mesiac
Štvrtok, 25.4.2024
Meniny má Marek

Ezoterika a záhady - 

Kundaliní

neznámy
neznámy | 3.2.2015 22:20
Život je i o tom, že někoho potkáme, kdo řekne : " Na tohle bych si dala pozor" a záleží na člověku, jestli na to slyší. Myslím, že neexistují-li náhody a každý je tam, kde má být, potom i příběhu s určitým problémem naslouchají lidé, kteří k tomu mají co říct. Nebezpečí může znamenat i to, že si člověk na nějaký (třeba i podstatný) čas svého života přivodí komplikace, které nemusel prožívat tak divoce a tak dlouho, i když si měl touto situací projít. Nic není tak jednoznačné, jak si představujeme :)
neznámy
neznámy | 3.2.2015 22:40
to chapem,kto je lahkovazny a ruti sa do kadecoho bezhlavo a rozmyslu, tak aj dopada. Niekto neberie rady inych, a niekto sa necha lahko ovlyvnit. manipulovat. A ze nic nie je tak jednoznacne, s tym uplne suhlasim.
V zivote vsak mozeme stretnut aj niekoho s nazorom: uz nikdy nebudes normalny,
pripadne: stalo sa ti to a uz nikdy sa z toho nevyhrabes.
Pripadne niekoho kto vidi iba tu zlu negativnu stranku veci. Akoby take videnie vkladalo do ludi program, program zlyhania, neuspechu, a strachu, do dalsieho zivota, bez toho, ze by sa pozeralo na cely obraz, vypichne sa len to najhorsie.
Napriklad: ked hovorime detom, neutekaj tak rychlo, lebo spadnes, nerob toto, lebo stane sa ti toto. Na jednej strane im pomahame, lebo chceme, aby sa im nic nestalo.
No na druhej strane, tym, ze sa stavaju prilis opatrni im berieme nieco, co by im umoznilo ist za horizont toho co pozname my, naseho strachu.
Jasne, ze mame strach, a treba byt opatrny. Lenze ked sa nenaucime vyjednavat s vlastnym strachom a najst si svoju vlastnu cestu, ako sa mozeme rozvijat? uz to neviem inak povedat. na dnes by aj stacilo>>:)


:)
neznámy
neznámy | 3.2.2015 23:06
Odpovídá to tomu, co jsem už psala .. "záleží na tom, jestli ten člověk na to slyší". Teda je jedno, jestli je poskytována dobrá rada nebo spíš ta pesimistická. Pokud převažují zprávy plné strachu a varování, potom je zde další otázka : " Jaké typy lidí si ten člověk zve do svého života a čím je přitahuje? " Vždy je to o tom konkrétním člověku, nikoliv o lidech, které si k sobě přitahuje (v tomto tématu) :) Zase trošku jiný úhel pohledu a že těch úhlů tedy je

Jde-li o děti a jejich výchovu ustrašenými rodiči .. nevidíš v takové výchově zadání pro jejich další život, aby dokázaly tu hradbu rodičovské výchovy překonat a najít odvahu čelit životním nástrahám? Myslím, že v mnohém tato hra na předávání štafety od rodičů dětem (jak mě vychovali, tak budu vychovávat i já .. i když se mi to nelíbilo) dává lidem možnost hledat něco nového, nacházet odvahu experimentovat, nedržet se toho vzorce chování. Pokud pochopíme výchovu rodičů jako výzvu, je větší naděje vymanit se z ní a v tom je velká síla -FLOWER-
neznámy
neznámy | 4.2.2015 09:35
Ani ja nie som super odborník a nikoho nestraším. Napísala som iba svoj názor a napísala som aj to, že každý zodpovedá za svoj život sám. A ako si správne poznamenala, každý si z prečítaného zoberie to, čo jeho jest.
neznámy
neznámy | 4.2.2015 17:36
takze sme na noze teraz?
neni to tym splnom v levovi iba?
dajme si radsej daco z insitnosti, slovenskej tvorby, ale tato je riadne insitna az riadne gycovite:))
https://www.youtube.com/watch?v=ahT42OlRrxE /> tak dobre, nieco serioznejsie a krajsie
https://www.youtube.com/watch?v=D12FM3iyGDw&list=PLb57PLZIuPw6T1Cf_Q74yzzVCfMxXSOO_ /> :)
neznámy
neznámy | 4.2.2015 17:36
dakujem, rozsirila si mi horizont-FLOWER-
neznámy
neznámy | 4.2.2015 17:44
tato je najlepsia, najkrajsia, epicka
https://www.youtube.com/watch?v=dBU4v-qY5ng /> :)
neznámy
neznámy | 4.2.2015 17:45
neznámy
neznámy | 4.2.2015 18:30
neznámy
neznámy | 4.2.2015 18:59
Ani náhodou:) len ma práve vtedy, keď som ti písala prepadla tlupa našich tretiakov a chceli, aby som im okamžite s niečím pomohla, tak mi úplne rozbili myšlienky. Prepáč prosím ťa za strohú odpoveď, určite rešpektujem názor každého človeka. -FLOWER-Mrzí ma, že si z mojej skúsenosti mala nepríjemný pocit. Išlo mi skôr o to, aby som ukázala, že je dobré mať rešpekt voči takýmto príhodám. Venujem sa energetike už 16 rokov a môžem povedať, že až keď sa niečo začalo, až vtedy som pocítila hlbokú pokoru ... niečo podobné, ako napísala Beatka Alassea.
neznámy
neznámy | 4.2.2015 19:09
;)-FLOWER-
neznámy
neznámy | 4.2.2015 19:11
:)) budem vediet co pomaha:)
neznámy
neznámy | 4.2.2015 19:12
noze preco utekas z policka?
uz vidis noze:)
neznámy
neznámy | 4.2.2015 19:15
Nevmestim sa do vlastnej koze :)
neznámy
neznámy | 4.2.2015 19:18
lebo sa vsade vlacis na tej koze-ROLL-
neznámy
neznámy | 4.2.2015 19:22
Nerada sa totiz vozim na voze -SHAME-
neznámy
neznámy | 4.2.2015 19:30
si neskutocna, Boze..
neznámy
neznámy | 4.2.2015 19:39
Neskutocna, v skutocnej poze -COOL-
neznámy
neznámy | 2.3.2015 21:10
"ked som si vsimla nejak lásku v nejakej situácii v cloveku bez ohladu na to cím je navonok zrovna, tak ma chytila sajba...len proste akoby som videla v nich na chvílu svetlo a taký krásny stav lasky blaha atd...vtej chvíli vidím každého a je tým istým a navonok sa zdá akoby to "svetlo" vidieť nebolo."

toto ma zaujalo. videl som teraz film labyrint - utek a bol tam jeden kuceravy (na konci ho zabili) a velmi mi pripominal synovca vnutorne aj vyzorovo. ide o synovca v suvislosti s tym hercom. uz v prvych chvilach vo mne vzbudil velmi velky sucit alebo ako to nazvat. akoby som si zrazu uvedomil jeho bolest, obmedzenia sveta akoby ta duse nemohla kvitnut dalej a viac ale neskazil sa a nasledoval lasku a dobro. zanechalo to vo mne hlboky dojem.

otazka: mozem to nejak vidiet v druhych? co k tomu treba, podla mna to nie je nemoze
Stránka:
1 2
 

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...