mesiac
Piatok, 26.4.2024
Meniny má Jaroslava

Ezoterika a záhady - 

Karma po starých rodičoch

nikav
nikav | 8.5.2017 14:09
Prihlás sa na konštelácie, potom si to prežiješ a pochopíš. Možno aj cez teba bude pôsobiť nejaký duch cez tvoje pocity, ktoré budeš mať nutkanie vysloviť a ktoré povedú k riešeniu problému. Môžeš tam byť aj len ako divák, býva to organizované v menších skupinách. Internet ti poskytne všeobecné informácie.
neznámy
neznámy » nikav | 8.5.2017 14:27
Poznala som zopár ľudí, ktorí boli na rodinné konštelácie, ja by som nato nikdy nešla,
len som si zisťovala ako žili moji starí rodičia a ostatná rodina a je tam veľa záležitosti, ktoré sa opakujú, aj vlastností, aj povolaní, aj pobyt v zahraničí a pod.
nikav
nikav | 8.5.2017 14:34
Pannu v Býkovi podobné systémy nepriťahujú - chce to viac vzduchu v horoskope, príp. silne obsadený 8. dom.
neznámy
neznámy » nikav | 8.5.2017 15:01
Mne sa to nepozdávalo zato, že hovorili, že niekto iný cez nich hovoril a ja by som nechcela, aby cezo mňa hovoril niekto - ani nevedieť s istotou kto (dobré či zlé),
ja som bola celý život pri plnom vedomí, nikdy som ani viac nepila alkohol alebo drogy a
ani takéto, čo by som nevedela príp. zastaviť, ak by to bolo nepríjemné, ja idem len po určitú hranicu, pokadiaľ je to bezpečné.
nikav
nikav | 8.5.2017 16:44
Kto sa bojí, nech nejde do lesa. :) Ak by si mala dlhodobý neriešiteľný problém, ty, alebo tvoji blízki, s nádejou by si prekonala strach. Len zo zvedavosti tam nechoď. Nie je to ani pre skeptikov.
neznámy
neznámy » nikav | 8.5.2017 17:51
Né děkuju mezi spiritisty nechodím.
neznámy
neznámy | 8.5.2017 18:08
neznámy
neznámy | 8.5.2017 20:06
Tvýho dědu například bacili kamenem do hlavy, tvého tátu ta hlava bolí, a ty na tu bolest bereš prášky.....-ROLL-
neznámy
neznámy | 8.5.2017 20:15
To nesedí. Bolí mně hlava ze souseda protože hučí celý den sekačkou. -WINKIE-
neznámy
neznámy | 8.5.2017 20:16
V každém případě to vypadá jako sekta.
neznámy
neznámy | 8.5.2017 20:45
No neviem čo to tebe evokuje :-D, ale členovia sekty sú stáli. Títo ľudia sa stretnú raz a neriešia nijakého Jehovu ani Hospodina, alebo čosi podobné. Nikto tam nikomu netlačí kaleráby do hlavy.
Je to niečo ako astrohry. Spôsob poznávania, ktorý je pre mňa zaujímavý tým, že sa na ňom zúčastňujú navzájom neznámi ľudia, ktorí dokážu spolu interagovať na nevedomej úrovni a pomáhať si vzájomne. Kolektívne nevedomie a bezčasovosť. Všetci sme jedno a čas neexistuje. To je to, čo na tom zaujíma mňa.
neznámy
neznámy | 8.5.2017 21:15
Moj nazor je na karmu coraz horsi. Neverim na to ze existuje karma. Viem len tolko ze som pre nieco na tento sver prisla v tomto zivote. Nie kvoli minulemu. Ale v sucasnom a pre sucastny.
To co popisujes je uplne ucebnicovym prikladom pre rodinne konstelacie ako ich opisuje modra. Mne tato zazitkova terapia zachranila zivot. Vyskusala som kadeco a toto jedine mi dalo odpovede a dokazalo vo mne pohnut vecami ktore som roky nevedela vyriesit. Mam za sebou mnoho vlastnych rodinnych konstalacii a asi tak 12 krat viac konstalacii inych ludi. Ziadny duchovia tam neboli. Iba nadherna ulava pochopenie a prijatie. Seba a mnohych dalsich.
Min. 10 rokov cumim do svojho kolecka. Astrologia ma nesmierne obohatila a dala mi vela vysvetleni a rieseni ako sa pohnut dalej. V mojej hlave. Ale to nestaci. Musela som to zmaknut v mojom srdci. A to dokazali len rodinne konstelacie. Snali mi zo srdca veci co ma nesmierne tazili. Bolesti s ktorymi sa tazko kraca zivotom. A ja ich uz nemam!
Tolko moja skusenost. Zbytok sa da vygooglit.
neznámy
neznámy | 8.5.2017 22:27
Toť otázka co se tam vlastně doopravdy děje.
To není schopen nikdo spolehlivě určit.
Nejsem příznivcem těchto kolektivních seancí.
Aiwi
Aiwi | 8.5.2017 23:44
Na rodinných konšteláciách som nebola, pretože si nie som istá, či je to až taký úžasný trhák. Avšak s teóriou rodinných konštelácií prišiel Alfred Adler a súvisia s poradím narodenia človeka v danej rodine. Z toho vyplýva správanie sa jednotlivých rodinných príslušníkov. Napr. prehnaná zodpovednosť a tlak na úspech u prvorodených, ďalej špecifiká jedináčikov a pod.

Súčasné rodinné konštelácie by mali vychádzať z správania sa jednotlivca v skupine, z jeho pohybu, postoja, či riešení situácií, tieto sa analyzujú a následne spracovávajú. Takže v zásade sa jedná o vynikajúcu znalosť komunikácie, skupinovej dynamiky a správania. No nie som si istá tým, čo sa "predáva v balíčku rodinných konštelácií." No ak to človeku pomôže, prečo nie?
vevuska
vevuska » nikav | 8.5.2017 23:57
Ono vtipné je to, že ja som síce bola na rodinných konšteláciách, ale nič som tam dokopy nezistila. Riešila som tam vzťah s mojím bratom. Ale keď som o dva roky na to, bola na regresnej terapii, tak až tam som sa dozvedela viac a teda aj to, že síce mám karmický problém s mužmi, ale čo sa týka rodovej línii, tak po ženskej strane to mám preseknúť.
neznámy
neznámy | 10.6.2017 13:31
existuje rodinná karma,ale ty karmu po starých rodičov odčinit nemáš, oni si ji odčinili a odčiní. Rodinná karma je třeba kletba v rodině,genetická zátěž a mnoho jiného. TVÁ duše když jde na tento svět si sama vybírá vše i rodinu do které se narodí a ví i o karmě. V dnešní době se dají již kletby odstranit a pomoc tak všem zesnulým i celé rodině.
neznámy
neznámy | 10.6.2017 13:48
Ako sa v dnešnej dobe, prosím, dajú kliatby odstrániť?
Stránka:
2 3 4
 

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...