mesiac
Utorok, 16.4.2024
Meniny má Dana, Danica

Ezoterika a záhady - 

Dóósť divoký sen - Islamisti, burky, strieľačky atď.

neznámy
neznámy | 18.8.2015 23:31
Nazdar ľudia :) Tak som sa teda po dlhom "špehovaní" rozhodla zaregistrovať na tejto stránke a ako tu tak narážam na príspevky o snoch, spomenula som si na jeden naozaj zaujímavý, ktorý sa mne prisnil pred dvomi týždňami. Hneď po tom ako som sa z neho prebudila som bola v úplnom šoku pretože niečo tak "akčné" sa mi už dlho nesnívalo. Uvažovala som, či to bol dôsledok toho, že na túto tému neustále narážam v médiách alebo sa mi to prisnilo ako varovanie...

V tom sne sme ja a moja mama z nejakého dôvodu išli do akejsi školy. Vošli sme do triedy, ktorá bola plná dospelých ľudí a ako sme si všetci posadali, do miestnosti vošlo pár chlapov v burkách a so zbraňami v rukách. Jeden hrmotným hlasom zabručal "Na tejto škole sa odteraz bude vyučovať Islam!!" Rozprestreli pred tabuľu ten ich koberček na ktorom sa modlia. Všetci jeden po druhom sme si museli naň uložiť do modlitebnej polohy smerom k Mekke a tí chlapi sa každého z nás opýtali "Veríš v Alláha???" Každý kto odpovedal záporne dostaľ guľku do hlavy. Povedala som si že ich "obštím" a potom už niečo vymyslím, ale strachovala som sa o mamu. Ona je totiž kresťanka a ak by sa zachovala podľa toho, čo káže jej viera (že ten kto zaprie vieru Krista nevojde do Nebeského Kráľovstva), bolo by po nej.

Keď si teda na ten koberček privolali mňa a opýtali sa ma, či verím v Alláha, povedala som "Áno, verím." Všetci Islamisti, čo tam boli sa na mňa osopili, že klamem. Nezastrelili ma, ale sa na mňa namiesto toho vrhli a priklincovali ma k zemi. Mne sa zatmelo pred očami a po chvíli som sa prebrala na izbe s ďalšími ženami, mama s nimi, živá a zdravá. Zbadala som, že na jednej z postelí boli pre nás prichystané burky, ale ja som sa na ne (na rozdiel od niektorých iných žien) vykašľala. Podišla som k mame, ktorá zahlásalila "Takže ťa nechali nažive..." a mne sa podarilo zavtipkovať "Hej hej, zrejme som pre ne ako svetlovlasá bleduľa drahocenná korisť!" a krátko po tom sa sen skončil.

Rozprávala som sa o tom so svojim tatkom a diskutovali sme o tom, ako by bolo najlepšie sa zachovať v takejto zapeklitej situácii. Obaja sme sa zhodli na tom, že pre ženu je lepšie umrieť ako sa dosťať do rúk moslimských radikálov a skončiť ako ich nafukovacia Anča s natrhnutými otvormi. A zatiaľ čo stará mama ten sen skôr racionalizovala a hovorila, že to je z toho, že sa o tom teraz všade hovorí; tato tvrdí, že ten sen slúži ako varovanie a zahlásil "Aj v Nemecku sa kedysi vysmiali tým ktorí hovorili, že nastane Hitlerovska diktatúra a pozri, čo sa stalo!"

Možno si poviete: "Uf, ťažká téma!" ale som veľmi zvedavá čo si o tomto sne myslíte vy a ako by ste sa zachovali, keby sa niečo také u nás reálne dialo.

S pozdravom, Astarte ;)
neznámy
neznámy | 19.8.2015 08:27
Nemusí to byť hneď varovanie, je možné, že sa v sne len premietol podvedomý strach, alebo mozog jednoducho spracoval čo videl po svojom :)
neznámy
neznámy | 19.8.2015 10:40
Chci reagovat už od 6ti hodin od rána co jsem si to přečetla :D ale nějak mi to moc nejde.
Každopádně vítej na zverokruhu -FLOWER-

Pokud to nebudu rozepisovat tak jak jsem původně chtěla, protože to by bylo nadlouho a asi bych se nervla. Jen upozorním, že nejsem ani zastánkyně bezpodmínečného přijímání bez rozumu všech přistěhovalců a ani odpůrkyně, která vidí ve všech teroristy a násilníky.
Pokud se vyjádřím ke snu, pak si myslím, že to může být stejně tak dobře varování jako vybití emocí a informací, které nás neustále bičujou všude v médiích.
Kažopádně pokud bych byla v situaci jako jsi byla ty ve snu a věděla bych, že je to tu obsazené a byla bych si jistá, že za NE dostanu kulku, volila bych kulku. Takže s tvým tátou naprosto souhlasím. Pokud bych věděla, že bych mohla přispět nějak ke svobodě a lepší budoucnosti společnosti tím, že řeknu ANO, pak bych jim nalhala úplně všechno co by chtěli :D s čistým svědomím a s čistým srdcem.
Mnohdy to zajetí ale není tak "idylické" (protože u takových fanatiků je okamžitá kulka spíš požehnání), vzhledem k tomu jaké mučení a další "přesvědčování" se povětšinou koná. To, co jsem popsala je jen varianta jedna z mnoha, do které jsem nezapojila blízké (a případné budoucí dítě). Každopádně bych se rozhodovala v konečném důsledku (u všech variant) svou intuicí (pokud by ta nebyla přehlušená strachem atd.)

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...