mesiac
Štvrtok, 25.4.2024
Meniny má Marek

Ezoterika a záhady - 

Izolovaná čísla v numeologii

nikav
nikav | 8.5.2015 21:55
Úprimne gratulujem. -FLOWER-
neznámy
neznámy » Durgadevi | 8.5.2015 22:01
ďakujem pekne za odpoveď -FLOWER-, ale napríklad moja rovina vízií sedí viac ako sto percentne
neznámy
neznámy » Durgadevi | 9.5.2015 07:03
Jedno z hlavných nedorozumení medzi ľuďmi vzniká, keď sa jeden považuje za "kovaného" a ovplyvňuje menej kovaného...Zrejme sa numerologii venuješ okrajovo,ale podáš info.ako tá/ten/, čo " se snaží z toho dělat bůvíjakou vědu ".
Numerológia je štatistika len v tom prípade ak o nejakej vedeli už Druidi,Chaldejci,Kabala,Sibírski šamani a napokon všetky náboženstvá a kultúry v ďalekej histórii. Pár vagónov literatúry si treba preštudovať pri čomkoľvek ak sa chceš dobrať k ako-takému výsledku v ktorejkoľvek vede,aj v numerológii.
Vyjadriť sa k izolovanému číslu v diskusii,je možné asi toľko ako opisovať vôňu ruže.-FLOWER-
Durgadevi
Durgadevi | 9.5.2015 08:09
Ano, stává se, že charakteristiky obsažené v numerologickém rozbore a v radixu se shodují. Ja si to všímám, protože dělám i numerologické rozbory. Dokonce často i charakteristiky, které vyplynou z analýzy rodného jména, se najdou své astrologické indikace. ;)
neznámy
neznámy » Durgadevi | 9.5.2015 08:41
Načo je dobré robiť tieto rozbory a analýzy vlastne?
Aký typ ľudí sa tým zaoberá a aký typ ľudí si ich dáva robiť?
Toto by zaujímalo mňa.
neznámy
neznámy » Durgadevi | 9.5.2015 08:49
Od malička som napríklad využívala silnú autosugesciu - liečila som si s ňou bolesti brucha (o celé roky neskôr som zistila, že v skutočnosti som si liečila silne jangovú pečeň :D), intuíciu a viacero neštandardných vecí a napríklad v žiadnom svojom astrologickom rozbore som sa nedočítala, že na niečo podobné mám čo i len predpoklady. Skôr že som prízemná, opatrnícka, materialistická, puntičkárska, poriadkumilovná .. :D jednoducho samé super veci:D ... škoda len, že sa vznášajú odo mňa minimálne tak v inej dimenzii :D. Myslím, že numerológia mi sedí viac:)
nikav
nikav | 9.5.2015 08:53
Slová Durgadevi, na ktoré reaguješ, patrili neznámemu. Ty máš predsa v Panne Slnko.;)
neznámy
neznámy » nikav | 9.5.2015 08:55
To nie je isté, totiž netuším, kedy som sa narodila - viem, len to, že niekedy poobede, takže to kľudne môže sedieť aj na mňa:D ale inak dík za pripomienku, až neskôr som si uvedomila, že som klikla na nesprávny komentár :D
Durgadevi
Durgadevi | 9.5.2015 10:12
Ja dělám jen takový základní rozbor, číselné ohraničení životních cyklů, devítileté duchovní cykly, životní číslo, číslo dne zrození, takové základní charakteristiky, na mně např. docela sedí. Někoho to zajímá a čísla pochopit je snadnější, jako radix. A u mně numerologický rozbor stojí půlku, než výklad k radixu. /na internetu jsem našla stránky, kde na numerologický rozbor účtují sumu, jako astrolog za výklad k radixu/. Ale když jsem se seznámila se svým vlastním radixem /+ Human Design profilem/, přišla jsem na to, jaké je to jednostranné spoléhat jen na čísla. Otevřel se mi další rozměr s astrologií a s Human Design- em /energetické nastavení člověka/.
neznámy
neznámy | 9.5.2015 16:21
Nemám v datu narození stejná čísla jako Ty (tedy mi chybí 3, 4, 5, 7, 8 ) :D-BYE-
Myslím si o sobě, že nejsem zrovna nejzručnější, ale byl mi dán dar "zvědavost", za který jsem velmi vděčná. Díky tomu daru, nouzi materiální a nedostatku informací jsem si osvojila spoustu věcí již od útlého věku. Sice logiku a technické věci stále moc "nepitvám" :D ale když je to nutné, tak se i zamyslím .. :D
Asi ta chybějící čísla zároveň přihrávají nějaké pomůcky, kterých když si všimneme, jde nám vše líp
neznámy
neznámy | 9.5.2015 16:31
Mně by třeba zajímalo, proč Tebe zajímá, že si někdo nechává dělat rozbory, které nejspíš neuznáváš .. ALE .. protože to z Tvé strany není asi až tak skálopevné přesvědčení, zadáš dotaz, co znamená, když Ti v datu narození chybí čísla 4 a 5. Trošku schíza není-liž pravda?

Aký typ ľudí sa tým zaoberá a aký typ ľudí si ich dáva robiť


.. podívej se do zrcadla a máš zodpovězeno -COOL-
neznámy
neznámy | 9.5.2015 17:56
No, nechcem sa nikoho zastávať, ale tomu celkom dobre rozumiem, prečo sa neznámy pýtal takto "schizofrenicky".
Aspoň ja teda dosť často robím čosi podobné. Ak chcem čo najviac pochopiť, snažím sa rozšíriť spektrum tak ako to len ide.
Čiže aj dostať sa do "vnútra niečoho", čo by som inak neurobila, lebo sa s tým nestotožňujem, len ma to zaujíma zo širšieho pohľadu. :)
neznámy
neznámy | 9.5.2015 18:49
Áno? To je náhodička:)-BYE-
Som vyslovene technicky založená a manuálna zručnosť sa pravdepodobne vyvinula v detstve, lebo rodičia boli vyťažení a okrem toho, že chodili do práce, tak ešte aj gazdovali a navyše sme mali skoro pol hektárovú záhradu, na ktorú som bola veľmi skoro sama, no a bolo treba kosiť, kopať, strihať ... a poradiť si s kopou súvisiacich vecí, tak sa mi to dáko dostalo do krvi:D
Myslím si, že napríklad dáke humanitne zamerané štúdium by som vôbec nezvládla. Obdivujem takých, čo sa dokázali naučiť napr. dejepis ... mala som z toho desy
... asi som si neprihrala dosť pomôcok:D:D
A dík, že si toto všetko napísala -FLOWER-
neznámy
neznámy | 9.5.2015 19:17
Mne sa pozdávala tá téma, kde si písala o alternatívnych formách liečenia bylinkami a pod. Teraz skúšam zaradiť kvoli liečivým účinkom pohánku /na viaceré spôsoby/,
skúšala si ju niekedy?
neznámy
neznámy | 9.5.2015 21:04
Čauko, myslíš moju starú tému Ak by sa niekomu hodili takéto informácie? No, založila som ju preto, lebo bylinky sú moja vášeň veľa rokov a aj chcem, aby sa tí ľudia, ktorí to potrebujú dostali k presným informáciám, lebo hlúpostí je v kadejakých ženských magazínoch popísaných dosť.
Iba ma mrzí, že neoslovila napríklad Martinabd a niekoľko ďalších tu, lebo myslím, že Martin je skvelý bylinkár a isto by vedel on i ostatní povedať aj iné informácie ako ja. Ale inak som milo prekvapená, lebo mi písali viacerí ľudkovia, že skúšajú niektoré recepty.
Pohánka je výborná vec, jem ju hlavne kvôli rutínu, lebo si liečim cievy:) a aj takú bez úpravy.
Ak by sa ti chcelo, mohla by si do tej mojej témy napísať pár svojich receptov a dáke postrehy, výsledky čo máš ? :)-FLOWER-
Stránka:
1 2
 

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...