mesiac
Streda, 24.4.2024
Meniny má Juraj

Ezoterika a záhady - 

Karmicke vztahy

neznámy
neznámy | 5.6.2014 22:06
nestíham čítať všetky reakcie...ale karmické vzťahy mi v posledných 3 rokoch doslova urobili zo života peklo...zažil som dva, pričom ten prvý som na jeho začiatku považoval za posledný v živote :) závidím ľuďom, ktorí karmicky dokončujú nejaký krásny vzťah...bohužiaľ, v tomto prípade toho bolo toľko, že som riešenie z dôvodu udržania sa na žive musel presunúť ešte do ďaľšieho života a tak si vôbec ten ďaľší život ani nechcem predstaviť :D ...no a ten druhý ma síce vytiahol z toho prvého, ale urobil totálne opusteným...takže ...vyhjýbaj sa ako sa len dá karmickým vzťahom :D...tie väzby sa pretrhnúť dajú, ale akú paseku to urobí s dušičkou...ani nehovorím. pretrhneš ich jednoducho, svojou vôľou, ale cítiš, že je to nedoriešené. lenže, keď ti to narobí zle aj v biznise aj celkovo v živote, nemáš inú možnosť..ako napríklad ja. musel som ho pretrhnúť...a odtrpieť sa to proste nedá...to je totálny úpadok duše
neznámy
neznámy | 6.6.2014 13:53
Hmm, no neviem, či je také jednoduché vyhnúť sa karmickým záležitostiam, lebo ja som toho názoru, že isté veci sa dajú ovplyvniť v živote, ale isté sa zase nedajú. Tiež si myslím, že už dopredu máme naprogramové isté veci a to s kým čo máme v živote riešiť, lebo som presvedčená, že naša duša to vo fáze medzi životmi urobí za nás... Isteže. konečné rozhodnutie a to či veci dotiahneme do konca môžeme ovplyvňovať svojou vôľou, lenže potom ak si nedoriešime čo máme len sa to tým predlžuje.

Základom asi je, aby bol človek vyrovnaný sám so sebou, poznal sa do hĺbky a až tak je pripravený na riešenie týchto ťažkých vzťahov. Pričom si však nemyslím, že vždy karmické vzťahy musia byť len náročné a ťažké v negatívnom slova zmysle, ale karma predsa funguje aj obrátene a to tak, že to čo sme spravili v minulosti dobré a niekomu pomohli, tak to je tiež karma, kt. sa nám vráti v ďalšom živote :)...
neznámy
neznámy | 6.6.2014 21:36
ano..karma nemusí byť nič desivé, ako píšeš, môže byť aj veľmi pozitívna...tá moja skúsenosť asi vychádza z potreby spoznať svoje hranice.
a určite sa všetko dá v našom živote ovplyvniť, vôľa, rozhodnutie niekam alebo za niečím ísť je výlučne v našich rukách...problém je vedomosť o tom, čo takéto rozhodnutie vyvolá, aké to bude mať následky...a to je práve spôsob, akým nás osud, či karmické zaťaženie vedie - vo vedomí, že sa niečomu vyhýbaš, ideš plnou parou presne oproti :)
neznámy
neznámy | 6.6.2014 22:25
:D-LOL--LOL--LOL--LOL- Ma picne, Ivan, čo by si nedal žiadnej Norke ??? -LOL--ROFL-
neznámy
neznámy » vandalka | 6.6.2014 22:31
A hor sa do ďalšej..-LOL-
Očistená od karmy - ja nemyslím že je to tak jednoduché ..
Čím človek ukáže, že viac zvládne, tým to viac vylieza..

Je to ako tá hra Tetris.. padajú štvorčeky a paličky, pomaly, presne vieme kam s nimi.. Potom príde další level - padajú stále rýchlejšie tie obrazce, ale už máme v tom prax..
Potom špekulujeme, dávame pozor, ukladáme to a prechádzame do ťažšieho a ťažšieho..
Čím viac schopností a zručností ukážeme, tým ťažšia úloha príde..
Až nás to zavalí úplne :) a začíname mnohokrát úplne od začiatku, ani nevieme ako..
Ale už skúsení, posilnení, ostrielaní a vycvičení pekne -FLOWER-
neznámy
neznámy | 6.6.2014 22:36
Tývogo super tak tohle si zapíšu. -BOW-
Stránka:
< 7 8 9
 

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...