mesiac
Štvrtok, 18.4.2024
Meniny má Valér

Ezoterika a záhady - 

MAGIA

Dogi
Dogi » Saffiyah | 11.5.2014 10:56
Ano :-)
neznámy
neznámy » Gitus | 12.5.2014 16:54
Pre Gitus+Sarjer a ostatné krásychtivé babenky: knihu som zrejme požičala.:( Ale toto je odtiaľ, odkiaľ mám overené niektoré veci:

Ako zmeniť niečo na sebe?

Toto kúzlo sa dozvedela vraj od kolegyne – funguje na čokoľvek a vraj okamžite…

dvakrát denne (najlepšie je ráno a večer) si treba rukou chytiť miesto, kde je piata čakra (na hrdle) – celou dlaňou, pozerať sa do zrkadla do očí a koncentrovať sa – najlepšie je nahlas povedať (čiže by asi bolo lepšie, keby pritom neboli diváci) čo chceme na sebe zmeniť – môže to byť aj fyzické – napr. čo sa týka vzhľadu, ale napríklad táto kolegyňa to robila pre to, aby sa zbavila strachu – každý má niečo, čo by si želal buď dosiahnuť alebo to zmeniť.

Výsledky sú vraj hneď – tak by ste mohli ak to budete robiť napísať svoje postrehy či to naozaj funguje… podľa mňa je to vlastne programovanie podvedomia, takže by to mohlo fungovať :-)

Dobré skúsenosti sú aj so zrýchleným uzdravovaním sa pri ochorení horných dých. ciest, zlepšením učenia sa do školy, zmenou vizuálnej stránky a i.
Napíšte určite, aké ste získali skúsenosti:)

Pre skeptičky: mágia vyžaduje silnú vôľu, sebadisciplínu, odvahu, ochotu pracovať na svojich slabostiach, pretože nie sú dôležité rituály, ale sila mysle, koncentrácie, pomocou ktorých môžeme ovplyvňovať realitu, J.Karika hovorí, že niekedy len o 5-6 %, ktorých ale môže byť rozhodujúcich podobne ako na miske váh, ak vieme, ako, kedy, kde na to. Hovorím o bielej mágii. Kto chce o tom niečo vedieť a nielen tu vypisovať ako tomu neverí, nech si naštuduje niečo od Veselého či z modernej mágie, ak sa samozrejme nebojí, že by podľahol nízkym chúťkam svojho ega a začal pôsobiť negatívne na niekoho, keď nevie ovládnuť svoju zlobu, nenávisť, závisť,... lebo také konce bývajú desivé, napr. na psychiatrii...
Saffiyah
Saffiyah | 12.5.2014 19:40
Magie používá rituály. Mág se na příslušný rituál připravuje - jak dlouho, to závisí na náročnosti záměru. Právě rituály napomáhají v závěrečné fázi koncentraci mysli a jejímu směrování. Samozřejmě, že to nejde ze dne na den, vyžaduje to rozvíjet u sebe přesně ty vlastnosti, které jsi vyjmenovala :) Cest je mnoho, každá starobylá kultura měla své, které přetrvávají dodneška.
Dogi
Dogi | 13.5.2014 10:26
Mágia je v prvom rade veda, ktorá skúma deje a javy mikro a makrokozmu, ich podstatu a fungovanie, pričom súčasťou toho je aj človek samozrejme za účelom ich následného použitia k ovplyvňovaniu reality. Rituál je iba nástroj. Ale skutočným cieľom je poznanie a duchovný rozvoj človeka.
Neexistuje biela a čierna mágia. Toto delenie je nezmyselné a nezodpovedá podstate. Pojem biely a čierny mág? Hlúposť. Mág je vedec, čovek so súborom vlastností a schopností. Iba jeho motivácia a ciele môžu byť "dobré" alebo "zlé". Ale čo je dobro aleno zlo? Mágovia, ktorí počas 2.sv. vojny magicky bojovali proti Hitlerovi a jeho ľuďom boli dobrý, či zlý, keď ho chceli zastaviť, resp.zabiť? Dobro a zlo sú relatívne pojmy. Mravec nechápe čo dobré je na tom, keď ho človek zabije lebo mu vliezol do špajzy, kde mu škodí. Nenahovárajme si, že vždy poznáme rozdiel medzi dobrom a zlom. Nie vždy vieme posúdiť realitu, pretože ako duše ktoré uviazli v hmote ju vnímame skreslene a ohraničene.
Ale to som už odbočila. Zjavne mágiu a jej význam chápem inak. To o čom čítam tu je pre mňa čarovanie. Je to fajn a nevadí mi to. Pár krát v minulosti som to použila, prečo nie ak to slúži účelu ale mágiou by som to nenazvala. Podobne sa dá použiť napr. aj modlidba.
Dogi
Dogi | 13.5.2014 10:35
Este som zabudla, 1anjelik, nereagovala som priamo len na tvoj príspevok, ale na celú diskusia tu.
Dogi
Dogi | 13.5.2014 11:08
Mimochodom, viete že vždy, keď si "zaklopete na drevo", praktizujete starý čarodejnícky rituál na odohnanie zlých bytostí? Vychádza to z minulosti, keď ľudia mali strach, že zlé bytosti, ktoré sú všade naokolo, počúvajú čo hovoríme, aby nám mohli následne škodiť proti tomu, čo si želáme. Zvuk dreva, resp.vibrácie tieto bytosti nemajú radi a vzdialia sa od neho. Preto sa klope na drevo :-)
neznámy
neznámy » Dogi | 13.5.2014 12:58
Zajímavé...-THUMBSUP-
neznámy
neznámy » Dogi | 14.5.2014 10:29
Vidíš, mňa práve toto zaujíma na magických rituáloch, koľko vecí dodnes robíme, hoci máme pocit ako triezvo a rozumne sa správame. :D
Toto správanie je v nás oveľa hlbšie a silnejšie ako sme ochotní si to vôbec pripustiť. :)
Aký máme pocit, keď prejde cez cestu čierna mačka napríklad? :)
Máš ešte niečo?
neznámy
neznámy | 14.5.2014 12:25
Zuzana - meno, z ktorého cítiť vznešenosť a počuť v ňom hudbu :)
neznámy
neznámy | 14.5.2014 12:41
Miluju kočky (černé úplně nejvíc) a už jsem to tu někde psala, že jsem se kdysi na základce vrhala do cesty černým kočkám, abych spolužákům dokázala, že pověra o neštěstí když ti přeběhne přes cestu je blud :D
neznámy
neznámy | 14.5.2014 12:51
Nomen omen :D
Hudbu strašne, ale strašne ľúbim. :)
neznámy
neznámy | 14.5.2014 12:51
Ja čierne tiež najviac. -YES-
neznámy
neznámy | 14.5.2014 13:01
....a kočky si odplivly:"Fuj,černovlasá holka přes cestu..." -LOL--LOL-
neznámy
neznámy | 14.5.2014 13:25
-LOL- -ROFL-
neznámy
neznámy | 23.6.2014 18:19
Neviem, ci je spravne pouzivat vyraz carodejnice... Je to magia a ide len o to, ako ju mag vyuziva ci pouziva. A kedze pises, ze pouzivas magiu, ale nie v zmysle ritualov, tak potom ako???


Dokáži likvidovat negativní energie, léčit lidi, uzdravovat duše. Čistit kletby , karmu atd atd.

Predpokladam, ze sa jedna napr. o ochranu osobnosti, odrabanie, Healing... A to sa ako da bez ritualov???
neznámy
neznámy | 23.6.2014 18:21
Všichni se zabývají magií. Ale většina o tom neví.
Stránka:
2 3 4
 

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...