mesiac
Štvrtok, 25.4.2024
Meniny má Marek

Ezoterika a záhady - 

Citizengo vyzýva ľudí z celého sveta k podpore slovenského Referenda o ochrane rodiny

neznámy
neznámy | 20.1.2015 18:52
Pošlete všetkým Slovákom, nech vidia že nie sme sami. Rumuni už podporujú, poslal som všetkým rumunom petíciu CitizenGO na podpore referenda. Chorváti už majú vyhraté, poďme vyhrať aj my, 7.febr.2015!

Podpora aj napriek medzinárodnému tlaku

Slovenské a zahraničné média zverejňujú v súvislosti s blížiacim sa referendom prevažne kritické informácie. Výnimkou je občasné vyzdvihovanie skutočnosti, že slovenskí občania sa dokázali zmobilizovať do takej miery, že o otázkach týkajúcich sa manželstva a rodiny chcú hlasovať v plebiscite.
Podporovatelia petície, ktorých počet neustále pribúda

Organizácia Citizengo sa rozhodla Slovákov vo svojom úsilí podporiť, a preto zorganizovala petíciu na podporu Referenda o ochrane rodine.

Portál uvádza, že ide o vynikajúcu príležitosť priamej demokracie v súvislosti s možnosťou obhájiť a presadiť hodnoty, ktoré sú dôležité pre mnoho ľudí.

Úspech presadenia modelu manželstva a rodiny na Slovensku by mohol byť podľa organizátorov petície dobrým znamením pre celú Európu. Úspešné referendum by mohlo byť zároveň stimulom pre ďalšie krajiny.

Petícia zároveň poukazuje na pribúdajúce mediálne útoky - domáce i zahraničné - na usporiadateľov referenda a vzhľadom na medzinárodný tlak vyzýva k podpore Slovákov.

Citizengo

Plné znenie petície, ktorá sa začala 19. januára, nájdete na www.citizengo.org, kde sa zároveň môžete pridať k podporovateľom referenda.

Citizengo je spoločenstvo občanov, ktorí chcú prostredníctvom organizovania kampaní a petícií chrániť rodinu, život a slobodu. Kampane prebiehajú v ôsmich jazykoch - v angličtine, nemčine, ruštine, francúzštine, portugalčine, španielčine, taliančine a poľštine.

Referendum

Samotné referendum sa uskutoční 7. februára. Vyhlásil ho prezident Andrej Kiska. Podnet pre vypísanie referenda podala Aliancia za rodinu, po tom, čo sa za jeho uskutočnenie vyslovilo viac ako 400 000 ľudí.

Z pôvodných štyroch otázok sa budú občania Slovenskej republiky po rozhodnutí Ústavného súdu SR vyjadrovať k trom otázkam. Prvou otázkou referenda je, či súhlasia s tým, aby sa manželstvom mohol nazývať len zväzok jedného muža a jednej ženy. Ďalšou je či súhlasia, aby si homosexuálne zväzky nemohli nárokovať adopcie detí. Záverečná otázka sa týka najme problematiky sexualizácie deti v školách - "súhlasíte s tým, aby školy nemohli vyžadovať účasť detí na vyučovaní v oblasti sexuálneho správania či eutanázie, ak ich rodičia alebo deti samy nesúhlasia s obsahom vyučovania?"
ru

Vďaka za Vašu podporu.:)
neznámy
neznámy | 20.1.2015 18:57
Sorry, omylom sa mi to podarilo dať na toto diskusné fórum miesto do oznamov-WALL-
dodo41
dodo41 | 20.1.2015 19:37
ano
ano
ano
neznámy
neznámy | 20.1.2015 20:56
Celé to referendum, respektíve otázky v ňom, sú jedna veľká sr..( průjem ).
No najviac ma dorazilo spojenie odporu proti sexuálnej výchove a proti debatám o eutanázii... Nemám k tomu slušného slova..iba ak by som ponúkol eutanáziu autorom týchto výziev-PUKEY-
neznámy
neznámy | 20.1.2015 21:26
Súhlasím !!! a mám konkrétny príbeh.Dve ženy,v tom čase už matky sa do seba zamilovali. Na moju otázku?????povedali "- to nedokážeš pochopiť,bolo to zrazu-".Dnes spolu žijú už 14 rokov,vychovali deti,tie už vyštudovali a založili si svoje rodiny.Žijú spolu vzájomne tak,ako všetci ostatní žijeme.
Čo s takýmto prípadom???,to by im mali tie deti odobrať????Chorá je petícia,alebo ja?!
neznámy
neznámy | 20.1.2015 21:42
hnusne na tom je aj to, ze na jednej strane si mnohi ludia spajaju homosexualov s neviazanym zivotnym stylom bez zavazkov, co im nevonia a na strane druhej im tradicny rodinny zivot odopieraju, este argumentuju tym, ze ved zit spolu mozu, len nech sa neberu a neadoptuju deti a potom ako si taki ludia maju pripadat akceptovani ked ich vyclenuju ako specificky pripad?....ako maju zit tradicne (tak ako zastancovia rodinneho zivota kazu) ked su aj tak vnimani ako nieco neprirodzene a netradicne?....a pritom sme vsetci rovnaki a neviem co je na tom, ze niekto sa zamiluje do rovnakeho a niekto do opacneho pohlavia....

ako sa pisalo (veriacim):
nepacia sa vam homosexualne manzelstva? tak take nemajte
nepacia sa vam potraty? tak ich nemajte
nepaci sa vam antikoncepcia? tak ju neuzivajte
.....
ak sa vam nieco nepaci, tak to nerobte a nepokusajte sa kontrolovat zivoty inych ludi len preto, ze veci, ktore robia sa priecia vasemu nabozenstvu
neznámy
neznámy | 20.1.2015 21:53
Ja budem hlasovať za rodinu otec - dieťa - matka ... :)
neznámy
neznámy | 21.1.2015 09:55
Uff..!! Vydržal som sa pozerať na ten skvelý mozgomasážny film do konca 4.minúty a potom už mi prišlo zle. To toto fakt pozeráš a berieš vážne??
Nechcel som sa dnes rozčulovať, ale keď tu niekto odporúča takéto svinstvá, vytvorené tými najzvrhlejšími sviniarmi, čo majú v jednej ruke krucifix a v druhej ztoporený úd a pred sebou fotky z birmovky vašich detí (v tom lepšom prípade..), tak to ma fakt vie nas..ť

A mimochodom, Boh stvoril ľudí takých, akí sú, so všetkými silnými a slabými stránkami, s prirodzenosťou, ktorá je u každého iná, no vždy prirodzená. Homosexuáli, lesby...pre tých, čo toto natočili, sú ztelesnením zla. No pre mňa a vždy budem veriť, že aj pre väčšinu normálnych ľudí, sú to rovnakí ľudia ako my, s rovnakými citmy, potrebami a právami.
Dôležité je iba to, ako žijú...
Storazy viacej si budem vážiť Adama, ktorý s láskou vedie za ruku svojho Pištu, ako Adama, ktorý doma bije a ponižuje svoju Evu a potom sa v nedeľu vyzpovedá a je v pohode
neznámy
neznámy | 21.1.2015 10:11
Zhruba souhlasim s tim co pises.
Jen si myslim ze napriklad co se tyce zenske antikoncepce,pak by se melo objektivneji mluvit o skutecnych negativnich nasledcich na zdravi pri dlouhodobem uzivani.
neznámy
neznámy | 21.1.2015 10:12
Takze incest je OK?-WINKIE-
neznámy
neznámy | 21.1.2015 10:35
Keby si vydržal pozerať dlhšie, alebo by si si to aspoň pozrel po častiach, tak by si zistil, že to nie je len o náboženstve. Ja neodsudzujem homosexuálov. Ani ich nehádžem všetkých do jedného vreca... Tu ide o práva našich detí.. oni sú naša budúcnosť... Bez ženy niet života, rovnako ako bez muža.
Preto sa nebudem zastávať ukrivdenej skupinke homosexuálnych párov. Mne nemusí vymývať mozgy (ako si to nazval) žiadne náboženstvo... Je to môj názor, ktorý nikomu nevnucujem, ale ani mi ho nikto nevezme. :)
neznámy
neznámy | 21.1.2015 12:52
Toto referendum je o predsudkoch, netolerancii a nenávisti. Preto sa ho nezúčastním.

Radšej by som bola dieťa v harmonickej rodine dvoch milujúcich a rešpektujúcich sa homosexuálov ako napr. v rodine mojej dobrej kamarátky, kde vládne nepohoda, krik, nadávky a stres. Kamarátka si to kompenzuje tak, že vysedáva v kostole a pochoduje za tradičnú rodinu.
Čerešničkou na torte je fakt, že jedno z jej detí má iného otca ako toho "tradičného". Samozrejme, dieťaťu to nepovedali a ani nechcú povedať, takže je otázkou času, kedy sa dieťa toto verejné tajomstvo dozvie od nejakého dobráka alebo dobráčky na ulici.

Čo je tradičná rodina? Je to pokrytecká rodina?
neznámy
neznámy | 21.1.2015 13:34
Z meho hlediska jsi to popsala výstižně -THUMBSUP-
neznámy
neznámy | 21.1.2015 13:55
aha,prišlo mi do schránky-čas a miesto konania referenda,len som nevedela akého-YES-tak už viem a môžem si na ten deň urobiť nejaký zábavnejší program-YES-
Putes
Putes | 21.1.2015 14:06
Bravo, krásně jsi to napsala-BOW-
nikav
nikav | 21.1.2015 16:31
Ešte som nemala čas pozrieť si ten film - je tam niečo o inceste? Alebo hovoríš zo sna?
nikav
nikav | 21.1.2015 18:48
Referendum má tri otázky. Nevyjadrila si sa k množstvu serióznych klasických rodín, kde sú deti vychovávané s láskou, ktorí vidia reálne nebezpečenstvo pre svoje deti, ktorých zdravý vývoj bude kaličený sexuálnou témou príliš predčasne. Určite nejaké deti máš a túžiš aj po vnúčatách, predstav si to so všetkými súvislosťami.
neznámy
neznámy » Putes | 21.1.2015 19:20
dik;)

este doplnim pre ostatnych, ze ak sa odvolavaju na to, ze len chrania deti, ze sa tak rozhoduju v ich zaujme, tak by som podotkla, ze prave deti sa tu nikto na nic nespytal a argumentovat, ze hovorime za nich, je scestne, lebo to sa mozeme skutocne len domnievat aky maju nazor, osobne si naopak myslim, ze deti nemaju sklony k predsudkom a tie, co casom u nich vzniknu sa naucia od dospelych a to sa vztahuje aj na tuto temu, ale napriek tomu nevyhlasujem, ze sa rozhodujem lebo myslim na ich buducnost, lebo za ne nemoze hovorit nikto z nas

a este dodam, ze deti sa predsa adoptuju spomedzi tych, ktore rodinu nemaju alebo ich rodina nechce a nech mame akokolvek tradicnu rodinu, detske domovy su plne, takze miestami trochu zlyhava a na starsie deti nestoja rady zaujemcov o adopciu.....a uprimne povedane, to by sa nezmenilo ani schvalenim adopcii homosexualov, lebo predsa len je to mensie percento obyvatelov, no kazdopadne narazam na to, ze nazor jednej strany dospelych ako aj druhej strany dospelych bol povedany, avsak v kozi takychto deti nie sme aby sme ich pouzili ako argument
neznámy
neznámy » nikav | 21.1.2015 19:32
"Kaličím" svoje deti otvorenosťou, aj v oblasti sexu. Jedno z nich už je dospelé. Nikdy napr.neriešili prehnane nahotu, pohlavné orgány, sex, je to pre nich, tak ako pre mňa a môjho muža, prirodzená, aj keď intímna záležitosť.
Na rozdiel od detí spomínanej kamarátky, kde umelo vytvorené tabu vytvorilo popri prehnanej hanblivosti až prehnaný záujem o telo a jeho orgány, potrebu prekračovať toto tabu, neustálym obzeraním, komentovaním. Chodím s nimi na dovolenky, vidím to zblízka a vidím aj zdroje takéhoto správania.
Deti vidia a vnímajú viac, ako si my dospelí uvedomujeme. Podľa mňa im treba pomáhať svetu porozumieť, hovoriť s nimi otvorene a vysvetľovať im, nie vytvárať umelé tabu, ktoré vedú až k neurózam a nenáležitému správaniu.
neznámy
neznámy | 21.1.2015 19:36
No čo stále frfleš prosím ťa? -LOL-
Si právnička, tak najlepšie vieš, že toto je iba o slovíčkárení a že na Slovensku paradoxy platia dvakrát (po obúch stranách). Voľakedy sa tomu nadávalo totalitná diktatúra a dnes je to predsa demokratický názor väčšiny:D
Stránka:
1 2
 

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...