mesiac
Utorok, 19.3.2024
Meniny má Jozef

Ezoterika a záhady - 

Koronavírus! Je skutočne začiatkom konca?

smilan
smilan | 18.6.2020 17:23
Ja osobne sa nezaoberám numerológiou, ale zhruba viem, o čo v nej ide. Prečo o tom hovorím? Pretože nedávno som mal rozhovor s jednou známou, ktorá sa venuje numerológii. Hovorili sme o rôznych veciach, a keď prišla reč na koronavírusovú krízu povedala mi, že Covid-19, presnejšie povedané číslo 19 s ním spojené, má z numerologického hľadiska veľmi zásadný význam a veľmi zásadnú výpovednú hodnotu. V čísle 19 sa totiž nachádza prvé, a zároveň aj posledné číslo numerologickej stupnice.

Pre úplných začiatočníkov by som chcel vysvetliť, že v numerológii sa čísla počítajú takto: ak máte trebárs číslo 259, rozkladá sa na čísla 2 + 5 + 9 a výsledné číslo je ich súčtom. V našom prípade je to číslo 16, a to sa opäť rozkladá na 1 + 6. Konečným výsledkom je teda číslo 7. Čiže číslo 259 sa zachvieva v sedmičke a číslo sedem nesie v sebe z hľadiska numerológie určité posolstvo. Tak, ako každé iné číslo z numerologickej stupnice.

Po tomto nevyhnutnom úvode sa teraz pozrime na číslo 19 a na posolstvo, ktoré z numerologického hľadiska sprostredkováva celému svetu.

Ako už bolo naznačené, jednotka predstavuje začiatok a deviatka koniec. Posolstvo čísla 19 v súvislosti s koronavírusom je preto veľmi jednoduché. Znamená: začiatok konca!

Ako to treba chápať?

Duchovne orientovaní ľudia vedia, že existuje mnoho proroctiev, predpovedajúcich koniec sveta. Sú to napríklad Sibyline proroctvá, Zjavenie Jánovo, čiže Apokalypsa, alebo trebárs známy Mayský kalendár, ktorý túto kritickú dobu situuje približne do roku 2012, kedy bol mnohými ľuďmi skutočne očakávaný koniec sveta.

Z hľadiska vývoja ľudstva na našej planéte žijeme teda vo veľmi výnimočnej dobe. Ide o dobu, v ktorej sa má skončiť stará paradigma myslenia a správania ľudstva, a začať paradigma úplne iná. Má začať zlatý vek našej civilizácie, postavený na preferovaní hodnôt ducha. Na zemi už teda nemajú vládnuť ako prvoradé hodnoty materiálne. Táto paradigma má padnúť a zahynúť, a spolu s ňou majú padnúť a zahynúť všetci jej služobníci, priaznivci a stúpenci, ktorí vo svojom uctievaní modly matérie, zisku a konzumu ubližovali ľuďom, zvieratám i prírode.

Na zemi má v tomto smere prebehnúť veľká očista, avizovaná aj v evanjeliách. Náš svet má byť očistený od všetkého balastu a budúcnosť má patriť už len tomu, čo je hodnotovo pravé. Tomu a tým, ktorí smerujú k rozvoju duchovného rozmeru bytia a k hodnotám s ním súvisiacim. K láske, spravodlivosti, ohľaduplnosti, skromnosti, ušľachtilosti a k hľadaniu vzťahu k Stvoriteľovi.

Staré ma teda zaniknúť a má vzniknúť nové! Avšak tesne pred pádom starého a začiatkom nového majú na ľudí začať dopadať všetky neblahé spätné účinky ich vlastného, negatívneho a pomýleného jednania, ako sa o tom hovorí napríklad v Apokalypse.

Materialistický svet a jeho hodnoty sa majú otriasť v základoch. Tým dostanú mnohí materialisticky orientovaní ľudia príležitosť pochopiť svoj omyl. Majú poznať hodnotovú nedostatočnosť, v ktorej žili, a preorientovať sa smerom k pravým, čiže duchovným hodnotám.

Údery očisty zároveň zasiahnu i všetko duchovne nepravé, falošné, dogmatické a pokrivené. Lebo aj to duchovné má byť očistené a má sa konečne zaskvieť čistou Pravdou, súc konfrontované lúčom Svetla skutočnej Pravdy. Temný záhal falošných ľudských predstáv o Pravde má byť rozbitý na prach. K tomuto všetkému má dôjsť, toto všetko sa má stať a toto všetko je očakávané.

A zrazu prichádza Covid-19 a skutočne otriasa svetom ľudským. Doslova ho zráža na kolená, zaháňa ľudí do karantény a núti ich premýšľať o svojom živote a prehodnotiť ho.

Číslo 19 v označení koronavírusu, s jednotkou na začiatku a s deviatkou na konci, je posolstvom ľudstvu, že nastáva začiatok konca starej paradigmy myslenia. Koronavírus Covid-19 je prvým úderom starému svetu, ktorý sa bude musieť pod tlakom tohto a ďalších nasledujúcich úderov preorientovať na úplne iný hodnotový systém, a ľudia na úplne iný zmysel života.

Ak rozložíme číslo 19 klasickým numerologickým spôsobom, ako 1 + 9, dostaneme číslo 10. A ak číslo 10 rozložíme opäť na 1 + 0, dostaneme výsledné číslo 1. Dostaneme jednotku, ako nový začiatok. Koronavírusom Covid-19 došlo teda k začiatku konca starého systému usporiadania vecí a po jeho konci začne niečo úplne nové. Začne úplne nová epocha na zemi. Bude to začiatok nového duchovného ľudstva, kladúceho hodnoty ducha na prvé miesto, a všetko materiálne až na druhé miesto. Kto toto pochopil a v tomto smere sa začne osobnostne meniť, toho bytie bude pokračovať, a ten sa bude môcť na zemi ďalej duchovne rozvíjať.

Kto však toto nepochopí, kto to bude ignorovať a vysmeje sa tomu, pretože sa kŕčovito fixuje iba na to staré a minulé, pre toho bude nevyhnutný koniec starého aj jeho osobným koncom. Koncom jeho osobného bytia, ktoré sa nebolo schopné vyšvihnúť na vyšší level, a preto ako čosi vývojovo neperspektívne jednoducho vyhynie tak, ako vyhynuli rôzne iné druhy, ktoré neboli schopné reagovať na nové evolučné výzvy.

Ako teda vidieť, to čo sa deje a čo sa má udiať je vtlačené aj do symboliky čísel. Iba je treba správne dešifrovať ich posolstvo.

Najdôležitejšie zo všetkého preto je, aby sme sa vážne zamerali na svoje duchovné obrodenie. To, ako sa správne duchovne obrodiť a akým sa treba stať svetu ukázal už Mojžiš v Desatore prikázaní. Ukázal nám to aj Ježiš vo svojom učení, postavenom na dvoch pilieroch. Na láske k blížnemu ako k sebe samému a na láske k Bohu. Touto cestou treba ísť, avšak v jej čistej, pravej, pôvodnej a neskreslenej podobe.

Ale pretože táto čistá a autentická podoba Mojžišovho Desatora a Ježišovho učenia bola ľuďmi zakalená a pokrivená, dostal náš svet v dobe súdu duchovnú oporu v podobe Posolstva Grálu. V ňom je možné nájsť pôvodnú podobu Mojžišovo i Ježišovo učenia, pretože Pravda je len jedna, a túto Pravdu je potrebné poznať, pochopiť a naplňovať.

V súčasnosti niet ničoho, čo je dôležitejšie ako toto, pretože nadchádzajúce dianie nás bude všetkých tlačiť k duchovnej premene, a my by sme preto mali presne vedieť, ako túto premenu v sebe správne uskutočniť, aby sme mohli obstáť ako duchovne perspektívni a nemuseli byť naveky stratení a zatratení.

http://kusvetlu.blog.cz/ v spolupráci s M.Š.
emanuel
emanuel » smilan | 18.6.2020 20:38
numerológiou sa roky zaoberám a v tom článku ste to skomplikovali ako sa len dalo...ja som riadny vrták,ale až tak zložite a čierno by som veci nevidela.....zatial vnímam že vírus a opatrenia priniesli len nevraživosť a nervozitu,hoci myslím že rodiny čo majú hodnotový rebríček v poriadku to posilnilo
milan08
milan08 » smilan | 20.6.2020 15:31
ved navod mame v tajomstve Amenti! co treba urobit
emanuel
emanuel » milan08 | 20.6.2020 21:48
neviem či sa dá žiť podľa návodu...na každú dieru iná záplata
nikav
nikav » milan08 | 21.6.2020 00:02
Prezradíš nám niečo z toho tajomstva?
emanuel
emanuel » nikav | 22.6.2020 18:37
určite je to supertajné až tak že ho nemáme vedieť
milan08
milan08 » emanuel | 6.7.2020 08:16
pri trochu snahe je to mozne!
marcie
marcie » milan08 | 8.7.2020 07:23
to by ma tiež zaujímalo, to tajomstvo
nikav
nikav » marcie | 8.7.2020 09:33
Milan mlčí ako pena. Teda nech sa niečo dozvieme

http://knihya.cz/tajemstvi-amenti-2/
emanuel
emanuel » nikav | 9.7.2020 05:07
ešte stále je to supertajné ,neprovokujte ....:))
Ailin
Ailin » smilan | 9.7.2020 20:22
Niekedy mám pocit, že je to začiatok konca slobody vo svete.
Magnician
Magnician » Ailin | 9.7.2020 20:32
áno to aj ja
milan08
milan08 » smilan | 2.8.2020 10:49
vsetko je umele nastrojene a jedine medialne sa katastrofivky siry tento virusdaleko nebezpecnejsia je tubrkoluza a hlavne rakovinotvorne ochorenia ktore vznikaju i nosenim rusok proti virusu. to ja ako postavt ochranu proti mucham pletivovy plot.jediny plot ktory funguje je prpti komaricam tie prejdu ale sameciek nie zachyti sa za gule a zostane visiet....
lak
lak » milan08 | 2.8.2020 21:49
-THUMBSUP-:)
milan08
milan08 » smilan | 26.1.2021 07:52
ano,zaciatok konca bielej rasy hlavne slovanskej!
emanuel
emanuel » milan08 | 26.1.2021 08:54
ja zatial vidím len dobrý biznis pre politikov a usporiadanie spoločnosti sa blíži k návratom do minulých storočí
Magnician
Magnician » milan08 | 26.1.2021 18:33
:D
Magnician
Magnician » smilan | 26.1.2021 18:38
ale to je,,,,tak nejakk,,,že by si z môjho dátumu narodenia vypočítal,,že som Iluminát;)
lak
lak » milan08 | 28.1.2021 03:46
-LOL-
milan08
milan08 » smilan | 30.1.2021 07:38
ano je tak nastaveny!
Stránka:
1 2 3
 

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...