mesiac
Sobota, 20.4.2024
Meniny má Marcel

Ezoterika a záhady - 

hľadanie

neznámy
neznámy | 26.11.2013 21:16
Ahoj, potrebovala by som trochu poradiť s významom sna. Bol iný ako ostatné a ešte som sa s niečím podobným v sne nestretla. Verím tomu, že mi to má niečo povedať, sny sú predsa z veľkej časti psychológiou a odrazom skutočnosti.
Bola som blízko miesta, kde bývam. Obďaleč stála malá drevená búda, čosi v nej predávali. Videla som ako sa okolo nej potuluje nejaký zvláštny muž. Skrývala som sa pred ním, akoby som hľadala uhol, aby si ma nevšimol. Ale on ma hľadal. Neviem prečo. Potom mi podobne pomáhali aj iní ľudia, pamätám si, že som bola vo vedľajšom vchode bytového komplexu a známa žena, ktorú poznám aj zo života mi pomáhala, aby som sa mu vyhla, našli sme spôsob, ako som sa dostala domov, do svojho bytu. Aj tak som ale vedela, že ma hľadá, občas som sa pozrela k dverám, či ho nevidím ísť po schodoch. Pocit, že ma hľadá ostal, ale ja som vedela, že som doma a že sa ku mne nedostane.

Poradíte? :-) Ďakujem.
neznámy
neznámy | 26.11.2013 22:39
Vacsinou ked mam take sny, tak dam na prvy pocit, ktory z toho sna mam. Tak si skus spomenut, co si citila a aky pocit si z toho mala, ked si si ten sen uvedomila... prve co mi napadlo ked som si precitala tvoj sen bolo, ze nieco z tvojho podvedomia si vyzaduje tvoju pozornost, nieco skryte, mozno nejaky tien... snazis sa pred tym schovat, a zda sa, ze aj tvoje okolie ti v tom pomaha, mozno ti az brani sa tomu postavit (niekedy je pohodlnejsie sa niektorym veciam vyhnut, to ale neznamena, ze je to spravne). To, co reprezentuje ten muz neviem, sama musis vediet, akou symbolikou sa s tebou snazi komunikovat tvoje podvedomie. Tvoj byt je tvoja istota, bezpecie. Co spravit, ci tomu muzovi celit, ci zostat doma, to je vec, ktoru si musis rozhodnut sama. V kazdom pripade, ja osobne verim, ze v duchovnom svete nie je nic skryte, a skor ci neskor sa svojim tienom budeme musiet postavit.
neznámy
neznámy | 26.11.2013 22:52
-FLOWER--FLOWER--FLOWER--FLOWER--FLOWER--FLOWER--FLOWER--FLOWER--FLOWER--FLOWER--FLOWER--FLOWER--FLOWER--FLOWER--FLOWER--FLOWER--FLOWER--FLOWER--FLOWER--FLOWER--FLOWER--FLOWER--FLOWER--FLOWER-:):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):)
neznámy
neznámy | 29.11.2013 13:45
Ja by som to trošku rozšírila :-).
Ten rozbor je super, ale ja som si tiež všimla tú starú búdu, v ktorej niečo predávali. Mne to pripadá, že si sa dívala na normálny svet, v ktorom žiješ a v ktorom je všetko tak, ako má byť. Až na toho čudného muža, čo ťa prenasleduje. Takže, moja rada je, na to, aby si sa celkom zapojila do normálneho života a pohla ďalej, je potrebné tohto čudáka nejako spracovať. On ťa "prenasleduje" a ty pred ním "utekáš a schovávaš sa" a ešte ti aj okolie pomáha. Tebe sa to možno zdá, že je to super pomoc, ale kam ťa to vlastne vháňa? Do svojho bytu, kde sa cítiš ako v skrýši, ale aj tak pozoruješ dvere, či sa ten muž už nedostal až tam? .... jediná múdra vec z tohto je, postaviť sa MU - postaviť sa celému strachu z tohto prenasledovateľa a nejako to v sebe spracovať ... alebo aj reálne.... uvidíš, ako sa ti potom uľaví ... a fešáka to prenasledovanie úplne prejde - to si pochopila správne --- prenasledujú ťa tvoje myšlienky naňho, ktoré sú ešte asi "strašidelné"
neznámy
neznámy | 29.11.2013 21:11
tiez si myslim, ze je to ten pan, ktoreho si sa snazila vylucit zo svojho zivota. Niekedy vsak vola nestaci, lebo mame aj emocie a ine veci, ktore si funguju po svojom. Vsetko moze mat svoju vlastnu logiku nezavislu od naseho chcenia, a ked dame priestor vyvoju veci po svojom, tak sa to moze vycistit. Alebo trepem iba-ROLL--WINKIE--LOL-

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...