mesiac
Piatok, 29.3.2024
Meniny má Miroslav

Ezoterika a záhady - 

Duchové v naších příbytcích

neznámy
neznámy | 8.10.2013 16:04
Dala som si do fotoalbumu jednu fotku. Ako priblizne vyzera nadprirodzena bytost. Fotku som nerobila ja stiahla som si ju s internetu vybrala som ju s pomedzi ostatných lebo tato mi najviac pripomina to co som videla ja. Je to velmi podobna postava ktoru som ja zazrela nuz ta moja bola o trocha ostrejsia to preto lebo toto je fotka a to co som videla ja bolo ,, videne okom ,, Tak by som povedala ze na takych 89% sa zhoduje. Ziadne oci ziadne rysy tvare nejak zvlast nevidno. Nevidno ci to je zena alebo muz. A pohybuje sa to velmi pomaly nerobi to kroky. A este ta postava moze byt aj tmava nie iba biela moze byt aj cierna.... Tak ten kto naozaj nieco take videl tak si moze porovnat a posudit ci to je pravda alebo nie..... ;)
neznámy
neznámy | 8.10.2013 18:47
No právě, že mám zkušenosti spíše s tou černou. Z toho asi 2x byla tak zřetelná jakoby to byl člověk. Oči jsem viděla též. Leskly se jak hematit a bez bělma, děsivééé...brrr...:D
neznámy
neznámy | 9.10.2013 01:59
Jeje :-) Az teraz som si vsimla tento prispevok.
Ako si napisala ze : Chtěla bych vidět, že někomu pomohla pouze koncentrace a svíčka.

A velmi si ma potesila! -FLOWER- Ked citam od teba ze to je nepravdepodobne dokazat len so svieckou a koncentraciou myslienok.
Ano, vela ludi potrbuje na to kadidlo, farara, bylinky... A mne sa to podarilo 2 krat iba mojimi myslienkami mojou energiou a obycajnou ( cajovou svieckou )
A ci tomu niekto veri alebo nie je mi uplne jedno.
neznámy
neznámy | 9.10.2013 20:12
Ahoj
Chcel by som o tom vedieť viac. Fascinujú ma ľudia ktorý máju takéto skúsenosti. To vôbec nemáš strach? -BLUSH-
neznámy
neznámy | 9.10.2013 22:05
diky tvoja odpoved mi pride najserioznejsia a najpravdepodobnejsia ako sa da ozaj pomoct .A.
neznámy
neznámy | 9.10.2013 22:38
OK, každý jak uzná každý za vhodné. Návodů jsem dala více než dost. Mě zatím pomáhá či už pomohlo (je klid už dlouho)tohle - svíčky a vykuřovadla. Tak hodně štěstí-BYE-
neznámy
neznámy | 10.10.2013 01:12
Mam -ROFL- Ked som bola mala a videla som take nieco 1 krat tak ma skoro porazilo. Normalne som dostala sok. V roku 2002 som sa tolko nebala lebo to bol rodinny prislusnik. Ale strach tam bol. A minuly rok som nemala ani najmensi strach lebo som vedela ze to je mne srdcu blizka osoba a ta osoba chcela iba pomoct. Nie ma lakat alebo mi robit zle. A napokon bolo to moje zelanie pred smrtou.
Antonidas
Antonidas | 13.10.2013 19:20
Ohladom duchov odporucam kupit si knihu Allan Kardec - Kniha duchu . Pred 2 tyzdnami som si ju kupil,tahalo ma k nej, je to uzasna kniha.
neznámy
neznámy » Antonidas | 14.10.2013 10:11
Dík, ale já už o tom přečetla tolik za ta léta, že bych se asi nedozvěděla nic nového. Také o jejich vymýcení. Na některé entity bych si netroufla a pozvala exorcistu Milana Doležala. Ale zatím naštěstí nic takového nepotřebuji.
neznámy
neznámy | 8.11.2013 12:05
Aj ja s týmto súhlasím. Tiež som sa musela "rozlúčiť" s jedným čiernym návštevníkom, ktorý nám v lete v dome robil asi týždeň nezbedu :). Nič iné mi ani nezostávalo. Týždeň som spávala pri sviečkach - celú noc, aby ani na minútu nebola úplná tma. Ale aj tak som sa bála aj na chvíľu zaspať. Onoho "veľkého čierneho nahnevaného pána", ktorého v jednu noc uvidela moja mama som sa napokon musela nejako zbaviť sama, keďže "kontakt" na tzv. pomoc chcel odo mňa oba vymámiť kopu peňazí za RITUÁL. Už to bolo neznesiteľné, pretože nás návštevník začal zamestnávať aj cez deň - búchal dverami, robil prievan a aby toho nebolo málo, videla som ho aj v TV programe - vlastne na obrazovke. Zistila som teda v úplnom strachu, že čo chce - i keď aj to mi dal jasne cez ďalšiu osobu najavo. A potom som už bolo iba treba nejako to vyriešiť a odstrániť akýkoľvek STRACH. Bolo to náročné, najmä zo začiatku - ale ako tieto hrozné zážitky prišli, tak aj pomocou jednoduchej očisty aj odišli. Tiež som robila očistu priestorov vonnou tyčinkou, svätenou vodou a aj za pomoci čiernej sviečky na odstránenie negativity a tento KOKTEIL úplne na problémy postačil -THUMBSUP-:).
neznámy
neznámy | 8.11.2013 12:23
Vsak toto. Clovek si postaci aj sam ked vie ako na to ;)
milan08
milan08 | 27.2.2014 07:47
tiez som zil s duchom zomrelej majitelky domu kde teraz byvam,cakala tu na nejakeho pribuzneho.ked ju kamarat poslal do prislusnych sfer,tak zase prisiel posledny majitel tohto domceku,tak kamarat musel pozatvarat vsetky vstupne brany.
Stránka:
2 3 4
 

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...