mesiac
Streda, 24.4.2024
Meniny má Juraj

Ezoterika a záhady - 

Magia ako "vstupenka do pekla"

neznámy
neznámy | 31.8.2014 12:20
No,já netvrdim,že ty milostný kouzla nefungujou.Ale přijde mi brutální si takhle sichrovat něčí věrnost...co za lidi asi tyhle služby využívá?Chorobní žárlivci?
To pak ti poskytovatelé takových služeb jsou asi taky lidi bez skrupulí.
Chápu ještě magii na ochranu nebo přivolání peněz,ale tohle je fakt síla.
neznámy
neznámy | 3.9.2014 21:03
Ovládaní a manipulování lidí je cesta do pekla, jde to totiž proti vůli boží. I bílou magií pomoci druhym si může člověk uškodit, byt má dobry umysl, pokud pomáhá bez souhlasu a zvolení toho dotyčného člověka.Také pokud nemá třeba i léčitel kompletní informace může ublížit i léčenému člověku. Příklad: chci pomoc začnu dotyčného léčit, a vyléčim ho. Neověřím si , že ho mohu léčit třeba až za 2 dni, nebo za dyl, protože, to byl plán jeho duše, že si tím projde. Výsledek? Od jedné nemoci mu pomohu a dostane jinou a třeba horší.
neznámy
neznámy | 3.9.2014 21:06
Ani na odvrácení nepoužívej černou magiji. Černá magie vždy někomu udělá něco zlého a to také není v souladu s vůli boží. Na pomoc na odvrácení máme předce andělé, stačí je požádat
neznámy
neznámy | 3.9.2014 22:02
Myslím, že žiadna čierna a biela mágia neexistuje, ako tu už bolo povedané. Rovnako ako žiadne dobré a zlé. Všetko záleží od zámeru. Je to buď v harmónii s vesmírnym zákonom alebo proti nemu. Mágia je všetko to, kde uplatňujeme svoju vôľu na ohýbanie reality. A každý takýto čin nesie so sebou spätnú vlnu, ktorá je kvalitou úmerná zámeru.

"Chtíti zlo jest chtíti smrt. Zvrhlá vůle jest počátek sebevraždy."
neznámy
neznámy | 3.9.2014 23:46
Co ti na to poviem... Ver v co chces... Nebudem ta presviedcat o opaku... :-)
neznámy
neznámy | 4.9.2014 00:02
Ovládaní a manipulování lidí je cesta do pekla, jde to totiž proti vůli boží. I bílou magií pomoci druhym si může člověk uškodit, byt má dobry umysl, pokud pomáhá bez souhlasu a zvolení toho dotyčného člověka.

Presne! Raz si pisala, ze sa hlasis k bielej magii... Ze ju pouzivas... A to je tak isto manipulacia a nie je to vola Bozia... Takze do toho pekla pojdeme spolu... -FLOWER-

Ja ju zatial pouzivam len pre seba a tiez viem poziadat o pomoc, ale iba co sa mna tyka... Nechcem nikomu ublizit a ani nikoho manipulovat... Kedze viem co to obnasa... :-)
neznámy
neznámy | 4.9.2014 01:30
Ja opak ani netvrdím :)
neznámy
neznámy | 4.9.2014 07:31
Správně. Bílá magie je nekonkrétní, takže pokud kouzlíme pro sebe, tak ani svolení druhé osoby nepotřebujeme. Kdyby po nás chtěl někdo pomoci, tak je to také v pořádku.
neznámy
neznámy | 4.9.2014 07:58
To by ti, kteří uplatnili svou vůli k ohnutí reality, měli tedy dostat zpětnou vlnu bez toho, aby to mělo největší vliv na poškozeného. Ale víme, že se děje právě to, že poškozený může být tím proklet, protože mu takové ohnutí reality cizí vůlí způsobí smůlu a škodu třeba po celý život. Zkrátka tím najede od té doby na jinou kolej, než měl původně mít. Takže slovo magie se v tom případě uplatní, ať už chceš či ne. :D
To, co popisuješ, je běžná praxe a realita všech lidí. V podstatě jsme "mágové" všichni. Jiná věc je, když dle svého "záměru" se snažíme, aby nám jiné nepozemské mocnosti byly nápomocny a ohnuly tu realitu a bez přítomnosti těch, kterých se to v okolí bude týkat. A ono se to pak plní. To nevysvětlíš žádnou náhodou.
neznámy
neznámy | 4.9.2014 09:32
A to je práve o tej zodpovednosti voči sebe. Keď poprosíme vyššie bytosti o pomoc, oni skoro vždy pomôžu. No niekedy chce človek bielou mágiou ohnúť svoju vonkajšiu realitu bez toho, aby bol na to pripravený zvnútra. Napr. v sebe drží nevyrovnaný vzťah s matkou, ale praje si, aby sa vyliečil z choroby, ktorá vznikla v dôsledku jeho neschopnosti odpustenia (čo si samozrejme vedome neuvedomuje). Oni ho vyliečia, tak ako píše Bimbulka, ale vieš ako to dopadne... Nemôžme preskočiť časť svojho vývoja. A tam je skrytá tá relatívnosť čiernej a bielej. Dobrý úmysel môže mať zlý dopad, ale aj zlý úmysel môže mať niekedy v konečnom dôsledku dobrý dopad na "obeť" (človeka posilní, keď to prekoná).
Presne kvôli tomuto dôvodu som pred rokmi upustila od mágie a snažím sa riešiť problémy zvnútra. Pretože keď človek zmení niečo v sebe, realita sa mu prispôsobí sama od seba - natrvalo (zákon rezonancie). Tento spôsob je síce najpracnejší a dlho trvá, ale nezaťažuje sa vznikom karmy, vedie k rastu.
Tak prečo sa zapodievať mágiou, keď máme k dispozícii takúto výbornú voľbu? -FLOWER-
neznámy
neznámy | 4.9.2014 10:51
Jak tu magii nekonkrétně používáš? Už tě někdo žádal o pomoc a ty jsi mu pomohla?
neznámy
neznámy | 4.9.2014 11:20
Veľmi výstižné :)
neznámy
neznámy | 4.9.2014 11:53
To už jsem tu psala. Třeba něco na ochranu našeho domu, ušité váčky s bylinami, kouzla na splnění přání, na zničení zlé energie. Nezamotávám do toho konkrétní osoby. Mě o pomoc z lidí v okolí nikdo nežádal, pouze z netu. Já jim popsala vhodné dostupné rituály. Nejlépe, když si je každý sám zváží a podle toho vykoná.
neznámy
neznámy | 4.9.2014 12:41
viete nieco o tom, ako odklonit energetické vyvieranie, ktoré sa nachádza pod domom? už v minulosti spôsobilo škodu bývalým majiteľom, konkrétne jeho smrť a stalo sa to dvakrát vždy mužom..ďakujem
neznámy
neznámy | 4.9.2014 15:06
Nič také netvrdím. :)
Či to ovplyvní človeka, proti ktorému je to namierené, záleží na veľa veciach, hlavne od jeho spirituálnej úrovne, mentálnych schopností, atď.
Aktéra to ale ovplyvní určite. Spätná vlna je o to silnejšia, keď sa to nepodarí. Lebo nesie odrazenú vlnu + vlnu energie človeka, ktorý to odrazil.
Preto je "čierna mágia" ľahšie aplikovateľná na slabších a nevedomých jedincov. Takých čo často nemajú veľké ezoterické poznanie.
A pomáhanie "bielou mágiou" bez vedomia osoby, ktorej sa pomáha, je podobná vec ako pomáhať, človeku, ktorý o pomoc nestojí. Takže tiež príde spätná vlna.

Chcel som tým celým len povedať, že mágia nieje nevyhnutne vstupenkou do pekla ale skôr, že je tam podstúpenie reakcie vyvolanej našou akciou. Všetko záleží od zámeru. Čo robím, prečo to robím a kde to smerujem.

Myslím, že sa môže aj stať, že aktéra žiadna spätná vlna nepostihne, ak je jeho zámer nezištný a v súlade s vesmírnymi zákonmi, a človek, ktorému pomáha sa na tom priamo podieľa. Alebo sa netýka priamo dákeho človeka. Napr. privolanie dažďa indiánskym šamanom. :D
neznámy
neznámy | 4.9.2014 17:01
Raz, véééľmi dávno, som išla so svojom mamou autobusom na omšu do jedného kostola, už ani neviem prečo. Je to kostol na vrchu kopca a spravujú to tam kapucíni.
Celú cestu tety spievali zo spevníkov nábožné piesne, modlitby za dážd, bolo vtedy dlhé obdobie sucha.
Malo to grády, jedna taká dominantnejšia pani to mentálne riadila a ostatné sa modlili, čo prikázala.
Myslím, že to bol kresťanský šamanský rituál. :D
Keby som im to povedala, možno by ma vyhodili z autobusu. Ale mne sa to páčilo, bolo to naozaj šamanské a magické svojim spôsobom. :D
neznámy
neznámy | 4.9.2014 18:05
Asi se jedná o geopatogenní zóny. Majitelé by si měli pomyslně vyměřit a nakreslit kudy vede voda a kde mají elektrické sloupy k domu, kde se to křižuje, tam bude hodně škodlivá zóna. V těch místech by neměli setrvávat dlouho a nemít tam postele.
Opatřit si kámen Šungit do domu k posteli a k PC. Dále šungitová drť a kameny - můžete je zakopat do rohů vašeho pozemku, pergoly, dětského hřiště... nebo stromům, záhonům či do květináčů nebo ho dát do sklepa, na půdu, pod postel nebo ho použít do základů domu či k vedení elektrických kabelů kolem místností apod.. Podporují vše živé v růstu a čistí prostor kolem sebe od elektrosmogu i chemtrails.

Něco o Šungitu.
http://www.mingeo.wz.cz/geostezka/geoZajimavost069.htm

Čistenie šungitu

Raz do mesiaca kameň ponoríme na 3 hodiny do roztoku jedlej sódy a následne umyjeme pod teplou tečúcou vodou. Je vhodné ho regenerovať a obnovovať jeho pôvodné vlastnosti v roztoku kuchynskej soli, sódy, roztokom kyseliny octovej. Odporúča sa aj čistenie pod prúdom tečúcej vody, alebo jednoduché ponorenie kameňa do destilovanej vody, ktorá neobsahuje žiadne prímesy. Následne ho necháme uschnúť na svetle, nie na priamom slnku.

Ak máte šungitovú pyramídu, ňou sa dá štrk aktivovať a oživiť jeho vlastnosti. Šungitovú drť vložíme do pláteného vrecka a na jeho vrch postavíme pyramídu orientovanú podľa svetových strán. Hrany pyramídy musia byť dokonale rovnobežné. Šungit je vhodný na harmonizáciu prostredia, v ktorom sa nachádzate, pohlcuje elektromagnetický smog. Často ho ukladáme pri televíziu, počítač, mobilný telefón, mikrovlnku.
neznámy
neznámy | 4.9.2014 21:05
Ako dlho sa venujes magii?
neznámy
neznámy | 5.9.2014 12:59
viem o tom od majstra, ktoremu doverujem. povedal mi, ze to vyvieranie posobi najma na muzov a v tom dome tam uz dvaja muzi zomreli..
tvrdil, ze bude musiet odklonit to vyvieranie prec z nasho domu niekam inam..

ten sungit,,, mas s nim aj Ty nejake prakticke skusenosti??prip. niekto iny??
neznámy
neznámy | 5.9.2014 18:16
Já mám doma pouze Šungitovou pyramidu. Zkoušela jsem vodu s ní. Voda má fakt jinou chuť. Ale nedělala jsem to pravidelně, takže nevím. Zkušenosti s tou vodou jsem četla na internetu. Někdo takhle vyléčil lupénku. Také jsou dobré ohlasy na Šungitové krémy a pobyt v Šungitové jeskyni na Ostravici. Vesměs jsou zkušenosti s vodou. Také se surová drť sype do studni a jezírek k vyčištění. Myslím, že o Šungitu je psáno hodně, existuje i knížka a určitě stojí za vyzkoušení.
Stránka:
< 4 5 6 7 8 >
 

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...