako by sme chceli, aby sa oni správali k nám...
neznámy
neznámy | 25.7.2014 10:44
Ak sa nahodou v 9-ke odstahujem, 16-ka zostane volna, ak by sa Ti pozdavala viac ako 10-ka.;)
neznámy
neznámy » vrchol.vsetkeho | 28.7.2014 09:32
V case uvedenia lietadla do prevadzky boli 3 sedmicky v numerol.mriezke oddelene -nebola tam 4,5,ci 6-to znaci nehody-mam to overene v praxi a ako to uz byva v den svojich narodenin sa nieco stava./karta smrt...pripada mi to pripad Rychtare a I.B.
17.7=15-diabol
Uz neviem,kde som to citala,/nejaky prorok-Vanga?)pisala,ze boeingy 777 budu este padat-
Nie som si ista,ci by zmena cisla nieco vyriesila,niekt.lietadla su velmi zastarale.
Aj nas Demitra-celozivotna sedmicka skoncil v troskach lietadla.
neznámy
neznámy | 28.7.2014 11:36
Inak, čo som si všimla je zaujímavá aj karma rodiny, resp. rodinného mena - priezviska. Treba však odlišovať rôzny tvar priezviska u mužov a žien v rodine, teda v našich končinách. :) U mňa v rodine nemáme nejaká nešťastnú karmu v rámci rodiny a zo vzorca osudu môjho rodného priezviska vychádza číslo 33 u žien, čo je číslo veľmi dobré pre rodinu, dáva dokopy č. 6, čo je v podstate jedno z najpozitívnejších čísiel čo sa týka rodiny, lásky a vzťahov. Čo sa týka mužských členov rodiny tak č. 22, čo tiež nie je karmicky zaťažené čislo.
U ľudí, kt. však vychádza karmické číslo vo vzorci osudu, čo sa týka rodného priezviska, tak sa to s nimi ťahá celý život potom a karma sa dedí z pokolenia na pokolenie, v takom prípade je vhodné pouvažovať nad zmenou priezviska u mužských potomkov v rodine.
V každom prípade tie vzorce osudu sedia a dá sa v nich nájsť kadečo zaujímavé, čo sa pomocou iných techík nedá až tak odhaliť.
neznámy
neznámy » Janecka | 28.7.2014 11:45
Mne to nepripada dulezite.

Existuji letadla
Existuji protiletadlove rakety.

Letadlo muze spadnout i bez sestreleni.

Proiletadlova raketa muze sestrelit kterekoliv letadlo.


Kdyz napriklad vyhori les tak zemre i miliardy bytosti.
neznámy
neznámy | 29.7.2014 10:34
Ak sa pozries na cisla, ked padli dvojicky v USA, TIEZ NAJDES TAKMER NEUVERITELNE KOMBINACIE A ZHODU. Aj Bermudsky trojuholnik bol kedysi nevysvetlitelnou zahadu.
neznámy
neznámy » Janecka | 6.8.2014 12:34
Boing 777 bola vražda na objednávku. Možno silné vyhlásenie, ale myslím si to. System BUK znecháva výrazné tepelné čiary, možno viditeľné do vzdialenosti desiatky kilometrov. Žiadna družica nezachytila infračervenú stopu. Systém možno ťažko ovládať, každý školený vojak vie, že vo výške 10 000m lietajú civilné lietadlá. Navyše civilné lietadlá letia plynulo a nerobia manévre. Vojenské stíhačky a bombardéry majú vyhradenú výšku do 5 000m. Tesne pred pádom lietadla sa zmenil jeho kurz, bolo navedené pod mračná. V blízkosti boli dve ukrajinské stíhačky, ktoré tesne pred pádom lietadla rýchlo zmenili pozície. 777 bol zostrelený ťažkou guľometnou paľbou, ťažko to dokázať, všetko bolo zakryté mrakmi, dôkazy rozobraté a spochybnené, no znalci, ktorí boli na mieste to vyhlásili. https://www.youtube.com/watch?v=7ze9BNGDyk4 Média ich vyhlásenia ignorovali. Je zaujímavé, že v lietadle sedeli odborníci na AIDS z celého sveta, pracovali na cenovo dostupnom lieku. AIDS je veľmi rozšírená choroba, zisky s predaja liekov sú obrovské. Môžno si domýšľam, ale podľa mňa lietadlo s odborníkmi na AIDS naviedli do bojovej zóny zámerne a následne ich zostrelili a teda aj zavraždili. Úkladná vražda! Vinu hodili na Ruskú menšinu žijúcu na Ukrajine a na Putina. Využili vojnový konflikt, aby za tento zločin nemohli byť stíhaní. Modlím sa za obete každý deň. Prosím ich duchov, aby spočinuli v snoch svojich vrahov až do ich smrti. Zapaľujem sviečku. Mier všetkým nespiacim.
neznámy
neznámy | 6.8.2014 13:08
Tuto verzi jsem ještě neslyšela, mohlo to tak být, jen tím není vysvětlena ztráta prvního letadla a oni spolu nějak souviset musí....Vražda to byla, to každopádně. Se světem se něco děje a připadá mi to pěkně strašidelné. Ano, mír všem, kéž by to tak mohlo být.
neznámy
neznámy | 6.8.2014 19:36
ta kniha je dobra aj mne to sedi a tymto davam do pozornosti pre mna novinku od pana TEODORA ROSINSKEHO DUCHOVNE BYTOSTI..SUPER:)
Janecka
Janecka | 7.8.2014 21:09
Povedala by som, ze to dava zmysel...
Stránka:
3 4 5
 

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...